Nejste přihlášen/a.
Ahoj, může mi někdo poradit jak mám zhubnout na břicho když sem nikdy předtim necvičila? Vždycky sem byla hubená jedla sme co chchi a moc se nehejbala a teď mi začíná tloustnout břicho a já nevim co s tim ..sedlehy mi vůbec nejdou udělám sotva 5 a bolí mě pak břicho tři dny ..když se kouknu na internet na cviky na břicho je to pro mě hrozně těžký prostě si připadám jak debil ..do posilovny to je zase na svaly než na hubnutí tak já nevim co mám dělat..můžete mi něco poradit? Je mi 16..
mít radost z pohybu, těšit se na cvičení a když bolí břicho, tak si říkat: ,,to jdou kila dolů,, až budou pryč, už to bolet nebude. PT /stařenka/
NEŽRAT ale normálně střídmě jíst a trochu pohybu - jakéhokoliv, ale pravidelně alespoň 1x týdně. To pomáhá mně a břicho se zmenšuje.
Pijte 4 dny tento nápoj...8 sklenic vody, lžíce nastrouhaného zázvoru, 1 okurka na kolečka, 1 citron na kolečka, 12 listů máty. Večer vyrobit a druhý den nic jiného nepít. Nemám vyzoušeno, ale chystám se na to. Slibují splasknutí bříška, každopádně je to velmi zdravý nápoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.