Nejste přihlášen/a.
Zkusil jsem plnění obálek firmy Velcl. Napsal jsem mail, zaplatil registrační poplatek 690,- Kč, podepsal smlouvu. Přišlo mi 100 žlutých papírů s nabídkou domácích prací. Bez avizovaných ofrankovaných a nedepsaných obálek - takže PODVOD. Pokud bych měl koupit obálky a známky, tak při ceně 4,90 až 9,90 Kč za naplnnou obálku od pana Velcla, prodělám i gatě. A mimo jiné, o nákupu a nedepisování obálek a známek je zakamlovaná informace ve smlouvě.A při odstoupení od smlouvy se nevrací registrační poplatek!
Jakekoliv prace vyzadujici libovolny vstupni poplatek jsou VZDYCKY PODVOD. Poctivy zamestnavatel za vas jako zamestnance hradi veskere poplatky nezbytne pro vykon vaseho zamestnani.
Kupodivu na toho zlodeje Velcla jsou stiznosti po celem Internetu, vcetne tady na Poradte.cz.
To si chceš postěžovat, že párkrát ´řízneš a teprve pak bereš do ruky metr´?
Já jsem si už několikrát myslel, že tyhle podvody jsou tak notoricky známé, že už prostě nemůže existovat nikdo, kdo se nachytá... A - člověče, ono se furt objevují další a další lidi, kteří pro nedostatek financí vyhazují peníze oknem...
BTW - nechceš mi taky poslat sedm stováků? - slibuju, že nebudu otravovat ani těma "žlutýma papírama"...
A - pokud chceš radu - kontaktuj další ´postižené´ a dejte dohromady společnou žalobu pro podvod...
Nedivte se, že je těch obětí tolik. Velké množství lidí vidí jenom to, kolik desítek tisíc mohou měsíčně vydělávat. Že by si přečetli obchodní podmínky a trochu se nad nimi zamysleli, to už je moc složité. A najít si něco na netu, to už vůbec ne. Už jenom to, že všechny takové nabídky (nejenom obálky, i různé klikačky, nákupy příhozů na aukce, zlata a já nevím čeho ještě) mají stejné rysy, má upozornit na možný podvod. A to je především obrovský výdělek za minimální práci. Další co má upozornit je neustálé omílání jak je to revoluční novinka a jak to funguje, utajování o co se vlastně jedná (bez nějakého kódu se nedostanete na jejich web) a žádání poplatků předem. Nedávno jsem narazil na další takovou nabídku, měsíční výdělky od 2045 až do 8191 USD, ale musíte zaplatit 2700 Kč hned a pak každý rok 1700 Kč. Předpokládám, že někteří už se na to dali.
Akka, je vidět, že jste na tyto stránky zavítal příliš pozdě. Tady se o tom diskutuje už drahnou dobu. Myslím, že všichni už ví o co kráčí. Ale je zajímavé, že se stále sem a tam, objevuje další adept, který věří této lumpárně. Ale všimla jsem si, že to jsou skoro pokaždé, jen náhodní návštěvníci této poradny. Napsal jste to i jinam? Pokud ne, udělejte to, abyste varoval další "kamikaze".
Milý Akko, kdybych byla škodolibá bába, řekla bych "Dobře Ti tak". Ale to říkat nebudu, vím, že dneska má málokdo peněz nazbyt a plácá to, jak se dá. Je to škoda.
Kdybys tady na Poradně pečlivě četl o domácí práci - kompletace propisek, hraček, plnění obálek apod., pak bys jistě věděl, že mezi všemi podvodníky jsou nejhlavnějšími právě Denis Vinček z Ostravy a Tomáš Velcl ze Šumperka. Jim se vyhnout na 100 honů. No a tys nečetl a naletěl.
Myslela jsem si bláhově, že už lidé procitli a pochopili celý ten podvod, ale jak vidím, jelimánkové se ještě najdou. I když už ne tolik, jako třeba před pár lety. Lidé už jsou méně důvěřiví, prověřují si informace a to je moc dobře. To je rada pro příště.
Jen si uvědom: musím napěchovat třeba sto tisíc obálek. Budu dávat informace po celé republice, budu platit za poštovné, budu to pracně shánět dohromady? Omyl! Seženu si rodinu a přátele, kamarády a nastrkáme to tam. Na co shánět pomocníky z druhého konce republiky? Není to blbost /navíc prodražená o poštovné/?
A třeba to kompletování propisek v pohodě zastane stroj, který zkompletuje za hodinu víc propisek, než několikačlenná rodina za den. Tak proč si myslíš, že to někdo zadá lidem? Přece proto, aby je PODVEDL!
Vzpamatuj se, člověče. Stálo Tě to hodně peněz, které Ti už nikdo nevrátí, ale získal jsi za to dobrou zkušenost. PODOBNÝM NABÍDKÁM UŽ NIKDY NEVĚŘIT. Jaga.
Kdyby jsi potrebovala odeslat 100 tisic dopisu, tak to zadas komercni firme se strojem na hromadne zasilani dopisu. Ten ten dopus sam prelozi, zastrci do obalek, vytiskne adresu a predplacene postovne a vsechno to zvladne rychleji nez bys obvolala pribuzne, aby ti s tim doma rucne pomohli.
Me by spise zajimalo, jestli ma nekdo informace o tom, ze se po Velclovi aktivne jde?
kristepane... dyt to tady jede od revoluce, jak se na to jeste muze nekdo chytit, taky jsem si tim vydelal nejmin 5000 zamlada... Tehdy mi za 100Kc prisla obalka s papirem, ze si mam podat inzerat jako dotycny o nadpisovani obalek a zasilat lidem, ze si ma podat inzerat a tak to jelo dokola az to delali vsichni, kdo se napalili... Tak jsem to tak udelal, 100 Kc se mi vratilo a ja si jeste vydelal 5000 a nikdo mi neprisel rozbit hubu
seriozni domaci prace se nevyskytuji, a kdyz, tak se jedna o manualni vyrobu za pakatel
Dobrý den,
Rádi bychom se vyjádřili k této diskuzi. V prvé řadě chceme upozornit přispívající, kteří zde uvádí lživé informace a nemají jiný zájem, než pomlouvat a urážet naši legální činnost, že se tímto dopouští trestného činu dle zákona!
Naše podnikání je v souladu se zákonem a všichni zájemci o spolupráci jsou před registrací řádně seznámeni se všemi skutečnostmi. Na webových stránkách podrobně uvádíme, o jaký druh činnosti a systém spolupráce se jedná i co za požadovanou cenu přesně poskytneme. Není tedy možné tvrdit, že byl někdo uveden v omyl. Pokud někomu registrační sada nedorazí, např. vinnou pošty nebo špatně zadaných dodacích údajů, je nutné nás kontaktovat a vše bude zasláno opakovaně + na dodejku. Není možné tvrdit, že nic nezasíláme, naopak zasíláme vše, jak je uvedeno a dle dodacích podmínek. Částka, kterou požadujeme je vratná, a všechny námi poskytnuté služby jsou tak pro aktivní jedince zdarma.
Jedná se o zcela legální, ověřený a funkční přivýdělek, výplaty jsou pravidelně zasílány dle smlouvy a materiál je taktéž pravidelně dodáván zdarma podle potřeby. Aktivním jedincům jsou po dohodě podmínky spolupráce zvýhodněny. Máme spokojené spolupracovníky.
Jestliže někdo o spolupráci nemá zájem, nevidíme jediný důvod, proč by měl/a mít zájem opakovaně napadat naši činnost, o které nic neví.
Nesmyslné a nepřijatelné vyhrožování taktéž není na místě, v takovém případě jsme nuceni podniknout příslušné právní kroky!
akka - "Bez avizovaných ofrankovaných a nedepsaných obálek - takže PODVOD!"
Velice nás zajímá, kde jste se na webu či ve Vámi podepsané smlouvě dočetl, že Vám naše firma bude dodávat nadepsané a ofrankované obálky, pokud umíte číst, jasně se na webu, ve smlouvě i v pracovním postupu píše, jakým způsobem a od koho tyto obálky získáte! Naše firma je naopak odběratelem těchto naplněných obálek. Obálky ani známky nekupujete, po této stránce máte nulové náklady a poštovné proplácíme. Po té je vše smluvně garantováno a výplaty jsou pravidelně zasílány.
Všem přeji hezký den a jsem s pozdravem,
Tomáš Velcl – manualni-prace.cz
Milý Tomáši Velcle,
pokud je ve vašem podnikání vše průzračné a čisté, jako voda horské bystřiny, proč neustále ´mlžíte´? Proč nenapíšete prostě a jasně, jak vaše podnikání probíhá a jaké jsou povinnosti a práva (podle smlouvy - již také zmiňujete) nově se připojivších ´spolupracovníků´?
Z vašich inzerátů ani z vašeho vyjádření na Poradte.cz nemám o vaší poctivosti valného mínění - třeby byste mohl rozptýlit aspoň mé pochyby...
mowla
predbehl jste me, chtel jsem napsat neco podobneho A to jsem byl i na tech www, at nekrivdim..., spousta mlaceni slamy okolo, a kdyz uz jsem se pristihl, ze mam prectenou skoro A4 textu, a furt nic nevim, tak jsem to vzdal...
Jeste jsem chtel napsat, jak se tu pan vzal, to si pravidelne vyhledava svy jmeno v google kazdej den, jestli nenapsal nekdo neco spatnyho?
obdržené obálky naplníte ... - to píšete hned na začátku .Kde je obdržím?
doplněno 29.11.12 13:26:obchodní podmínky
4) Předmětem prodeje je registrační, startovní sada, sloužící spolupracovníkovi jako podklad k zahájení samostatně výdělečné činnosti prováděné formou domácí práce, která zahrnuje aktivní prezentaci firemní nabídky, plnění ofrankovaných a nadepsaných obálek, získaných od potenciálních zájemců o naše služby, propagačními letáky a odeslání naší firmě k proplácení.
Dobrý den pane Velcl,
jelikož Vaše vyjádření, které tady píše te si strčte za klobouk. Do dnešního dne 19. 12. 2012 mi nebyla od Vás vrácena 1000 koruna. Jsem zvědavý jaký argument nyní na to povíte pane podvodník. Vaše rozhodnutí nechám na Vás jaké zvolíte. Ale očekávejte v nejblišší době, že Vás budu medializovat pozvu si na Vás televizi a myslím, že nebudu jediný.
Pěkný večer Roman z Loun.
Podnikněte konečně právní kroky a připravte si seznam spokojených zákazníků,
kteří vaší zásluhou teď vydělávají slušné peníze šitím bryndáčků.
Charakterizuje vás antivelcl.wz.cz/...
Vše co jste dostal pošlete doporučeně zpět spolu se žádostí o storno.
Opis žádosti si ponechte, škodu musíme postupně vysčítat.
Čím víc postižených se přihlásí, tím větší bude suma. A tím lépe u soudu.
Kontaktujte se dole na antivelcl.wz.cz/...
Není to snadné, když člověk hledá práci. Taky jsem asi přede dvěma roky dostala tuto nabídku a bylo to docela zajímavé. Trochu jsem se poptala a usoudila jsem, že do toho nepůjdu, právě z těch samých důvodů,které popisujete. Takže jsem sice nedopadla jako vy, ale obrali mne na Tv Pětka v pořadu Sexy šance a to 10x více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.