Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit růst vlasů

Od: verusak* odpovědí: 9 změna:

Čauky,nevíte jak bych mohla urychlit růst svých vlasů? Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vlasy asi neurychlíš. V lékárně prodávají přípravek Capilan, ale nějaké výrazné zrychlení nečekej. Jinak se vlasy dají nastavit, ale to je příliš drahé. Jinak jsou to všechno reklamní triky. Nejlépe rostou přirozenou cestou.

dusatka*
hodnocení

0x

Obávám se, že růst neurychlíte, i když některé přípravky tvrdí, že ano. Ale dejte si spíš pozor, aby se růst zbytečně nezpomaloval - kontrolujte si konečky vlasů, jestli se netřepí, pokud ano, chce to hned zastřihnout. Tomu se ti, kdo chtějí rychle dlouhé vlasy, brání, ale když necháte roztřepené konečky, vlas se začne rozdvojovat a pak se ulomí - mnohem delší kus, než kdyby se to zastříhlo. Taky to chce kvalitní péči, šampóny a balzámy jako prevenci třepení. Nosila jsem vlasy delší než metr, tak o tom trochu něco vím ;)

hanulka*
hodnocení

0x

Moje kamarádka užívá Revalid, již delší dobu a je velmi spokojená. Přípravek jí zkvalitnil vlas, vlasy jí nepadají, zpevnily se jí nehty.

Já jsem ho užívala, když mi paní doktorka pusním světlem spálila vlasy u kořínků. Možná(?) by mi i tak narostly, měla jsem ale pocit jistoty, že jsem udělala dobře .Jinak vlasy nezhoustnou to je dáno do vínku, ale kvalita se dá hodně ovlivnit i používáním vhodnýxh pečujících prostředků.

PS: mě rostou vlasy velmi pomalu a vždy u kadeřnice dostanu radu - minimálně stříhat*hej*

xxxelinka
hodnocení

0x
Mě pomohly přípravky z produktů od HERBALIVE
Jak urychlit růst vlasů

smilinka*
hodnocení

0x

Ahoj,:)

taky mě trápí má délka vlasů*zed* a přemýšlím, že bych začala poučívat nějaký doplněk stravy.*pivo*Tím se růst asi nezrychlí, ale budou kvalitnější.:)Pročetla jsem spoustu článků o zrychlení růstu vlasů, ale vesměs je ve všech to samé - výživa musí jít ze vnitř těla (takže zdravá strava a doplňky stravy), žádné kondicionéry a tak ti moc nepomůžou a také si hodně lidí myslí, že pravidelné a časté česání pomůže...právě naopak česání vasům spíše škodí vlasy pak vypadávají.*bzum*Někdo si dokonce vlasy stahuje do těsného culíku aby se vlas natáhl, další mýtus, vlasy naopak ještě více začnou padal a lámat se.Zastřihování konečků nezrychluje růst vlasů, ale brání jejich třepení.

Asi jsem ti moc nepomohla*hi*, ale toto jsou nejčastější omyly které vlasy ještě více ničí.Toto nejsou moje výmysly, ale mám to vyčtené*cteni*...aby sis nemyslela, že jsem si to vycucala z prstu;)

amlim*
hodnocení

0x

Jsem profesí kadeřnice,dříve narozená.Používám přírodní doplňky stravy Nutrilite,více jak deset let a vlasy mi rostou víc než dříve a mám je zdravé. Barvím se na blond a ještě si je melíruji.Výživa je zevnitř,ale pěstování vlasů kvalitní vlasovou kosmetikou růst vlasů také ovlivní.Zastřihování konečků tzv.zdravotní stříhání sice neurychluje,ale je vhodné pro kvalitu vlasů*palec*.

judy1*
hodnocení

0x

Ahoj,zkus si koupit Biosil v lékárně /cca 60kč/, zlepší se ti i nehty a pleť.

hodnocení

0x

Také mám vyzkoušený Biosil,ale je dobré k němu jíst vitamín B,a jinak je dobrý vývar z kopřiv na oplachování,ale chce to kopřivy trhat do 15.května to mají sílu,anebo si je nasušit na jaře na zimu.

martini*
hodnocení

0x

Já bych zkusila panthenol dražé od firmy DrMuller, mají to v lékárně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]