Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noha v sádře - bota vs ponožka

Od: sarkamatejkova odpovědí: 3 změna:
Mám levou nohu v sádře. A vždy když dojdu domů sundám i ponožku ze sádry. Je to dobrý nápad i ve škole? Spolužačka v létě měla taky sádru a pevnou obuv, ale já
si myslím, že bych mezi lidma měla mít na sádře ponožku a pevnou obuv a nebo naboso obě nohy, ale ne napůl. Co vy říkáte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maros11
hodnocení

0x

A co ti řekli v nemocnici?Botu asi na tu sádru nedostaneš takže bych to nechal bez ponožek a bez bot!

kvik
hodnocení

0x

Koukají mi ze sádry prsty? Když bude venku mrznout, tak si na sádru dám ponožku. Přece si nenechám prsty zmrznout? V létě je teplo, jdu jen v sandálech, tak ponožku nepotřebuji ani na zdravou nohu. Přizpůsobím se podle toho, jaké je počasí, kam jdu, co mám na sobě. Jen můj názor.

hodnocení

0x

Ty máš, děvče, ale starosti. Pokud je Ti lépe bez ponožky, klidně měj nohu bosou. Nechápu, jak spolužačka mohla mít sádru s pevnou obuví.*sok* Nevím, proč bys mezi lidmi musela mít ponožku. Navíc noha není zadnice a vykukující prstíky ze sádry nepůsobí nijak nestydatě. Na mě tedy aspoň ne!*smich* V létě také jistě chodíš naboso, třeba v žabkách a problémy s ukazováním nohou naboso nemáš.

Jinak tě chválím. I když Tvé otázky jsou velice zvláštní a nepochopitelné,*ee* vidím, že po Tvé otázce "Orální sex" jsi přece jenom už udělala určitý pokrok. Příště se zaměř na vaření, ráda poradím. Jaga.

doplněno 15.01.12 09:47:

Promiň, moc se Ti omlouvám za ten konec. Otázku o orálním sexu vložila jiná Šárka, takže jsi v tom nevinně. To já jsem to hloupě popletla a obě Šárky smotala dohromady. Tak jestli můžeš - *placni*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma noha v sádře

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]