Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit akné?

Od: jana001 odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

nemáte nějaké tipy, jak se nejefektivněji zbavit akné a jizev po akné?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. V první řadě se zaměřte na svoji životosprávu a pitný režim. Těch přípravků je hodně, každému může zabírat něco jiného. Bylo by dobré poradit se s kožním lékařem, či dermatologem který Vaši pleť prohlédne. Jinak akne pomáhá zmírnit např. i droždí. Jizvičky po akne odstraní snad jedině laser. Jinak se dají zamaskovat kvalitním make- upem. Těch diskuzí na toto téma je zde moc, mrkněte do historie. Zde jen pár :

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

sasanka*

Tak droždí zrovna moc nefunguje, obecně přemíra vitaminů skupiny B akné zhoršuje :(

sasanka*
hodnocení

1x

Nejefektivnější je navštívit dermatologa a řešit to s ním. Dcera se hodně natrápila, zkoušela kdeco, ale řešení se nedobrala. Zbytečně ztratila čas a akné se dostalo do horšího stadia. Chce to jít hned a nestydět se.

hodnocení

1x

Pomůže jedině dermatolog. Co jsme se nakupovali vnoučkovi všelijakých prostředků v lékárně, nic nepomohlo.

Tam to bodužel také není zadarmo, ale konečně vidíme zlepšení.

m123*
hodnocení

1x

Já před časem kupovala neteři krém na nějakým čínským eshopu na doporučení. A prý ji pomáhá. Hlavně se ji nedělají jizvy, tak jak předtím. Je z aloe vera.

wish.com/...

milkaa
hodnocení

0x

tak to máte štěstí na dermatoložku, naše dermatoložka řekla naší dceři, ty všechny přípravky Vás budou stát tisíce, pokud to bude trvat leta tak desetitisíce a bez výraznějšího efektu Její rada zněla, to chce si najít chlapa, hormony musí vyplavat ven a pokud ho nechce tak brát antikoncepci jenom tak. Co říkate na naši paní doktorku?

ojojoj
Říkám že je alespoň upřímná, buďte ráda, mohla by vám přípravky cpat jako mě, utrácela byste spoustu peněz a skutek by utek. Souhlasím s jejím tvrzením, mě od rapidního akné pomohlo jedině to, že jsem si našel polovičku, jinak asi 5000 proletělo oknem absolutně zbytečně. Jinak antikoncepce prej hodně pomáhá, ale bohužel, ne klukům.

luca*
hodnocení

0x

Na akne nejlepe pomaha cas, tedy proste pockat az skonci puberta a s ni spojene hormonalni "boure". Moji sestre dost pomohlo toto: notino.cz/...

Bohuzel kdyz jsem ja byla v jejim veku, tak se mi nic co by mne skutecne pomohlo najit nepodarilo, ale jizvy nastesti nemam, pokud bych mela akne v takovem stavu, ze by se mi i delaly jizvy, pak bych asi urcite necekala a aktivne to resila, i s dermatolozkou a klidne jich vystridala vic, nez se najde spravne reseni.

hodnocení

0x

Sklony k akné se mohou dědit, takže s tím moc nenaděláte. Z celostního hlediska to znamená sníženou funkci jater a taky máte velmi malé sebevědomí, zkuste zlepšit obé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]