Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jak se zbavit krtka.Každé ráno přibývá na naší zahradě několik hromad krtičin,což mé partnerce,která zahradou žije,vhání téměř slzy do očí.Zkoušeli jsme zápalné tyčinky, ale bezvýsledně.Četl jsem u různých elektronických plašičích,ale moc nevěřím jejich účinku.Pokud máte někdo zkušenosti s nějakými přípravky nebo nějakou osvědčenou metodou, jak krtka přemluvit aby se odstěhoval na zahradu k sousedovi:D,poraďte prosím.
Krtci jsou na zahradě neštěstí! Já jsem je vyhnala tak, že jsem položila na zem tranzistorové rádio s novými baterkami na plné pecky na obrácený talíř.
Aby to u nás nebylo jako u kolotočů, přikryla jsem to dětskou vaničkou a nahoru jsem dala nějaké deky.
Dodnes se za takovou surovost stydím.
Pomohlo to. A vždycky, když se vrátili, udělala jsem jim koncert. Ale často to jsem koncertovat nemusela. Pamatovali si to.
Sousedům jsem se ale nechlubila. Bála jsem se, že mě budou nenávidět.
Docela zajímavý článek na toto téma jsem našla zde bydleni.idnes.cz/... , s tou pastí by mne zajímalo, jestli to krtka neodpudí ten pach člověka, co to tam pokládal, pokud ne, mohlo by to fungovat.
Zadejte do zdejšího vyhledavače slovo KRTEK nebo KRTKA a objeví se vám řada diskuzí z minulosti, např. tato: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.