Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
plavková sezóna začala a už je pozdě na to něco řešit, ale jak se lépe připravit na příští rok? Samozřejmě že strava a pohyb, ale máte vy osobně nějaké doporučené cviky či metody co zabraly u vás? Ráda bych se spíše než z úbytku na váze radovala z plochého a pevného břicha, patřím mezi lidi s rychlým metabolismem a až teď v poslední době jsem se začala mírně spravovat, jinak my všichni celý život říkali, že vážím max 40 kilo s postelí . Teď vážím zhruba 60 kg což je na moji výšku ideální, ale pozoruji ukládání tuku zejména v oblasti zadečku (to mi vůbec nevadí) a břicha, kde bych ho ráda eliminovala.
Chtěla jsem vám dát několik cviků na zpevnění bříška, ale strejda Jůtub jich nabízí nepřeberné množství. I videem. Rozepisování cviků mi příjde jako nošení dřeva do lesa.
Dobrý den. V první řadě je potřeba dodržovat životosprávu a upravit stravovací návyky, abyste si udržela štíhlou postavu. Jinak těch diskuzí a rad na toto téma je zde mnoho. Např. zde a mnoho dalších a dalších..
Jak už tady někdo řekl, nelze hubnout cíleně určité partie. Tělo hubne tak (zjednodušené vysvětlení), že pošle do krve do celého těla nějaké hormony, které říkají, že se mají tuky přepravovat do jater a přetvářet na další využitelné látky. Ale pak záleží na genetice, která část těla ten tuk uvolňuje dřív a která později a žádným trikem se to nedá řídit. Hubnout se dá prostě jen celkově
Samozřejmě cviky na břicho, záda, pánev atd vám zlepší svaly, které drží tělo rovně a to hodně pomůže celkovému dojmu.
Taky mám radu. Jeďte na 14 ti denní dovolenou jen se snídaní. Do kapitalistického zahraničí. Až uvidíte ty ceny potravin, budete šetřit a jíst střídmě. (za odměnu si dáte vinný střik).To jako fakt, i já měl hnusné břicho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.