U jedů je hlavně problém, že vám pak myš chcípne někde za skříní a hledáte zdroj smradu... Není lepší zalátat díry ve zdech? Rozdrtit sklo a zasádrovat. Nebo pořídit kočku.
Oni to brzy zakážou, jako týrání zvířat, podle mne. Ale originální to je
72mona3*
My dostali do práce lepové pasti. Jednou jedinkrát se chytla minimyška, kolegyně to komplet vyhodila do kontejneru. Představa živé myšky umírající dlouho hlady a žízní kdesi v odpadu mě dodnes děsí. Brr...M.
Měli jsme takovou bedýnku s padacím mostem, ta fungovala solehlivě.. Na webu je spoust návodů na pastičky z plastových trubek apod. oproti klasice maj výhodu že se nemusí natahovat ale jedou furt myš za myší...
Jed určitě ne, zejména pokud je v baráku pes/ kočka / dítě. Běžná plastová pastička za pár kaček opatřená návnadou z tvrdého sýra přináší takřka každodenní úlovky - viz
Já nevím jak komu, ale mě funguje normální klasická pastička na myši. Čtvereček Poličanu ze svačiny, myš si naposledy v životě kousne a pak už jen valí oči na drát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.