Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit růst vlasů

Od: adullka* odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

zhruba do 11 let jsem měla dlouhé (cca. k zadku), husté vlasy. Pak jsem se nechala "ukecat" a ostříhala jsem je k ramenům. Nejdřív jsem z toho byla nadšená, že netrvá tak dlouho česání ani mytí. Když trochu povyrostli nechala jsem si je opět zkrátit. Teď je mi 13 a jsem z toho nešťastná. Mám vlasy pod prsa, ale to mi nestačí. Moc bych chtěla mít zase tu krásnou dlouhou hřívu. Lituji toho, že jsem se nechala přemluvit k ostříhání. Co bych měla dělat abych měla zase ty dlouhé vlásky? Jde nějak urychlit růst vlasů? Spíše nějaké babské rady, protože peněz moc nemám tak si nemůžu dovolit nějaké prášky za 1000 kč. Ale do prášků bych klidně šla, neznáte někdo nějaké účiné ale levné? Cca. do 200 Kč? Pomohla by mi i nějaká potravina?

Jinak valsy nefénuji a myji šampónemod Wella-Repair. Pomohl by třeba i pangamin, nabo Vápník zinek hořčík?

Děkuji moc.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrá je strava bohatá na minerální látky: hořčík, zinek, selen.

Viz velmi zajímavý článek: dlouhevlasy.cz/...

hodnocení

0x

Staré, dobré a do určité míry fungující jsou kopřivy, bříza, lopůch. Vlasových extraktů (celkem levných) z uvedených je celá řada ale 100% účinek je Svatý grál všech výzkumů. Když jsem se jako adolescent ptal dědečka, kdy už mi konečně začnou růst vousy, odpověděl s vážnou tváří: Kuřince zevnitř a med zvenčí, to funguje! Jak to?!? Med táhne a kuřince tlačí ... :)

hodnocení

0x

Mi doporučil kožař Selzink plus. Tedy selen a zinek. 3 měsíce a 3 měsíce pauza. ;) Opravdu, vlasy rostou rychleji. Nenarostly mi ty, které vypadávají, ale ty, co zůstaly rostou jako blázni.:D Nekupujte žádný konglomerát vitamínů a nerostů, protože tělo stejně neumí zužitkovat všechno. Jen tem Selzink +

acrev
hodnocení

0x

Zaručeně si kup vlasovou vodu v lékarně Bioaquanol H (stojí necelých 60kč). A to vtírej do vlasů, je to na stimulaci a podporu růstu vlasů. Ještě si tam kup doplněl biosil plus, je tam 60 tablet (takže ti to vydrží dva měsíce) za 60kč. Ten podporuje kvalitu, pevnost a růst vlasů a nehtů. Určitě po 3 měsících až půl roku uvidíš změnu - pozitivní. Je to z mé vlastní zkušenosti.

Vyvaruj se fénování (raději nechej vlasy uschnout volně). Nebarvit, nežehlit. Jen vyjmečně.

Nechoď spát s mokrými vlasy - nikdy!

Masku na vlasy nech klidně působit i půl hodiny - nic se nestane, naopak.

Po umytí vlasů nefrotýruj ručníkem vlasy, tzn. netri vlasy o sebe ručníkem. Pouze je lehce vymačkej tím ručníkem.

Konečky nech o 1 cm zastřihnout co 2 měsíce.

Vlasy při posledním smývání smyj studenou vodou - vlasy se budou lesknout, a studená voda aktivuje vlasovou pokožku, a vlasy budou rychleji růst.

Někdy mín je víc. Stačí jen troška (ani né velikost vlasškéh orechu - to je už moc) šamponu. Kondcioner používej taky v menším množství jen do konců vlasů, nikde né ke kořínkům.

Nehrej si s něma, nedávej každý den do culíku, nepoužívej často gely, tužidla a laky. Často je neprohrabávej rukama, češ pouze kvalitním hřebenem (né umělohmotným)

sylva*
hodnocení

0x

Já používám Donnu hair a moc mi pomáhá. Užívám jí teď už dlouhodobě a vlasy mám hezčí, začaly více růst i jsou celkově v lepším stavu, takže jsem moc ráda.Ikdyž stojí víc, než 200kč, tak to určitě stojí za to!Myslím, že i ty nebudeš litovat.

elisme123
hodnocení

0x

Myslim ze odvar z levandule.

polinek*
hodnocení

0x

řekla bych nic,,,na vlasy bohužel nic není,,jen lákači peněz.

alisha118
hodnocení

0x

Ahoj, jestli chceš do sebe cpát prášky kvuli vlasům, si sama proti sobě :(

To bych nedělala , cpát do sebe chemii. Já ti mužu nabídnout mnohem lepší variantu. Spolupracuji s německou firmou, zabývající se alternativní medicínou. přírodní. Pokud máš zájem písni mi na mejl:eliskazaspalova@seznam.cz

Papa Eliška

danam*
hodnocení

0x

ahoj, už moc let zastřihávám konečky jen při novoluní funguje to skvěle, stačí co 2 měsíce.

evelusina*
hodnocení

0x

Ahoj já na vlasy používám značku miriam quevedo-nevím jestli znáš-ale vlasy mi rostou o něco rychleji a rozhodne v lepší kvalitě, ale nefénuju ani negeluju apod. to si myslím taky moc nepomáhá. Jo a kupuju na hairshopu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]