Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vykopnout krtka

Od: fero* odpovědí: 7 změna:

jak vykopnout krtka,už mi dvakrát utekl

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cidla*
hodnocení

3x

Zdravím. S krtkem jsme válčili nejméně rok. Všechny způsoby jsme vyzkoušeli. Zakopat láhev, aby přes hrdlo foukal vítr, vznikající zvuk prý krtka odhání. lahví je třeba zakopat víc. Dál nám poradili zahrabat vlasy, nosila jsem je od kadeřnice, co zametala po stříhání. Nic moc nepomáhalo. Vyplavovali jsme díry vodou, cpali do děr hadry nasáklé naftou. Vždycky se nám zdálo, že jsme vyhráli, ale radost nikdy netrvala dlouho. Nakonec krtka ulovila naše kočka. Trvalo jí to sice několik měsíců, ale trpělivě na něho čekala u zvedající se hromádky. Chodila domů s packama až po bříško od hlíny.Mnohokrát neodhadla dobu, kdy je třeba zaútočit /asi jako vy s krumpáčem/, ale nakonec ho dostala. Takže moje rada, pořídit si kočku, raději dospělejší, zvyklou na venkovní prostředí, takovou tu obyčejnou, venkovskou. Třeba z útulku /jako je ta naše/. Uvidíte, že až si u Vás zvykne, odmění se Vám ulovením vašeho trapiče a ještě uděláte dobrý skutek.

martina30*

Soused má 2 kočky a problém krtek stále trvá a ještě živit kočku jen ,aby mě zbavila pár krtků no nevím.

nutt*
hodnocení

0x

mohl bys upřesnit otázku, něak nechápu co chces? Vyhnat krtka ze zahradky?

fero*
hodnocení

Omlouvám se za nepřesný dotaz.Měl jsem na mysli do kterého místa kopnout, když začíná vyhrnovat hlínu.

Nejde o to krtka první ránou trefit! Jde o to, v okamžiku, kdy už je téměř venku, strhnout motykou či rýčem celý vrch krtince i s krtkem. Krtek je slapý, navíc bude útokem dezorientovaný. Pak teprve přichází okamžik, kdy máte šanci... v tu chvíli vám totiž nedokáže utéci - nemá totiž kam.

krulis*
hodnocení

0x

Ahoj slyšel jsem o solárním odpuzovači krtků myslím že to stojí asi 300Kč,ale nevím jestli to opravdu pomáhá

martina30*

solární odpuzovač bohužel moc nepomáhá...,sypat popel a nebo už jsem slyšela i sklo:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]