Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myši v baráku

Od: voja® odpovědí: 12 změna:
Zdravim, bydlím na vesnici a stahují se mi myši z polí do baráku. Má někdo zkušenost s jedy, které neublíží psovi? Děkuji předem

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U jedů je hlavně problém, že vám pak myš chcípne někde za skříní a hledáte zdroj smradu...
Není lepší zalátat díry ve zdech? Rozdrtit sklo a zasádrovat. Nebo pořídit kočku.

72mona3*
hodnocení

1x

Ne. Vždy jsme používali pasti ( a kočky ), ty fungovaly vždy. M.

prestik*
hodnocení

1x

Dejte pokoj s jedem. Teď frčí lepidlo. *palec2*

kami*
To jsem se nasmála! To mi přijde děsně vtipný nápad. Myšolapka.
Jenže likvidovat živé přilepené myši by mi nesedělo. A dozabíjet je..

Mně je z toho na blití. Zabít jo, ale rychle.

kami*
Oni to brzy zakážou, jako týrání zvířat, podle mne. Ale originální to je
72mona3*
My dostali do práce lepové pasti. Jednou jedinkrát se chytla minimyška, kolegyně to komplet vyhodila do kontejneru. Představa živé myšky umírající dlouho hlady a žízní kdesi v odpadu mě dodnes děsí. Brr...M.

asd1
hodnocení

1x

Měli jsme takovou bedýnku s padacím mostem, ta fungovala solehlivě.. Na webu je spoust návodů na pastičky z plastových trubek apod. oproti klasice maj výhodu že se nemusí natahovat ale jedou furt myš za myší...

hodnocení

0x

Jed určitě ne, zejména pokud je v baráku pes/ kočka / dítě. Běžná plastová pastička za pár kaček opatřená návnadou z tvrdého sýra přináší takřka každodenní úlovky - viz

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Já nevím jak komu, ale mě funguje normální klasická pastička na myši. Čtvereček Poličanu ze svačiny, myš si naposledy v životě kousne a pak už jen valí oči na drát.

kami*
hodnocení

0x
poradte.cz/...
My zase letos každý den chytneme do pastičky s ovesnými vločkami.

marfusa*
hodnocení

0x

U nás obyčejná sklapovací pastička a kousek vlašského ořechu. Tak už bylo pochytáno hodně myší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]