Zdravim. Minulý rok v létě jsem si koupil citrus a jsem úplný začátečník. Ještě jsem ho nehnojil ani nestříhal ale pomalu přichází jaro a chtěl bych ho zastřihnout. Problém nebo spíše problémy jsou že mu v zimě vyrostla větev s většími listy než je zbytek a ty listy tu větev tlačí dolu(listy jsou větší než zbylé). Také se těm větším listům udělali jakési bílé skrvrny z obou stran prostě jako kdyby ty listy ztráceli barvu. Pokud to pomůže citrus je 4-5 let starý (zakoupil jsem ho už tak). Co mám dělat?
Vyfoťte a dejte nám obrázek. Jo, za střihnout asi můžete, bylo by vhodné neotálet. Bílé skvrny... tak to může být hromadu příčin, od nedostatku světla/spálením od světla po chybjící živiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.