Nejste přihlášen/a.
zdravím otázka je jsná ale ještě bych se chtěl zeptat jestli se dá obejít i bez drahých kosmetyckých přípravku z drogerie prý sem slyšel že je dobrý LÍH (alpa)... díky za nápady
Mila Kapko, a pomaha to? Uz jsem toho vyzkousela hodne a prave mi docela zabiraji ty kremy ze zdrave vyzivy. Hodne mi blbne plet po zmene antikoncepce, ted uz je to sice o 60% lepsi, ale zadny zazrak...a v mem veku uz to vypada hloupe)
Lih akne v podstate vypali, muzou vznikat jizvicky. Nedoporucuji. Akne je treba osetrovat pripravky na mastnou plet, ty nebyvaji drahe (kolem 80,-kc). A v prodejnach zdrave vyzivy prodavaji denni kremy s vytazkem z zensenu nebo konopi, coz na plet pomaha, mam vyzkouseno. Stoji kolem 120,-kc.
Je jedno jaké přípravky z drogerie použiješ. Všechny fungují stejně. Pokud ti v lepším případě akné zmizí po použití některých přípravků z drogérie je více než jisté, že se ti akné v budoucnu objeví znovu na jiném místě, ale v daleko větším množství. Doporučuji zajít přímo na kožní. Problém s akné dokáži vyřešit-vyléčit. Jinak alpu nedoporučuji - pokožku vysuší, což může být fajn, ale ne u akné-pokožka se pak bude mastit ještě více!
Kosmetika prakticky nepomůže, jen opravdu v řádu, kdy jsou ceny hodně drobným písmem, aby se vůbec vešly na leták. Chce to fyzicky makat, aby se kůže důkladně odpotila (a samozřejmě potom dobře čistit, ale na to nic extra potřeba není) a hodně dobře a vzorňácky jíst. Ani pak to nebude stoprocentní, ale zlepšení je velké. V určitém věku a s určitými dispozicemi je to prostě bída
Btw, alpa náhodou není špatná, když se s ní zachází opatrně a nelije se do rozdrápané kůže. Jen nezapomínat, že i kůže s akné potřebuje vodu a v zimě trochu promastit něčím lehkým, aby nevysychala, pak je to jen horší.
Moc děkuji za odpovědi tak ALPU jsem používal jen asi 2x ale nejdřív sem umyl oblyčej mýdlem usušil a až potom sem nanesl alpu na pleť a vysledek bez nějakých větších pupínků ale právě že jsem se chtěl zeptat jestli nereaguje alpa na pleť nějak negativně
Svědí mne obličej a používám Alpu i 5xdenně bez následků.Je v každé kosmetice,je to líh s mentolem.
doplněno 14.12.11 23:39:Jinak akne je rodová záležitost,vymizí sama ,po aktivním sex.životě.Nic jiného na to NENÍ.
Nesmysl. Aktivni jsem a posledni pulrok se mi akne naopak zhorsuje vlivem hormonalnich vykyvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.