Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit černých teček na obličeji?

Od: sissi odpovědí: 2 změna:

Zdraví. Mám takový problém-na obličeji, hlavně nose, mám černé tečky. Vůbec nevím, jak se jich zbavit. Mám světlou pleť, takže to je docela viditelné a štve mě to. :P Poradíte mi nějaký účinný způsob? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... je jen část dotazů, které byly zde na poradně položeny a řešeny...stačí si tady vpravo nahoře namísto hledaný výraz napsat heslo černé tečky a kliknout na Hledat

markaa*
hodnocení

0x

Je to hodně těžké se jich zbavit. Mě se to nepovedlo. a To jsem vyskoušela snad všechno. Mám je po celém obličeji. Je dobré pravidelně čistit plet a používat slupovací masky. a dojít si na kožní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]