Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak grilovat rybu?

Od: lundo odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenost jak se grilují ryby - štika, pstruh apod?

Chtěl bych si ryby zkusit ugrilovat, ale nevím jak se to dělá, aby to bylo chutné, nějak naložit?

Poradil by mi prosím někdo? Mám gril a rošty na ryby.

Děkuji

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

pb®
hodnocení

5x
Je to jednoduché, pokapat citronem, koření a sůl dle chuti, trošku pokapat olejem. Ryba je hotová rychle, stačí čtvrt hodiny.

 

hodnocení

4x
avatar kapkanadeje

Dobrý den. Mrkněte na rady do diskuzí které zde na toto téma byly. Určitě někdo přidá i do tohoto vlákna další.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

 

hodnocení

4x
avatar babkazov

U vody jsme rybu očistili, nasollili a hodili na rošt nad ohněm.. Lidé v kempu, vedle nás, rybu očistili, posypali kořením, zakápli olejem, zabalili do alobalu a hodili na gril. A ještě vedle, potřeli česnekem, zabalili do alobalu a hodili na gril. ;) Rybu není potřeba grilovat dlouho a fantazii se meze nekladou.

 

lundo
hodnocení

Dobře supr.

Je třeba před grilováním rybu rozřezat a uvnitř nasolit?

Děkuji

 

liska5
hodnocení

0x

Samozřejmě, že vykuchaná. Po ocitronování, osolení a okořenění pečte /smažte/ nejdřív na šupinaté straně.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]