Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout břicho?

Od: lucyk odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

plavková sezóna začala a už je pozdě na to něco řešit, ale jak se lépe připravit na příští rok? Samozřejmě že strava a pohyb, ale máte vy osobně nějaké doporučené cviky či metody co zabraly u vás? Ráda bych se spíše než z úbytku na váze radovala z plochého a pevného břicha, patřím mezi lidi s rychlým metabolismem a až teď v poslední době jsem se začala mírně spravovat, jinak my všichni celý život říkali, že vážím max 40 kilo s postelí :). Teď vážím zhruba 60 kg což je na moji výšku ideální, ale pozoruji ukládání tuku zejména v oblasti zadečku (to mi vůbec nevadí) a břicha, kde bych ho ráda eliminovala.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chtěla jsem vám dát několik cviků na zpevnění bříška, ale strejda Jůtub jich nabízí nepřeberné množství. I videem. Rozepisování cviků mi příjde jako nošení dřeva do lesa. ;)

Jo, je to pravda... V internetu je toho habaděj. Teď nedávno mi přišla rada nad zlato: CHCEŠ MÍT PLOCHÉ BŘICHO? LEHNI SI NA ZÁDA! *smich* Fakt pomáhá *ua*...

hodnocení

2x

Dobrý den. V první řadě je potřeba dodržovat životosprávu a upravit stravovací návyky, abyste si udržela štíhlou postavu. Jinak těch diskuzí a rad na toto téma je zde mnoho. Např. zde a mnoho dalších a dalších..

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

Myslela jsem že sem dáváte odkaz na cvičení a ne na staré otázy, kteréje zase nutno otevírat

majsterjoe*
hodnocení

2x

Opakuji se pokaždé ve stejném dotazu. Jen břicho dolů nepůjde, je to nesmysl. Při hubnutí půjde jako jedno z posledních. Největší partie jako břicho a zadek. Ale zkus dřepovat, zatěžování největšího svalstva pomáhá k redukci tuků.

hodnocení

0x

Jak už tady někdo řekl, nelze hubnout cíleně určité partie. Tělo hubne tak (zjednodušené vysvětlení), že pošle do krve do celého těla nějaké hormony, které říkají, že se mají tuky přepravovat do jater a přetvářet na další využitelné látky. Ale pak záleží na genetice, která část těla ten tuk uvolňuje dřív a která později a žádným trikem se to nedá řídit. Hubnout se dá prostě jen celkově

Samozřejmě cviky na břicho, záda, pánev atd vám zlepší svaly, které drží tělo rovně a to hodně pomůže celkovému dojmu.

pb®
hodnocení

0x

Ploché břicho a štíhlý pas dělá sval zvaný transversus abdominis. Takže soustředit se na jeho posílení. A to se oproti rozšířeným názorům nedělá ani cvičením sedů lehů, ani zkracovačkami a už vůbec ne prknem. Doporučuju podívat se na cviq.cz

skolak*
hodnocení

0x

Taky mám radu. Jeďte na 14 ti denní dovolenou jen se snídaní. Do kapitalistického zahraničí. Až uvidíte ty ceny potravin, budete šetřit a jíst střídmě. (za odměnu si dáte vinný střik).To jako fakt, i já měl hnusné břicho...

Jen jedna dovolená za rok na zhubnutí nestačí. Musí pravidelně se omezovat.

karolina*
hodnocení

0x
Zkuste ve vyhledavači napsat "kalorické tabulky" a nejprve zjistěte kolik máte jíst.60 Kg...dobře,ale jde o to jestli ve svalech nebo v tuku.Jak cvičit?...Mě se hrozně líbí ti co řeší metody,cviky a počet cviků u počítače a ještě se vlastně ani pořádně nepohnuli ale mezi takové jistě nepatříte.Pokud chcete pevné břicho tak sklapovačky,ale bude určitě divné mít "rosolové" ruce a nohy a břicho s "cihlama"(ty "cihly" berte s rezervou ty se rýsují většinou po dietě).Jinak zadek-dřepy.Na vašem místě bych nejprve začala pořádně a zdravě jíst(jinak budete hubnout) a každý den cvičit.Jeden den horní polovinu těla.Další den nohy- břicho a stále dokola.Co zvládnete.Mě toto bylo doporučeno a 100% to zabírá.Přítele jsem do tohoto uvrtala před rokem.Měl 197cm a 72 Kg.Dnes má 100 Kg a svaly.Bez posilovny,bez výživových poradců a hnusných jídelníčků.Důležité je prostě cvičit celé tělo a jíst.

hodnocení

0x
Cvičte. Cvičím každý den už skoro měsíc a je to znát. Buď cvičte doma nebo někam choďte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]