Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nemáte nějaké tipy, jak se nejefektivněji zbavit akné a jizev po akné?
Zdravím. V první řadě se zaměřte na svoji životosprávu a pitný režim. Těch přípravků je hodně, každému může zabírat něco jiného. Bylo by dobré poradit se s kožním lékařem, či dermatologem který Vaši pleť prohlédne. Jinak akne pomáhá zmírnit např. i droždí. Jizvičky po akne odstraní snad jedině laser. Jinak se dají zamaskovat kvalitním make- upem. Těch diskuzí na toto téma je zde moc, mrkněte do historie. Zde jen pár :
tak to máte štěstí na dermatoložku, naše dermatoložka řekla naší dceři, ty všechny přípravky Vás budou stát tisíce, pokud to bude trvat leta tak desetitisíce a bez výraznějšího efektu Její rada zněla, to chce si najít chlapa, hormony musí vyplavat ven a pokud ho nechce tak brát antikoncepci jenom tak. Co říkate na naši paní doktorku?
Na akne nejlepe pomaha cas, tedy proste pockat az skonci puberta a s ni spojene hormonalni "boure". Moji sestre dost pomohlo toto: notino.cz/...
Bohuzel kdyz jsem ja byla v jejim veku, tak se mi nic co by mne skutecne pomohlo najit nepodarilo, ale jizvy nastesti nemam, pokud bych mela akne v takovem stavu, ze by se mi i delaly jizvy, pak bych asi urcite necekala a aktivne to resila, i s dermatolozkou a klidne jich vystridala vic, nez se najde spravne reseni.
Sklony k akné se mohou dědit, takže s tím moc nenaděláte. Z celostního hlediska to znamená sníženou funkci jater a taky máte velmi malé sebevědomí, zkuste zlepšit obé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.