Nejste přihlášen/a.
maš tu od mistra fota
zlutej je starter na 50
cernej je stálé napětí na 30
bile na kontrolky takze 16
cervene plus po klíčku na 15
Hlavně nepřehodit tenké bílé. Ty jsou signalizační a spíančka pro ně má velmi slabí kontakt s vývodem uprostřed. Hodně servisů může zaměnit se žlutým od startéru a pak spínačky rychle odejde.
Zapoj správně .
Oprava černé 15
Červené hlavní 30
Nevím, jestli mám na tebe ještě reagovat, protože se už asi neudržím, abych ti nenapsal, co si o takových myslím.
Ta kontrolka signalizuje u Felicie pouze dvě věci. Bílé dráty od spínačky pro polohu startéru na kontrolu kontrolky (samotné žárovky - test žárovky (!)) a věc druhá je nízká hladina brzdové kapaliny.
Zatažená ručka je (P)
Pokud svítí hned po připojení baterky, tak jsou vadné budíky a nebo jsi nezapojil všechny tři konektory do budíku, tedy černý, bílý, žlutý. To si myslím, že je tvůj případ.
JAK JE MOŽNÝ ŽE SE TY NEORIGOŠ NÁHRADNÍ ŠITOVSKÝ DÍLY VŮBEC PRODÁVAJÍ? to nemusí procházet testem kvality?
Prodávají se, protože je lidi kupují a pak nadávají, jak jsou ty auta (Felicie) naprd a hodí to k vůli banalitám do šrotu.
Stejně tak se u nás prodávají nekvalitní potraviny ze zahraničí. Lidi to kupují, tak se to sem vozí.
Sám jsem se setkal s druhovýrobní váhou vzduchu, která vykazovala odchylku hodnot a do paměti závad nic nepsala. Topran nebo co to bylo.
Prostě je potřeba kupovat originální díly a né ty sra*ky z Kelly a podobně. Už jsem měl v rukách i dvouvláknovou žárovku Starline, kde byla zkratována obě vlákna mezi sebou od výroby. Sranda byla, že ke zkratu došlo po ohřátí žárovky svitem asi po minutě. Hodinu kontroluji spínač, jednotky, svazky a až při odpojení zadní lampy naráz vše OK.
Ani žárovky či pojistky vůbec nemá cenu kupovat v náhradách.
Žárovky Philips, Narva, Osram, Hella a jinak nic
Pojistky Littelfuse nebo MTA jinak vůbec nic
Základ!
Zapoj to pořádně, nebo to dovez gumidkovi jestli má čas. Nemůžeš trávit tolik času s prachobyčejnou spínačkou. Kdyby to bylo něco s motorem, třeba výměna spojky, tak to pocjhopím, ale tohle...už mi to trošku brnká na nervy
Zaplatíš gumídkovi litříček a budeš v pohodě. Taky jsem se s nějakýma věcma páral, když jsem se začínal učit opravovat auta
Vymontuj ze zadní lampy ten kříž černý nosič všech žárovek a vyfoť mi ho ze strany žárovek, abych věděl, jaké tam jsou.
Dále žárovky vymontuj z toho nosiče žárovek a koukni se, zda popis na patici žárovek sedí s popisem na nosiči zezadu.
Př.: žárovka R5W má na objímce R5W 12V 5W a zezadu na patici Feldy R5W
...
Žárovky nemají souvislost se spínačkou
Pokud za chodu motoru odpojil baterku, tak ti mohl zničit přepíjející odlehčený alternátor ECU motoru.
Baterka se za chodu neodpojuje!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.