Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tanga pohodlná?

Od: jakubtop odpovědí: 50 změna:
Dobrý den, jak jsou tanga pohodlná jako spodní prádlo / plavky? Nemohu se zbavit pocitu, ze to proste musi mezi pulkami tlacit.

50 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x

Obě předchozí odpovědi vám jistě pomohly. *sok* Tak jen doplním, že jsou pohodlná, ale jak komu. Mezi půlkami mají pouze procházet, nikoliv stahovat, či se zařezávat. Je to o zvyku. Mě třeba holej zadek vadí. M.

lucka*
To jakoze sou Vam pohodlna ale vadi vam ze nezakryvaji zadek?:)

fugass*
hodnocení

3x
Si je zkus.

hodnocení

1x

Na souloz idealni:-D

19.03.17 12:15
Souhlas *smich*
lucka*
Tak to mate pravdu :D
jirkau

Ty jsi to snad zkoušela? Vždyť při tom musí překážet?

lucka*
No ani ne, staci dat ten tenky prouzek latky stranou.. ;) to bych nemusela ani zkouset aby mi to doslo.. Ale jo, priteli se libi kdyz je pritom mam na sobe ;)
haf

Bodejť by se to chlapovi nelibilo, ona ho ta šnurka pri kopulacnich pohybech hezky ze strany hobluje *smich*

Taky souhlasím *frajer* tanga jsou prostě sexy (na hezké ženské). Pohodlí, nepohodlí.

hodnocení

0x
No nevim , ja jako chlap tanga nenosim a nemam to ani v planu.
A jako vlajky jsou moc pekne , nekdy az moc a nesmi vam vadi , ze kazdy se vam bude na bazene koukat na prdel.

hodnocení

0x

Myslím, že každému je pohodlné něco jiného. Já osobně bych to nesnesla a vadilo mi, když dcera jako mlaďounká tanga taky nosila. Naštěstí ty doby už jsou pryč. Já nesnesu ani rolák na krku, prostě mi vadí.

S tangama nezapomenu na jednu 120kilovou rusku kdysi v Egyptě, kdy "oslňovala" všechny hotelové hosty rudýma tangama a nahoře bez. Byl to pohled k pláči a smíchu zároveň, nechtělo se nám věřit, jak nesoudné ženy můžou existovat.

lucka*
A proc Vam neco takoveho vubec vadilo? Je to jeji pohodli nebo nepohodli ne?:)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- tanga jsou jistě sexy, zřejmě se na ně dá i zvyknout, takže pak mohou být i pohodlná, ale nemohu se zbavit dojmu, že nebudou moc hygienická. Ale - docela mne to zaujalo, takže si je koupím a vyzkouším - za to nic nedám ! - alespoň bude "sranda" .

doplněno 21.03.17 00:01:

zaujaly mne prostě jako sexy prádlo, které jsem za mladejch let neměla možnost vyzkoušet a které se mi na mladých hezkých holkách líbí - takže jsem jenom zvědavá, jak se to nosí a jak se v nich člověk cítí, třebaže už to teď jako "za mlada" nebude ! Ale když už se tady ten dotaz objevil ... proč to nevyzkoušet? (stejně už mám "prdlajz" co na práci !)

lucka*

koupíte si je jako plavky, nebo jako prádlo? a co vás na nich zaujalo, když o nich máte tak špatné mínění, aspoň mi to tak připadalo. :)

xy

před časem ( pár lety ) jsem šla od rybníka, a přede mnou paní, v tričku, a s holým zadkem. říkám si, kurnik, co teď, mám ji upozornit, že má holou zadnici, než přijdeme k ulici do města? nebo se do toho nemíchat.. předešly jsme ji, a ona nezapomněla spodek plavek nebo prádla, měla prostě k tomu tričku plavky tanga :)

holé zadky ( zdánlivě bez prádla ) asi budou pro chlapy sexy, jak u plavek, tak pod světlé kalhoty v létě.

lucka*

a mohu se indiskrétně zeptat, kolik Vám je?:) a nic nehygienického na nich není, pokud holka dodržuje hygienu sama o sobě.. aspoň z mé zkušenosti :)

culdabulda1*

- lucka

- to se raději ani neptejte ! - ale už jsem si tanga koupila, mám je na sobě asi 2 hodiny a zatím mi připadají poněkud "indiskretní" . Abych mohla posoudit, jestli jsou hygienická, nebo ne, musím je nosit denně alespoň týden, pak teprve mohu něco tvrdit ! - Hygienu samozřejmě udržuju běžně, tak jak se udržovat má - tak uvidíme.

doplněno 21.03.17 17:06:

haf

- no, neříkám tak, ani tak, ale ...

haf

Culda - tak zkousis je ze zvedavosti? A je to natolik drazdive, aby to taky sebeuspokojovalo *smich*

lucka*

Tak jak se Vám tanga nosí?:) A kde jste si je koupila, tip na nějaké pěkné?:)

culdabulda1*

Lucka -

holka zlatá - ode mne tip na pěkná tanga nečekejte - jelikož je nosit nehodlám, koupila jsem si ta nejlevnější za 40 kč. u Vietnamců - ale mají i hezké kousky. Jinak - s tou hygienou to patrně tak zlé nebude - ale zatím mi tanga připadají dost obtěžující (pořád je nepříjemně vnímám) - ale nemohu se bohužel vžít do pocitů mladé holky, ty to přece jenom asi vnímají jinak. Tak ahoj.

doplněno 22.03.17 17:17:

Lucka

- buďte ráda - pocitů zralé ženy si ještě užijete až dost...

doplněno 22.03.17 18:27:

-jo a kvůli partnerovi nemusím tanga přece nosit pořád, ne?...

lucka*

a co přítel nebo manžel, kvůli němu byste jim šanci ještě nedela?:) já se zase nemohu vžít do pocitu zralé ženy, nedokážu si představit, že by to mohla vnímat nějak jinak :D

Manzel se urcite rad podiva a pote rad sunda :)
lucka*
A on by nebyl rad kdybyste je nosila casteji?:)
culdabulda1*

- no, ono taky trochu záleží na tom, jakej zadek v těch tangách vězí - některý pohled si muži rádi ušetří, bych řekla a ne každej zrovna miluje soulož v tangách.

doplněno 25.03.17 11:54:

- no, pokud je zadek méně krásný, nemusí být v tangách zrovna sexy, spíše naopak. U mladých holčin to asi moc nevadí, ale u holčin pokročilejšího věku to už vadit přece jenom může, pokud zrovna nejde o "dědečka prasáčka" (- jako třeba pan Saudek) .

Na takové ne-krásné zadky je asi více sexy pohled, pokud jsou pikantně zahalené v nějakých nápaditých "bombarďácích" . Takže si užívejte tang, pokud na ně máte figuru ! (a chuť..). Po několikadenním poctivém nošení mne chuť už přešla (o figuře ani nemluvě)

doplněno 25.03.17 12:16:

- jo a pokud má o sobě žena natolik nekritické mínění, že se dovede totálně zesměšnit, tak to budu raději nesebevědomá a normální. Howgh !

lucka*

a to už víte, že ten váš ji nemiluje? a nelíbí se mu vaše figura? Připadá mi,že o sobě nemáte příliš velké mínění a myslím,že je to škoda :(

hodnocení

0x

Mně se sice tanga líbí, ale vím, že jsou nezdravá, už se o tom napsalo dost. Vzhledem ke svému věku jsem je nevyzkoušela, ale např. moje dcera je krátký čas nosila a zavrhla je. U normálního chlapa si je neumím představit, pro mně to chlapa degraduje na holku u tyče.

xy

a co holku? tu to nedegraduje na holku u tyče? :)

hodnocení

0x

Tanga jsem si kdysi jednou koupila a měla je na sobě pouze jednou. Někdy se mi stane, že jdu "na ostro" a to je pro mne lepší varianta, nežli tanga, je to však jen vyjímečně.

lucka*
hodnocení

0x

Já nosím tanga poměrně krátce, také jsem tu řešila nedávno podobný dotaz mimochodem :D A zpočátku mi to bylo nepříjemné, ale dá se na ně zvyknout.. trošku nepříjemná mi jsou pořád, ale zároveň mě to mírné nepohodlí trochu vzrušuje :D

radeksa
hodnocení

Zdravím, zajímá mne, jak se dívají ženy na muže, který nosí tanga. Mně přijdou pohodlná.
lucka*
Me to na chlapech prijde zženštilé a nechutne :P na klucich radeji boxerky ;)
haf

K tomu sebevzrusováni - vzpominam na jednu mladou holcinu u nas ve meste prodavala v sexsopu a zrejme rada zkousela ruzne pomucky na sobe, bylo na ni poznat kdy ma v sobe venusiny kulicky, sverila se, ze pry to pusobi podobne jako tanga mezi nohama, ale intenzivneji, ty kulicky ji privadely k orgasmu v pravidelnych intervalech a byla z toho cely den jako v rauši, chlapi se tam na ni chodili divat jak do panoptika *smich*

mirkapaja

Mohu se zeptat, co myslíš tím nepohodlím? To, že tě tlačí na zadečku, nebo tě stimulují spíše vpředu?

lucka*
Stimuluji bych asi nepouzila :D jen kdyzvmam normalni kalhotky, tak o nich proste nevim, ale kdyz si vezmu tanga,porad citim ze je na sobe mam, neni to nic hrozneho. Jen nezvyk mit tenky pasek nebo snurku zarizlou do zadku :D no a asi troje tanga, ktera jsou hodne uzka.. A treba pri telaku, nebo kdyz si drepnu, tak ty se zarezavaji i do pipiny :P a to stimulujici neni, je to spis otravne, ale zaroven se diky tomu citim sexy, ze si uvedomuji, ze je na sobe mam.. A ze mam treba pod leginama holy zadek.. Takze asi tak :)
janty
Mohu se zeptat na tvuj vek?
lucka*
Jiste, je mi 16 :)

hodnocení

0x

Zajímavý článek:

prask.nova.cz/...

lucka*

Ono prask.nova má samé zajímavé články :D Ptala jsem se lpřímo ékařky (gynekoložky) a prý si nemám dělat starosti, pokud jsem zdravá, prý mi nic nehrozí a je to jen otázka pohodlí.. a ani není pravda to věčné omílání o tom,jak výhodné je nosit bavlnu.. ona sice ,,absorbuje" vlhkost ale také ji v sobě drží..ostatně když se zamyslíte, asi i proto se plavky nedělají z bavlny, jaksi moc dobře neschne :D

sebod*

lucko. S tou bavlnou na plavky jsi to opravdu zazdila *smich*

lucka*

jak to myslíte?:D mě to přijde logické, ale třeba sem blbá no :D

haf

Lucko, budeš tady tangovat az do Vanoc, nebo priznas barvu? Pubertacka by si je rovnou vyzkousela a probrala zkusenost nejspis se sobe rovnyma vekem a ne na poradne s dospelákama, ale asi te to bavi :)

lucka*

No já si je zkusila přeci už dávno ,) a poslední týdny je nosím pravidelně ,) A ano, baví mě to, sledovat místní diskuzi, když se nudím ve škole, nebo jako teď, mrknu sem,co je nového.. Ani napoprvé to pro mě nebylo takové téma, že bych si nevěděla rady, zaujalo mě, jaká diskuze tady o kolo toho vznikla.. to když sem chtěla vědět, co si počít se špatně fungujícím PC, tak se zdaleka tolik lidí neozvalo :D A paradoxně mi to přijde třeba lepší, jak chodit na chat.. Navíc tuhle diskuzi sem ani nezaložila já, jen mě zaujalo, že se tu tohle téma objevilo krátce po mém ,)

culdabulda1*

- to je fakt.

muz

Dovolte, abych se podělil se zkušenostmi s tangama z pohledu muže.
Jako kluk jsem strašně neměl rád slipy. Nejvíc nepříjemné mi byly na vnitřních stranách stehen.
Často jsem tedy chodil na ostro.
Tanga u dívek mi přišla velmi sexy. Rozhodl jsem se, že si je také pořídím.
Od té doby na ně nedám dopustit a nosím je výhradně.
Jsou pohodlná a zároveň je to takový vzrušující pocit - především ten proužek látky mezi půlkami.
Co se taký mužské anatomie, nemám nejmenší pocit s přirozením.
Je dosti volné, ale nikde nic neplandá, nic se nikde neshrnuje.

Často se však potkávám s nepochopením.

hodnocení

0x

Samozřejmě, že jsou nepohodlná. Mám jich doma několik a nenosím to.

lucka*

Je to o zvyku.. po 3 týdnech skoro nevím, že je mám na sobě.. proč jste si je pořídila vlastně?:)

fram
hodnocení

0x

Tedy nevím, jak moc jsou tanga sexy. Včera kráčela jarním parkem slečna v černých tangách, pozadí do detailu ke zkoumání. Měla přes sebe takový delší velmi řídce krajkový kabát. Zírat na její p. přišlo mladíkům, které míjela, spíš lehce humorné. Ale každopádně, zírali jsme všichni.

lucka*

že jim to přišlo humorné podle mě neznamená, že jim to nemohlo přijít sexy a provokativní.. jen je to prostě zaskočilo jako asi každého :D A to měla slečna jako prostě jen pruhledný kabát.. a nic jiného? nedovedu si to nějak představit :D

tyna*
hodnocení

0x

Je to o zvyku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma venusiny kulicky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]