Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit krtka

Od: chytrolin* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu,jak se zbavit krtka.Každé ráno přibývá na naší zahradě několik hromad krtičin,což mé partnerce,která zahradou žije,vhání téměř slzy do očí.Zkoušeli jsme zápalné tyčinky, ale bezvýsledně.Četl jsem u různých elektronických plašičích,ale moc nevěřím jejich účinku.Pokud máte někdo zkušenosti s nějakými přípravky nebo nějakou osvědčenou metodou, jak krtka přemluvit aby se odstěhoval na zahradu k sousedovi:D,poraďte prosím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Můj otec měl dobrý recept. Vstal ráno kolem 4hodiny, vzal motyčku a židličku a na krtka počíhal.

hodnocení

0x

Krtci jsou na zahradě neštěstí! *zed*Já jsem je vyhnala tak, že jsem položila na zem tranzistorové rádio s novými baterkami na plné pecky na obrácený talíř. *cert* Aby to u nás nebylo jako u kolotočů, přikryla jsem to dětskou vaničkou a nahoru jsem dala nějaké deky.*fn*Dodnes se za takovou surovost stydím.*hi* Pomohlo to. A vždycky, když se vrátili, udělala jsem jim koncert. Ale často to jsem koncertovat nemusela. Pamatovali si to.*uf* Sousedům jsem se ale nechlubila. Bála jsem se, že mě budou nenávidět.*vtip*

papene*

*cteni*zkuste zde: poradte.cz/...

tesyk*
hodnocení

0x

Zeptejte se souseda, jak to dokázal, že krtka vyhnal k Vám?:D

hodnocení

0x

A ještě se také můžete kouknout zde: poradte.cz/...

dejavu*
hodnocení

0x

Docela zajímavý článek na toto téma jsem našla zde bydleni.idnes.cz/... , s tou pastí by mne zajímalo, jestli to krtka neodpudí ten pach člověka, co to tam pokládal, pokud ne, mohlo by to fungovat.

hodnocení

0x

Zadejte do zdejšího vyhledavače slovo KRTEK nebo KRTKA a objeví se vám řada diskuzí z minulosti, např. tato: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]