Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit růst vlasů?

Od: emm* odpovědí: 5 změna:

Nevíte, čím by se dal urychlit růst vlasů? Nechala jsem se ostříhat a nic moc, chtěla bych zase co nejdřív delší vlasy...Nějaké vitamíny nebo tak něco...Díky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žádný urychlovač růstu vlasů není. Je to dáno geneticky. Mrkněte však i do diskuzí, které zde na toto téma již byly. Některé z nich jsem Vám vyhledala:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 13.02.13 16:30:

Není zač.:)

emm*
13.02.13 15:28
hodnocení

děkuji:)

dericcaster*
hodnocení

0x

Však oni dorostou i tak. Třeba se Vám nový střih nakonec zalíbí. Nicméně k dotazu. I když jak tu kolega rádce píše, je růst dán geneticky, tak jako u všeho, existují faktory, které jej mohou zpomalit. Můžete zkusit nějaký multi-vitamínový doplněk. Také sluníčko má na vlasové folikuly blahodárný vliv.

hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s Biosilem plus z lékárny. Je to dobré i na nehty a kůži.

nikolaaa*

taky mám problém s vlasy, o biolisu jsem si přečetla hodně, koupila jsem jej v lékárně, tak jsem zvědavá na jeho účinky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]