Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout na břicho

Od: buggie* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, může mi někdo poradit jak mám zhubnout na břicho když sem nikdy předtim necvičila? Vždycky sem byla hubená jedla sme co chchi a moc se nehejbala a teď mi začíná tloustnout břicho a já nevim co s tim ..sedlehy mi vůbec nejdou udělám sotva 5 a bolí mě pak břicho tři dny ..když se kouknu na internet na cviky na břicho je to pro mě hrozně těžký prostě si připadám jak debil ..do posilovny to je zase na svaly než na hubnutí tak já nevim co mám dělat..můžete mi něco poradit? Je mi 16..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

mít radost z pohybu, těšit se na cvičení a když bolí břicho, tak si říkat: ,,to jdou kila dolů,, až budou pryč, už to bolet nebude. PT /stařenka/ *dril*

perda*
hodnocení

0x

NEŽRAT ale normálně střídmě jíst a trochu pohybu - jakéhokoliv, ale pravidelně alespoň 1x týdně. To pomáhá mně a břicho se zmenšuje. *smich*

loal

jíst střídmě, může být problém, když člověk dělá 11 hod denně s jednou pausou (to jsou max 4 jídla denně), pak už není ani chuť na nějaký pohyb. Ikdyž tu chuť na pohyb nemám od malička

femili
hodnocení

0x

Zatahni břicho a zase uvolní,tak to můžeš dělat,když budeš sedět u televize třeba.Můžeš být opřená,ale hlavně mít rovné záda.Udělej to 100x-neboj není to moc a každý den večer a po týdnu i ráno ještě a to uvidíš tu změnu.

femili

A do budoucna to můžeš dělat i ze zadečkem,stáhni a uvolni aby jsi ho měla pořád pevný.

martina30*
hodnocení

0x

Posilovna je na hunutí,jako žena na svalech nepřibereš.

hodnocení

0x

Pijte 4 dny tento nápoj...8 sklenic vody, lžíce nastrouhaného zázvoru, 1 okurka na kolečka, 1 citron na kolečka, 12 listů máty. Večer vyrobit a druhý den nic jiného nepít. Nemám vyzoušeno, ale chystám se na to. Slibují splasknutí bříška, každopádně je to velmi zdravý nápoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]