Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že to až tak vzácné nebude. Stalo se mi to také nedávno. Čekáním na schválení to také nebude protože se to nezobrazilo ani po několika dnech. Bude to asi tím, že tato poradna je naprogramovaná a nastavená až tak hodně přehnanými a nesmyslnými omezeními které ne vždy fungují tak jak by měly. To ale adminovi nevadí když hlavním cílem této poradny není radění, ale zobrazování co nejvíce naivní reklamy.
A jsi stále v klidu? Podle admina se to stane velmi vzácně a tak asi s tím nic dělat nebude, protože možná ani neví čím to je. Hlavně, že ta reklama mu tu funguje velmi dobře.
Tato poradna není služba, je zdarma a nic se za to neplatí a tak nemusí fungovat bezchybně? Ano, nemusí ale proč by nemohla? Chápu, že ne všechno funguje bezchybně a i placené weby a internetové služby mívají často nějaké chyby. To ale neznamená, že by se k tomu mělo přistupovat stylem, je to zdarma tak ať tu nějaké chyby jsou, nebo stává se to vzácně a tak se s tím nic nebude dělat. Netvrdím, že by ta zde diskutovaná chyba byla někaká závažná kvůli které by téměř nešlo poradnu používat. To ale neznamená, že by se to mělo přehlížet a tvářit se, že to nic není a že je vlastně vše v pořádku.
Pokud jde o tu reklamu tak registrace není dostatečným řešením. Je tu docela dost takových kteří tu diskutují z různých důvodů jako neregistrovaní. To ale neznamená, že když je někdo netregistrovaný tak se mu tu nutně musí zobrazovat přehnané množství reklamy a to ještě často asi klamavé a podsouvat mu ji tak aby se ukliknul a místo na odkaz kliknul na reklamu. Chápu, že adminovi jde o to aby na té reklamě co nejvíce vydělal, ale myslím, že by se to nemuselo přehánět, protože to pak může hraničít se slušnosti. Nevadí mi když je někde na stránkách reklama v rozumném množství, ale to co je tu na této poradně je už hodně přehnané. Tvrzení "Registruj se, a neuvidíš tady ani jednu." nepovažují za dostatečné. Když už je tu možnost diskutovat jako neregistrovaný, tak to neznamená, že by se to těm neregistrovaným muselo nutně zaneřádit reklamami.
ben: Pokud by admin nechtěl aby tu diskutovali i neredistrování tak by asi už dávno tomu zamezil a udělal to pouze pro registrované. Zřejmě adminovi to nevadí, že tu diskutují i neregistrovaní. Bez neregistrovaných by tato poradna už asi nebyla ono, protože by přišla o spoustu dobrých rad od lidí kteří se registrovat nechtějí nebo jim to za to nestojí a nebylo by tu tak živo jako nyní. Pokud by to bylo pouze pro registrované tak téměř určitě by admin tu reklamu kterou nyní tu zobrazuje neregistrovaným přesunul registrovaným aby nepřišel o nemalé peníze které z toho u neregistrovaných má. Já netvrdím, že tou reklamou trpím, ale nelíbí se mi to kolik ji tu je a jakým způsobem je tu vkládaná.
juraja, protože ses včera zmínil o špatných potravinách z Ukrajiny, to je trest, to se tady nesmí.
pane zaseja, beru to s humorem, páč všichni ( i Vy ) vědí, že se to občas stane.
Pane Juro,
Mě se to stalo asi minulý týden, musel jsem odpověď napsat 2x, ukazovalo to dva příspěvky, přesto byl vidět jen jeden.
Šotek, který to dělá, se skrývá i adminovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.