Nejste přihlášen/a.
Vážení! Obracím se na Vás s úpřimnou prosbou o radu jak nejlépe připravi žraločí steak na grilu. Chtěl bych manželce,která se o této krmi zmínila a ráda by ji ochutnala, udělat radost a žraločí steak na grilu ji připravit. Na netu jsem nějaké recepty našel, ale přesto bych velice rád použil některý top recept od Vás z Vašich zkušeností. Předem Vám děkuji nza Vaši odpověď.
Tatiku - každý má jinou chut - takže připravíš jednou tak a podruhé jinak a potřetí jinak a potom si vybereš .
Já používám na marinádu máslo,trochu citr.štávy,petrželku,bazalku,oregáno,pepř a sůl.
Steaky osolíš a opepříš, poté potřeš marinádou , na hodinku odložíš, poté griluješ (podle síly steaku) 15-20 min z každé strany, občas marinádou potřeš steak, ale jak říkám , co člověk to jiná chut.
Dobrý den. Žraločí steak kupujeme v Globusu. Když necháte celý steak, jak ho koupíte, určitě manželce budou vadit tuhé, bílé okraje. Steak dělám na mnoho způsobů i řízečků. Základ, aby se vychutnalo čisté masíčko, okrájím bílé tuhé okraje a tvrdé křupky. Steaky potřu olejem, dám koření na ryby a nechám v lednici nejméně dvě hodiny odležet. Na másle osmažím, chřest a malé nové brambory.
Žraločí steaky dělám v troubě s čínskou zeleninou. První udělám základ zeleniny, ( dávejte jen takovou zeleninu, kterou máte rádi). Cibulku na kolečka, pórek a Čínskou zeleninu, pepř, sůl, dáme na olej do trouby. Dusíme v toubě, chvilku na oleji, když zelenina trochu změkne, přidáme naložené steaky a nakrájená rajčata. Když jsou steaky hotové, to je 5 minut, jídlo se podává. Jíme, bez přílohy.
Řízečky dělám tak, že namočím medailonky na 10 minut do mléka. Koření na ryby nedávám, ale dám Ďábelské koření, aby to bylo pikantní, pak obalím jako řízek. Jsou mňam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.