Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou micro SD kartu

Od: mirokoudy® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, poraďte mi, kterou micro SD kartu 256gb vybrat do autokamery

viofo.com/...

Karta má mít specifické hodnoty pro daný úkol či práci, nevím jak to nazvat. Požaduji kvalitní a rychlý zápis.

Děkuji za pomoc a radu. (S cenovkou za kartu to vidim do 1000,- Kč?)

Mirek

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Po mnoha zkušenostech už beru jedině Sandisc Extreme. Jiné karty měly občas problém s nekompatibilitou - řešil jsem několikrát autokameru, ale i zrcadlovku. Problémy asi budou vzácné, ale Sandisc je sázka na jistotu.

hodnocení

0x
Tak mi zase zmizela odpověď...
Třeba tuhle, nebo jakoukoliv jinou s alespoň U3 / V30
czc.cz/...
olinl

mirokoudy Tu samou SD kartu Samsung co uvádí miki, akorát v provedení 128GB mám už druhým rokem v autokameře Lamax T10 (+zadní kamera, denní použití, po vytažení z kamery je i za chladného počasí SD karta docela horká). Jak píše miki-koupit s rychlým zápisem. Něco k přečtení o SD Co je to SD karta/... S přehrávání na Windowsech žádný problém

hodnocení

Díky za typ.

olinl

Pokud chceš SD od SanDisku tak je o trochu dražší než Samsung SanDisk SDXC UHS-/... Pro porovnání žebříček SD karet 256GB od různých výrobců na různých prodejnách: Alza: Paměťové karty SD/... CZC: SD paměťové karty/... Mall: Paměťové karty 25/... Datart: Paměťové karty | /...

hodnocení

Víte co? Já se v rychlosti zápisu atd...atd...nevyznám, našel jsem tuhle kartu, ale přes 6000,- Kč ani náhodou! czc.cz/... diskuzi mi byla doporučena zn.Samsung a zároveň od druhého člena nedoporučena. Pokud je tedy za ,,rozumné peníze"kvalitnější karta co se parametrů týče tak mi ji tady vložte v odkazu, děkuji moc.

mirek

Pro 2K palubní kameru totální overkill. Tipy na karty jste již dostal.

hodnocení

Vyřešeno! Děkuji všem za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]