Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit v jedné věci. Mám velice rád pstruhy , ale když ho dělám v alobalu na grilu, tak se mi při rozbalování neustále lepí kůže na alobal a na talíři to pak vypadá hrozně, zvlášť když mám hosty. . Zkoušel jsem natírat alobal olejem, laboruji s teplotami, ale stále stejný. Pokud ho dělám na pánvi, tak pod něj podložím kolečka cibule a je to v pohodě. Máte i nějaký zajímavý recept? Jaké bylinky? Děkuji za rady .
Pstruha dělám zásadně na másle a na pánvi. Napřed pstruha lehce protáhnu polohrubou moukou, do které přidám koření které chci a také dám koření dovnitř ryby. V alobalu rozhodně ne, není to vůbec zdravé, zvláště když se potravina k němu přilepí. Alobal používám na zakrytí pekáče nebo třeba na pečenou červenou řepu a tak podobně. Nikdy nepodávám jídlo v alobalu přímo na talíř. To je to nejhorší co můžete udělat. Ale viděla jsem tento způsob mnohokrát v pořadu "Prostřeno", ale to jsou patlalové a ne kuchaři, takže u nich to je normální. Alobal se dá použít v kuchyni dobře, ale musí se vědět jak na to a nemá vůbec přijít na talíř. Jídlo se z něj musí na ten talíř přendat a dávat pozor, aby kousky folie neulpěly na potravině.
ernie -zkouším různé recepty, ale v alobalu se mi to zatím nejvíc líbí. Dělám si ho minimálně 2x do týdne . ( zdravotní problémy a za rohem je rybárna s čerstvýma rybama) V alobalu je to super , že si to na lince nachystám , zabalím a nemusím potom moc čistit plynový gril. Jako chlap jsem zastánce jednoho kastrólku a jednoho hrníčku. Když vaří ženská , tak myčka jede nadvakrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.