Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urychlení růstu vlasů

Od: liduska* odpovědí: 19 změna:

Jak mohu urychlit růst vlasů? Dá se nějak určit o kolik mi vlasy porostou za rok?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarka*
hodnocení

1x

vlasy za 1 měsíc rostou 1,2 cca nekdy mín na zimu vlasy růst zpomalý. V létě rostou rychleji. Růst se nedá urychlit.Jen vlasy masírujte třeba březovou vodičkou a tím masírujete cibulky které se tím prokrvují :)

mmichaella*
hodnocení

1x

Já doporučuji SYNBIOTIKUM nebo-li pivovarské kvasnice BIFI (obecně pangamin). Je to doplněk stravy který koupíte v každé lékárně či zdravé výživě. Není to čistě na vlasy, spíše na zažívání ALE obsahuje vitaminy B1, B2, B6, B12m, kyselinu pantotenovou,pangamovou a listovou atd...vápník,fosfor,draslík,hořčík,železo,měď,zinek,mangan,chrom a esenciální aminokyseliny...užívám ho dlouhodobě( asi 3 roky) a přispělo to snad ke všemu,k zažívání,ke zhubnutí,ke zlepšení pleti,nehtů a v nepodlení řadě i vlasů. Jsou pevnější,hustější a rychleji rostou jelikož dostávají takovou bombu živin:) Ale chce to užívat pravidelně a dlouhodobě:) A k tomu doporučuju masírovat hlavu již zmiňovanou březovou vodou a jednou do měsíce pořádný zábal na vlasy:) (klidně i domácí výroby) přelívat vlasy tmavé černým čajem a blonďaté heřmánokovým čajem je taky velice dobré:) Přispěje k tomu i kvalitní šampon a kondicioner( nejlépe z vlasové kosmetiky) a pokud nezbydou penízky na kondicionér stačí zředit ocet s vodou 1:8 a je to mnohy lepsí jak kdejaký kondicionér:) Vlasy máme jen jedny dámy a i když je to třeba finančně náročnější,stojí to za to udržovat naši hřívu krásnou:) Kadeřnice Michaela

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Vlasy rostou cca o 1 cm za měsíc. Žádný spolehlivý urychlovač podle mě neexistuje, připadá v úvahu snad jen umělé prodloužení.

Říká se ale, že když se ostříháte, když měsíc dorůstá, vlasy Vám pak rychleji rostou. Naopak - když měsíc couvá, vlasy potom rostou pomaleji - ale to je jen taková babská rada ;)

miludeemason*

jdch.cz/...

Ahoj, je mi 16 a od 10 let mě trápí vypadávání vlasu .teďka je mam dlouhy tak 2-3 mm což není moc a nějak se to zaseklo, protosi nějak už nevim rady a chtěla bych to vyzkoušet jen přesně nevim kterej dne si to mam teda ostříhat podle toho měsíce(viz.odkaz neviznam se v tom jesi si je mam ostříhat jak uvidim na obloze dorustající srpek? nebo až dýl?) a jestli když si to etda pak ostříhám jesi to třeba pak mam až zase bude dorustat, opakovat nebo to tak bude dobrý a porostou mi rychlejší a budpou silnější?

bea*

kupte si biohar v lekarne, stoji kolem 130 kc. doporucuji z vlastni zkusenosti, nemela jsem zadne vlasy a ted mi dorustaji a diky tomu celkem rychle a huste.

pepane*
hodnocení

0x

;)Nedá, každému rostou jinak.Možná nějaký průměr.

cyril*
hodnocení

0x

S vlasy bohužel neporadím, ale znám jednu starou lidovou moudrost jak urychlit růst kníru - pokud by byl zájem.

Na horní ret pod nos naneseme vrstvu medu - ten táhne a mezi horní ret a zuby (tedy zevnitř) dáme slepičák - ten zase naopak tlačí. Po několika týdnech je úspěch zaručen - tisíce děkovných dopisů.

12.12.10 10:19

*modla*

claire*
hodnocení

0x

Od doby, co jsem si navykla po každém umytí vlasů pečlivě aplikovat kondicionér, jsem měla pocit, že mi vlasy rostou rychleji a zpozorovalo to i moje okolí (dokonce už začínám úpět při poznámkách typu "Páni, tobě ty vlasy ale narostly..." :D ) Nejde o 10 cm za noc nebo tak, ale rostou opravdu nějak víc ;)

Zkuste tedy prostě a obyčejně kondicionér, pro lepší výsledky asi bude dobré používat stejnou značku (a řadu) jakou má Váš šampon.

malvinka*
hodnocení

0x

Kdysi byl na trhu Capilan Q dal se koupit v drogerii, hledala jsem po dotazu na netu. Je tam sice jakási odnož, ale s původním produktem ani názvem nemá nic společného.

jolli11*
hodnocení

0x

Ahoj Liduska, mne velmi pomohlo ked som mala tmavsie vlasy /a moja kadernicka to ocenila/, oplachovat vlasy zihlavovovym vlaznym cajom /kopriva/ v ktorej som roz miesala 1 polievk.lyzivu citronovej stavy, alebo pol vyzmykaneho citronu. Mala som vlasy aj silnejšie. Teraz som odfarbena na blond, tak si zriedim harmancek a zihlavu. Skus to. Ahoj Jolka

arimas*
hodnocení

0x

zastrihavejte vlasy kdyz mesic dorusta ! vlasy pak rostou rychleji. A pokud chcete aby rostly chloupky pomalu po te co se oholite nebo odepilujete tak to delejte zasadne kdyz mesic couva . to same plati i pro zahradniky .. :)

o tomto vim uz dlouho ale zacala jsem to praktikovat az nedavno protoze jsme si uvedomila ze nekdy po holeni chloupky rostou silene rychle a nekdy to trva vecnost a tak jsem to zkoumala a zjistila ze zalezi na fazi mesice *smich*

asek*
hodnocení

0x

jak urchlit růst vlasů nevím,ale za každý měsíc ti vlasy vyrostou o 1cm,takže za rok ti vlasy vyrostou o 12cm

kamila*
hodnocení

0x

Urychlit samotný růst vlasů pomocí například "zázračných" pilulek nelze.. Lze pouze "pomoct" tělu, aby mělo všechny potřebné vitamíny a látky, které potřebuje na to, aby mohl být přirozený růst vlasů (který má každý člověk jiný), co nejefektivnější.
Vlasy mají hodně rády různé semínka - například slunečnicové nebo dýňové. Jsou v nich vitamíny, které vlasy vyživují.

pegin*
hodnocení

0x

Jsem kadeřnice a můžu z vlastní zkušenosti doporučit velmi levnou a efektivní metodu alspon pro mě. Klasická březová voda koupit z obchodu nebo drogerky,masírovat do vlásků,je to příjemný a navíc vlasy tím dostávají živiny do kořínků a přijde mi že víc rostou.A taky je fajn nějakej ten Viaderm a nwbo Revitalon,popř. jiné ženské vitamínky na plet a vlasy.

wosho*
hodnocení

0x

Listová zelenina, pivo a vše na B-čko

binka*

*smich*pivo?! A to jako pít, nebo si tím masírovat hlavu? *nevi*

Po pivu prý ženám rostou prsa. No, nevím, to už bych musela mít nejmíň desítky (nemám) a vlasy courat po zemi (necourám) *haha*

sebod*

binko. S tím pivem je to pravda. Já ho používám místo tužidla. prostě ho mám v rozprašovači a vlasy přestříkám. Paráda. A nemusíš se bát, že pivo je z vlasů cítit. A chmel i vitamín D obsažený v pivu vlasům opravdu prospívá.

jesica
hodnocení

0x

chtela bich šambon po kterej rostou vlasi hodne richle už jsem 2 roky ostrihana a porad nic rostou hodne pomalu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]