Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jak se zbavit krtka.Každé ráno přibývá na naší zahradě několik hromad krtičin,což mé partnerce,která zahradou žije,vhání téměř slzy do očí.Zkoušeli jsme zápalné tyčinky, ale bezvýsledně.Četl jsem u různých elektronických plašičích,ale moc nevěřím jejich účinku.Pokud máte někdo zkušenosti s nějakými přípravky nebo nějakou osvědčenou metodou, jak krtka přemluvit aby se odstěhoval na zahradu k sousedovi:D,poraďte prosím.
Krtci jsou na zahradě neštěstí!
Já jsem je vyhnala tak, že jsem položila na zem tranzistorové rádio s novými baterkami na plné pecky na obrácený talíř.
Aby to u nás nebylo jako u kolotočů, přikryla jsem to dětskou vaničkou a nahoru jsem dala nějaké deky.
Dodnes se za takovou surovost stydím.
Pomohlo to. A vždycky, když se vrátili, udělala jsem jim koncert. Ale často to jsem koncertovat nemusela. Pamatovali si to.
Sousedům jsem se ale nechlubila. Bála jsem se, že mě budou nenávidět.![]()
Docela zajímavý článek na toto téma jsem našla zde bydleni.idnes.cz/... , s tou pastí by mne zajímalo, jestli to krtka neodpudí ten pach člověka, co to tam pokládal, pokud ne, mohlo by to fungovat.
Zadejte do zdejšího vyhledavače slovo KRTEK nebo KRTKA a objeví se vám řada diskuzí z minulosti, např. tato: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.