Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MILION PRO UŽIVATELE PORADTE.CZ

Od: admin® odpovědí: 18 změna:

Bohužel jsem propásnul významné jubileum, které nás minulo. Dlouho se k němu schylovalo a najednou profrčelo kolem, ani jsem to nezaznamenal... :)

Jubilea máme vlastně 2:

Miliontý příspěvek, tedy jeho pořadové číslo je od Axuse: poradte.cz/...

a skutečný miliontý příspěvek tentokráte od Sarkaony včera: poradte.cz/...

Hurá!

Nemáme tolik příspěvků jako konkurence, ale návštěvnost máme pořád nejvyšší. Tedy platí i moje pravidlo (které tu nikdo nemá rád), že méně je někdy více *smich*

Všem děkuji za účast... i odpouštění mých minulých, současných i budoucích omylů a nedostatků. Ani admin není neomylný. *king*

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkaona*
hodnocení

0x

No a ještě taková nedomyšlená odpověď, ovšem to potvrzuje fakt, že ne každý si příjde k milionu poctivě :D

ladinpraha*
hodnocení

0x

*hej*A ta monstrózní akce - předávání cen - bude kdy a kde?*smich*

mowla*
hodnocení

0x

Nóóó jóóó - Poraďte.cz je evidentně VIPclubem pro horních deset tisíc... Vlastně 12.751 - v tuto chvíli...

*smich**smich*

hodnocení

0x

Fajne! Fajne a pjekne! ;)

hodnocení

0x

Pavle, blahopřeji.

Taky jsem číhal na výročí odpovědí, až dosáhnu 15000. Chtěl jsem to oslavit řízkovou pochoutkou. Vzhledem k tomu, že se (asi) počet odpovědí přičítá 1x denně, nezaregistroval jsem to krásné číslo. Tak jsem si dodatečně dal jen řízek.

jabraka*
hodnocení

0x

Také bych to oslavil řízkem,jen mi žena navařila hrnec rýže.Na střevní chřipku je prý nejlepší.Tak já běžím,abych to nepo...l.

JABRAKA

Jardo, zdravím, to mne mrzí, že mám problémy. Já se tedy obětuji za Tebe a sním řízek na Tvoji počest.

lidus*
hodnocení

0x

Blahopřeji a děkuji, že jste měl tak dobrý nápad "poraďte" založit. Již mnohokrát mi rady rádců pomohly a snad jsem i já někomu pomohla. Dokonce i manžel když si neví rady řekne, zeptej se kluků na poraďte. Dík a do dalšího milionu hodně štěstí. L

rorys
hodnocení

0x

Která konkurence má vyšší návštěvnost? *cert*

hodnocení

co je mi známo, tak přímá konkurence právě žádná. Ale snaží se a docela se jim daří... tak uvidíme *bezim*

doplněno 23.05.13 19:25: Ptáte se na návštěvnost a najednou obrátíte na počet příspěvků bez nějakého uznání omylu? No to je fuk. Kdo chce dokáže si odpověď najít i bez citace o koho jde...
rorys

Vždyt nahoře píšete, že nemáte tolik příspěvků jako konkurence. A mě nezajímá, jestli se snaží, ale jméno.

rorys
hodnocení

0x

Tak zřejmě jde o imaginární konkurenci, tak to gratuluji, pak jste možná opravdu lepší. :D

Škoda, že se nezamýšlíte také nad kvalitou, jsou tu pouze tazatelé, které sem náhodně hodil vyhledavač a několik pořád těch samých exhibicionistů, kteří by dobře neporadili, ani kdyby měli co.

rorys,
Zdá se, že jste se nezamyslel nad těmi něco přes dvanásti tisíci zaregistrovanými uživateli, a spoustou dalších tazatelů, třeba i náhodně přesměrovaných vyhledavači, neuvědomil si, kolik je to jeden milion příspěvků, neprohlédl si statistiku, kolik uživatelů tu vložilo třeba už přes patnáct či dvanáct , pět nebo i méně tisíc, případně třeba jen pár stovek příspěvků... Mnozí jsou pravidelnými uživateli už roky, někteří náhodnými pár dní.

Zdá se, že pohrdáte jejich snahou druhým pomoci, jejich mnohými hodinami volného času obětovanými pro neznámé, náhodné i pravidelné tazatele... i mnohými díky od těch, kteří pomoc potřebovali, vyhledali a dostali...
Máte možnost kvalitu pozvednout. Vkládejte do této poradny rady či odpovědi pokud možno lepší, než rady těch exhibicionistů... A také rady lepší, než jsou některé mezi těmi Vašimi cca dvaceti dosavadními za deset dní Vaší účasti na poradně.

P.S. Jedna rada ode mne: nezařazujte se mezi pár těch, kteří misto rady či rozumného komentáře nemají co říci...

Hejkale, děkuji.

Páč jsem se rozhodl, že nebudu kritizovat, páč kritizovanému se to nikdy nelíbí a pak hledá chyby na kritikovi. Proto jen budu chválit.

Vás chválím za dobrou reakci a odpověď na pana Roryse.

ben®

Dobrý den, máte pravdu. Také nemám rád, když jde někdo jen okolo a když už nemůže ublížit, tak si alespoň zasmrdí. Hejkal to napsal hezky. Zdravím!

sebod*

Hejkálku. Stojí Ti takový rejsnil za zo, abys s ním ztrácel čas? Byť jenom tím, že mu tady napíšeš pár řádků.

ladinpraha*

Hejkale *palec*, ale stejně si myslím, že v tomhle případě tvá slova nenarazí na úrodnou půdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]