Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat holek jestli nosíte tanga a jestli jsou vám při nošení pohodlná? Je mi 14 let a kamarádky z tancování i odjinud je docela často nosí. Já je dřív nikdy nenosila, až asi před dvěma týdny jsem od tety a sestřenic dostala pět tang, a tak jsem je začala nosit.
A musím říct že jsem trochu na vážkách :D . Jejich nošení se mi začalo hrozně líbit - přijde mi, že mi hezky sedí a dělají mi hezký zadeček, a připadá mi to sexy. Taky mi přijde super, že se mi nikde nic nekrabatí pod upnutými kalhotami. Na druhou stranu jsou mi ty tanga dost nepohodlná..během dne se mi neustále pomalu zařezávají a když se třeba ohnu nebo si dřepnu, nebo běžím na autobus, tak se zaříznou opravdu hodně (a to zepředu i zezadu :D). Když jsem je měla poprvé a byla jsem v nich celý den ve škole myslela jsem, že umřu :D. Měla jsem je zaříznutá až někde u pasu a hrozně to bolelo..no hrůza :D. Holky z tancování mi řekli že je to normální a že si po pár dnech zvyknu. Nosím je ale docela často už dva týdny a pořád mě to dost řeže..třeba když máme odpoledku a sedím celý den ve škole a mezitím máme ještě tělocvik, tak je to dost nepříjemný.
Ještě mám jeden takový vtipný poznatek s tangama :D. Dost mi vadí, že jak se mi zařezávají tak mi dost často vykouknou nad kalhoty a když si třeba sednu nebo se ohnu tak vykouknou a jsou vidět. Když si toho všimnu tak se vždycky zastidim a hned si kasám kalhoty a stahuju tričko :D. Nejhorší je, že si toho občas ve škole někdo všimne dřív a udělá mi zářez..to je, že vám ty tanga chytne a vytáhne nahoru :D..to šíleně bolí. S klukama ze třídy si občas děláme různé naschvály, takže ti mi to udělají pokaždý, když mi ty tanga zezadu vykouknou. Holky ze třídy většinou tanga nenosí, takže ty ze mě taky mají srandu, když mi tanga vykouknou a zářez mi občas udělají taky :D (zrovna teď v týdnu se mi stalo, že začínala hodina, já si sedala na židli, ohla se pro něco do tašky a kamarádka vedle které sedím, mi ty tanga vytáhla šíleně vysoko..a já pak musela celou hodinu sedět s tangama zaříznutýma do zadku i s prominutím do pipky :D.
Tak se chci zeptat holek a slečen, jestli máte s tangama taky takové zkušenosti. A jestli si na ně třeba lze opravdu zvyknout nebo jestli prostě hold pro někoho nejsou. A taky jestli vám někdo taky dělal nebo třeba dělá zářez :D?
Díky
ahoj, za sebe musim říct, že nosím tanga asi tak od stejného věku a taky mi ze začátku byly nepohodlný - ale po pár dnech už jsem si na ně zvykla a hlavně mi to asi nebylo až tak nepříjemný jako tobě - podle toho jak to popisuješ, tak tě to asi fakt bolí a řeže což by rozhodně spodní prádlo nemělo. mám spoustu kamarádek kterám tanga taky nevyhovují - pokud je na to někdo citlivější tak pro něj asi bohužel nejsou
jinak co se týče toho "zářezu" , tak z dob základky znám až moc dobře. se spolužákama a spolužačkama jsme taky v době puberty kravili a tohle jsme si taky občas dělali . jen ale vždycky kluci holkám a holky klukům. ono totiž s těma tangama to fakt dost bolí, takže holky holkám jsme si to nedělali. ale klukům jsme občas s boxerkama zářez udělali a oni nám to pak opláceli s tangama no. dokonce si pamatuju že mi jednou nějaký roztrhli
Dobrý den. Tento typ kalhotek je vám nepříjemný, tak proč je nosíte? Nechápu. Každý si má obléci, v čem se cítí pohodlně. Proč se stále řeší problematika tang, když třeba o bombarďácích tu na poradně není snad jediný dotaz? A přitom je to také spodní prádlo, že.
Tak když se vám tanga líbí, tak neřešte, že je máte zařezané v pipce a noste je dle libosti, kam chcete. V čem je problém? Jinak většina žen s tangami asi bude řešit podobné věci jako vy. Ale stejně si nošení tang vynachválí tím, jak jsou bezva pod upnuté oblečení a perfektní ke svádění pozornosti pánů a závisti žen. Tak vo co go? Navíc nejste jediná, co tu podobný problém již nastolila.
Dobrý den, chápu jak to myslíte. Já jsem ale psala v tom svém příspěvku, že se mi tanga začaly prostě líbit (bez ohledu na to jak mi jsou pohodlná). Je mi to příjemné je nosit, protože se mi na mně líbí a přijdou mi sexy. Taky se skvěle hodí pod upnuté kalhoty a legíny..což obojí nejčastěji nosím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.