Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takovou spíše otázku a budu moc ráda, když mi na ni odpovíte. Milé dámy, nosíte tanga? Je to asi trošku přihlouplá otázka, ale zrovna teď jsem o nich přemýšlela. Ale moc si to nedokážu představit na sobě, jelikož mi to příjde naprosto nepohodlné. V této otázce se, ale můžou zapojit i muži: líbí se Vám více tanga nebo normál?
No, ty prosvítající legíny, nejsou jen doménou mladých dívek.. Já věřím, že se doma podívají do zrcadla a tím, jak je tam jiné světlo, není vidět, že by něco prosvítalo.. Venku je to pak něco jiného.. Tuhle jsem viděla tak 50ti letou paní na kole s obrovskou zádelí a pod legínami prosvítající obří tygrované kalhotky :D A taky to není výjimka..
Holt, každý z nás občas udělá nějaký ten módní přešlap..
A souhlas s tím, že k lékaři v tangách tedy také nechodím (Jinak se dělají i bavlněná a bezešvá, s pohodlím vážně problém není, zánět jsem měla 2x v životě..).
Už jste si všimla dámských boxerek. Vypadají jako krťásky a nedělají na zadku zajímavé zářezy. Pod letními šaty jsou tanga srandovní. Sukně se zachytává mezi půlky.
Kupte si jedny za pár kaček na tržišti a zjistíte, jestli vám sedí.
A taky je naivní si myslet, že tanga nejsou pod oblečením vidět. Záleží na střihu a typu látky vrchního oblečení. Když se to sejde dobře, nerýsuje se šev na půlce, ale zato trojúhelník na kostrči. Taky si některé dámy dosud myslí, že bílá pod bílou není vidět, ale není to pravda. Bílé spodní prádlo pod bílým vrchním oblečením průsvitá. Ale co jsou rýsující se kalhotky oproti prosvítající zadeli, když si mladé slečny vyjdou ven jen v legínách. Každý týden jich potkám několik. Ale co, možná je to i úmysl. Zkrátka to chce mít doma zrcadlo a podívat se na sebe i ze zadu.
AhojTanga se mně nikdy nelíbily,nejsou ani pohodlné ani vhodné pro různé bakterie a viry.Nejraději nosím bavlněné.Pánové zde se jistě ozvou,že se jim líbí,ale na to musí být i "vhodná" prdelka,ne nějaká s prominutím almara
Tanga nosím asi 15 let a bez problémů, sice mám doma pár kousků dámských boxerek, ale ty tahám minimálně. Tanga bych už za nic nevyměnila Mám různé druhy (bavlněné, bezešvé, sexy...), prostě pod každý druh oblečení ty nejvhodnější
Ale je to o pocitu, já ani nevím, že je mám na sobě, a kamarádce vadí a nosí je jen pod oblečení,pod které je to "nutností".Mojí mamku jsem také uvrtala ať nosí tanga, tak je také vezme pod šatky nebo kalhoty, kde by se normální kalhotky rýsovali divně
Je to věc názorů, někteří tvrdí že tanga jsou škodlivá kvůli bakteriím atd, já jsem žádný problém neměla, naštěstí
Kupte jedn obyčejnější a vyzkoušejte, ale upozorňuji, že na poprvé to bude pro vás asi nepohodlné, také jsem je první den neustále tahala ze z...u :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.