Dobry den, mam Felicii z roku 95. Pri otoceni klickem do prvni polohy se nerzsviti kontrolky. Otoceni do druhe polohy starter normalne toci, ale motor nenaskoci. Kontrolky nesviti, jen rucni brzda. Baterie ok, zkouseno i pres kabely, zadna zmena. Kde muze byt chyba? Benzin tam je, ale kontrolka take nesviti. Diky Egon
Kontrolky snad nepatří mezi spotřebiče, které by bylo nutno odlehčovat x relém Podle mě buď spínačka/vedení z ní, nebo ožil nějakej domorobo imobilizér Taky jsem takhle před časem přijel ke známému kvůli nestartujici O1 tdi, jen točil startér, všechno měření nějaký nahovno, obd zásuvka bez komunikace, kolem motoru nějaký dávný opravy asi přehlodanych kabelů, kde kupodivu ani v místě nastavení čokoládou s kilometry izolacky problémy nebyly ... Už jsem byl bezradnej, než jsem pod palubkou objevil ukrytej starej imobilizer, o kterým majitel léta netušil a neměl k němu samozřejmě ani ovládání. Přerušovalo to jeden plus do jednotky motoru. Jeho objev zároveň objasnil léta trvající nutnost odpojovat trvale vybíjenou baterku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.