Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš v posteli

Od: mys* odpovědí: 20 změna:
Zdravím stal se mi takový problem ležím si takhle v posteli a najednou zjistím že se mnou nocuje myš, myslíte že něco chytnu?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myš? Rukou těžko ..

je
09.10.19 08:04

*smich*

pavelpavel*

Já to zkusil a zahryzla se mi do prstu a držela jako Piranha. Já měl ale kožené rukavice, takže nic. Pěkně se zahryzla. *smich*

hodnocení

1x

Nalíčila bych pastičku, na podzim to dělám preventivně.

Pastička nalíčená ve vlastní posteli není nejvhodnější nápad *smich2*

13.10.19 22:59

*haha*

72mona3*
hodnocení

1x
Známá takhle nocovala s rejskem. Donesl jí ho pejsek z večerní procházky a našla ho až ráno. Kromě hysterického záchvatu jí nic nebylo. M.

hodnocení

1x
To se myš měla. Hezky v teplíčku byla. Co jste s ní udělala?
doplněno 09.10.19 13:03:

Myš v posteli je lepší než had.

Pustila tam kocoura, ten tu myšku vyšťoural *smich*

hodnocení

1x

No ono je to různé-v postelim obvykle spí muž se ženou u 4% pak muž s mužem nebo žena s ženou,příp rodiče s dětmi,někdy se tam nacpe domáci mazlík (kočička či pejsek) . Vy jste první případ člověka s myší!

amfr
hodnocení

0x

Tak tuhle situaci znám, myška přicapala za teplem. A ten jekot...Těch pastí...ale chytla se. Myš samozřejmě může mít k přenesení tularémii (kousnutím), nebo nakažené klíště či nymfu vytrousí...

Příroda chce kamarádit...*hej**smich2*...

lidus*
hodnocení

0x

Žasnu, semnou spí manžel a kocour, na chalupě manžel, kocour a kočka Eliška, myslím, že myš by si netroufla se vetřít to by přišla o život.

hodnocení

0x

Pastičkou ji chytnete takřka s jistotou. Dávám do nich tvrdý sýr, my sice nemáme myši v baráku, zato do kůlny se stahují fest, takže jsem nalíčil. Dnešní skóre : 2 kousky.

Myš v posteli
lidus*

Fuj, letos je myší děsně moc, kočky na chalupě každé ráno mají výstavku přede dveřma a manžel to pohřebiště musí uklízet. Bydlím v paneláku, myši tu nemáme ale dcera také a ta měla myšku v 7patře.

No tak kocoura máme taky, jenže ač má možnost chodit ven a lovit, tak evidentně upřednostňuje jiné využití času *smich*

Myš v posteli #2

Chytáte kocourovi večeři? Nedal by si raději kapsičku? ;):-D

Ne, ty myši z pastí jej nějak nezajímají - takhle relaxuje po kočičí konzervě *smich*

Jé, já bych ho podrbala na bříšku...:)

No, jenže on drbání na břiše nesnáší a pak hryže. Sice jen symbolicky, nestiskne, ale tváří se u toho jako tygr *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]