Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky,
prosím ty z vás, které nosíte kalhotky typu tanga, abyste mi zodpověděly pár otázek níže:
1. Máte pocit, že určitou roli, co se pohodlí a jejich celkového vnímání týká, hraje zvyk? Tj. přijde vám, že je nyní vnímáte jinak, než když jste si je vzaly poprvé (popř. když si je oblečete po delší době)?
2. Vnímáte nějak zvlášť ten proužek látky (nebo třeba řekněme šňůrku) mezi půlkami? Tj. cítíte nějaký tlak či pnutí a vyvolává to ve vás nějaké zvláštní příjemné nebo nepříjemné pocity?
3. Vnímáte tento typ prádla čistě jako dámský, nebo je pro vás přijatelné že jej nosí i někteří muži (bez ohledu na to, zda se vám to na nich líbí nebo ne). Tj. zda si umíte představit, že pokud právě vám tento typ prádla nejvíce vyhovuje, tak může nejvíce vyhovovat i některým mužům.
Dobrý den, jako muž bych si tento typ prádla oblékl snad jen šňůrkou vpřed, aby tato lépe udržovala požadovanou či preferovanou stranu umístění penisu v kalhotách - vzadu požaduji více látky, abych neměl pocit, že jsem "holá řiť". Zdravím!
Ahoj,
v prní řadě mě tedy napadlo, jestli jsi opravdu ,,rebelka" a ne spíše ,,rebel" :D Asi nic ti neodpoví tak dobře, jako když si je vyzkoušíš sama
Nicméně dobře..
1. Jasně, řekla bych, že zvyk je uplně zásadní. Nosím jenom tanga, nic jiného už v šuplíku s prádlem nemám, ale zpočátku to skutečně byl nezvyk a bylo to pro mě nepohodlné.
2. To vlastně souvisí s tou první otázkou, člověk si zvykne, ale zpočátku to samozřejmě vnímá, zvlášť při pohybu. Prostě si je vezmi a uvidíš sama :D člověk to prostě cítí mezi půlkami, na druhou stranu to nebylo vždy uplně nepříjemné, Pomyšlení, že mám pod tenkými legínami nebo minisukní nahý zadek mi přišel lehce vzrušující.. a protože je mám spojené s tím, že jsem je začala nosit kvůli příteli a počítala jsem obvykle, že bude sex, tak mám i to ,,nepohodlí" spojené s něčím vzrušujícím a příjemným.. a tak je nosím ráda. A jinak tanga která mají šňůrku místo pásku jsou pro mě ve finále asi obecně pohodlnější.
3.Beru to výhradně jako prádlo pro holky, na chlapech to vypadá směšně a trapně, sorry jestli jsem urazila něčí estetické cítění :D Je to z mého pohledu asi stejné, jako chlap v legínách, sukni, nebo s podvazky.. prostě ne.
Tak dobrá, já se tedy přiznám, nejsem rebelka Jsem rebel
Nechtěl jsem, aby reakce byla zkreslená tím, že odpověď je chlapovi.
Já mám tanga velmi oblíbená. Líbí se mi na ženách a sám je také nosím. U slipů mám problém s pocením a celkově mi přijdou nepohodlné. Ostatní spodní prádlo mi už přijde jako takové kalhoty pod kalhoty, nehledě na to, že nahavice se často shrnují. A zvlášť v létě mi je v tom horko. Tanga jsou prostě taková minimalistická verze spodního prádla.
Žena v tangách mne dokáže pořádně rozdráždit a úplná špička jsou tangové plavky na pěkné prdelce někde u vody.
Já jsem především chtěl porovnat své pocity a zkušennosti. Takže mohu říct, že na tanga jsem si zvyknul během několika dní. A právě mně takový ten pocit tlaku mezi půlkami přijde poměrně příjemný a někdy až lehce vzrušující. Nosím tanga i na spaní.
Bohužel mám pocit, že společnost tanga na mužích příliš neakceptuje a to mi přijde jako škoda. Je to pro mne především pohodlné prádlo. Nejsem žádný fetišista ani buzerant a pod. Jak je někdy neprávem vytýkáno. A že se mi líbí na ženách mi přijde docela přirozené, asi podobně jako vašemu příteli.
Přiznám se, že ženám trochu závidím, jednak proto, že to na nich nepůsobí nijak nezvykle a mnohým jejich protějškům se to navíc ještě líbí.
No jak jsem říkala, pokud je vám to pohodlné, tak prosím, ale vidět na svém klukovi bych to nechtěla.. pokud možno ani na pánech na koupališti :D Ale zase když se mi něco nelíbí, tak se prostě nekoukám a tím je to pro mě vyřešené.. sama taky tanga nosím jako plavky a vím, že to každému není po chuti ani na holce a tak se snažím být také tolerantní. Ale prostě na klukovi nebo chlapovi za mě ne-e. Jak jsem psala, je to asi podobné, jako kdyby měl chlapo podvazky, nebo něco podobného.. :D Působilo by to na mě směšně, ale neberte to jako urážku, je to jen názor..
Jinak je ale fajn, že jste aspoň přiznal barvu ,)
Dobrý den. A není tak nějak jedno, co si kdo nosí za prádlo? Vy máte rád tanga, jiný zase raději volné trenýrky - nikde není napsáno, co je nejlepší varianta. Snad jen z estetického hlediska - tanga na muži vypadají, no jak to napsat, velmi zženštile a nemužně. Pokud bych viděla svého manžela v tangách, tak se asi smíchy potrhám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.