Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na tanga

Od: lucka321* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, mám takovou spíše otázku a budu moc ráda, když mi na ni odpovíte. Milé dámy, nosíte tanga? Je to asi trošku přihlouplá otázka, ale zrovna teď jsem o nich přemýšlela. Ale moc si to nedokážu představit na sobě, jelikož mi to příjde naprosto nepohodlné. V této otázce se, ale můžou zapojit i muži: líbí se Vám více tanga nebo normál?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je mi 60 let a asi 10 let nosím pod některé oblečení tanga. Začalo to tak, že jsem si koupila bílé kalhoty z mírně průsvitné látky. Doma jsem se předváděla dceři. Ta konstatovala, že kalhoty dobrý, ale kalhotky pod nimi - katastrofa. A dala mi jedny svoje tanga. K lékaři bych v nich ale nešla.

hodnocení

1x
Tanga nosím, jsou pohodlné, nevím, že nějaké mám. Ale ještě raději mám brazilky nebo cheekiny. Všechno to prádlo má největší výhodu v tom, že Vám to ze zadku neudělá čtyři půlky, jak to často na ženách vídám..
doplněno 09.06.14 10:04:

No, ty prosvítající legíny, nejsou jen doménou mladých dívek.. Já věřím, že se doma podívají do zrcadla a tím, jak je tam jiné světlo, není vidět, že by něco prosvítalo.. Venku je to pak něco jiného.. Tuhle jsem viděla tak 50ti letou paní na kole s obrovskou zádelí a pod legínami prosvítající obří tygrované kalhotky :D A taky to není výjimka..

Holt, každý z nás občas udělá nějaký ten módní přešlap..

A souhlas s tím, že k lékaři v tangách tedy také nechodím ;) (Jinak se dělají i bavlněná a bezešvá, s pohodlím vážně problém není, zánět jsem měla 2x v životě..).

pb®
4 půlky udělá prádlo nevhodné (malé) velikosti. Vhodné oblečení dokáže udělat divy, stejně jako nevhodné vytvaruje špek i na štíhlé postavě.

martinaa*
hodnocení

1x

Nosím výjimečně, pod šaty nebo těsnou sukni. Jinak nepohodlné, nehygienické. Je lepší mít čtyři půlky, než nějaké nepříjemný zánět, ze zdravotního hlediska jsou tanga, nejlépe umělá a s krajkou, ideální semeniště bakterií, které se přenášejí sem a tam (myšleno zezadu dopředu:)).

hodnocení

1x

Už jste si všimla dámských boxerek. Vypadají jako krťásky a nedělají na zadku zajímavé zářezy. ;) Pod letními šaty jsou tanga srandovní. Sukně se zachytává mezi půlky. :-D Kupte si jedny za pár kaček na tržišti a zjistíte, jestli vám sedí.

pb®

A taky je naivní si myslet, že tanga nejsou pod oblečením vidět. Záleží na střihu a typu látky vrchního oblečení. Když se to sejde dobře, nerýsuje se šev na půlce, ale zato trojúhelník na kostrči. Taky si některé dámy dosud myslí, že bílá pod bílou není vidět, ale není to pravda. Bílé spodní prádlo pod bílým vrchním oblečením průsvitá. Ale co jsou rýsující se kalhotky oproti prosvítající zadeli, když si mladé slečny vyjdou ven jen v legínách. Každý týden jich potkám několik. Ale co, možná je to i úmysl. Zkrátka to chce mít doma zrcadlo a podívat se na sebe i ze zadu.

No právě. Též jsem si všimla, jak se mnohým ženám zachytávají šaty mezi půlkami, takže za mě tanga opravdu ne.

eulalie*
hodnocení

1x

Tanga nenosím. Připadá mi to, jako bych měla v zadní sedací části zaseknutou sekyru...

minato*
hodnocení

1x
Kalhotky do boků jsou nejvíce sexy, kam se hrabou nějaká tanga ;)

hodnocení

0x

Ahoj:)Tanga se mně nikdy nelíbily,nejsou ani pohodlné ani vhodné pro různé bakterie a viry.Nejraději nosím bavlněné.Pánové zde se jistě ozvou,že se jim líbí,ale na to musí být i "vhodná" prdelka,ne nějaká s prominutím almara :-D

ohneta*
hodnocení

0x

Já tanga nenosím a ani ti neporadím, jestli jsou či nejsou vhodné. Nos to, v čem se cítíš nejlépe.

mili3478*
hodnocení

0x

Ne kazdemu chlapovi se to libi.Ja je sice nenosim , ale divim se tomu kdo chce ,musi to byt strasne nepohodlne,no nezavidim vam.Tanga.

hodnocení

0x

Můj názor se shoduje se slovenským názvem-tri niti v riti!

hodnocení

0x

Tanga nosím asi 15 let a bez problémů, sice mám doma pár kousků dámských boxerek, ale ty tahám minimálně. Tanga bych už za nic nevyměnila:) Mám různé druhy (bavlněné, bezešvé, sexy...), prostě pod každý druh oblečení ty nejvhodnější :) Ale je to o pocitu, já ani nevím, že je mám na sobě, a kamarádce vadí a nosí je jen pod oblečení,pod které je to "nutností".Mojí mamku jsem také uvrtala ať nosí tanga, tak je také vezme pod šatky nebo kalhoty, kde by se normální kalhotky rýsovali divně:) Je to věc názorů, někteří tvrdí že tanga jsou škodlivá kvůli bakteriím atd, já jsem žádný problém neměla, naštěstí :) Kupte jedn obyčejnější a vyzkoušejte, ale upozorňuji, že na poprvé to bude pro vás asi nepohodlné, také jsem je první den neustále tahala ze z...u :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]