Nejste přihlášen/a.
Milá krkovičku, souhlasím s Vámi, abysme byli na sebo hodní. Dříve jsem používal "lidi mějme se rádi"ale někdo mě kdysi osočil že je to jeho věta..
že by zde nevládl vánoční duch. domnívám se že ano.
viz: poradte.cz/...
Jaroučkovi básničky (každý rok se na ně těším)
ochody plné lidí? to je každý rok a je to správně, páč lidi můžou nakupovat, firly maji zisk a nebudou zavírat krám, prodavači dostanou přidáno...
a všichni se budeme mít lépe.
Přeji všem krásné svátky a za rok napsanou (naviděnou)
Ahoj krkovičko. Já tyhle předvánoční stresy nesnáším, a proto se jim vyhýbám. Včera jsme byli v Penny jen pro chleba a brambory, a jelikož zítra odjíždíme slavit Vánoce k rodičům na Moravu, nic do zásoby nakupovat nepotřebujeme. Dárky jsem nakoupila s předstihem. Vloni jsem se snažila na poslední chvíli sehnat pár drobností, ale moje nervy to prostě nevydržely.
Tak hezké Vánoce
Byl jsem dneska u nás na rohu v sámošce a při příchodu k pokladně jsem byl druhý na řadě. Zkuste taky normální obchod a ne sklady (těmi sklady myslím všechny ty fenikmarkety, hypersupery apod.).
A že poradnu nenavštívil vánoční duch? To je dobře. Už je zas těch Vánoc nějak moc. Ale hezky se chovat, to jo, s tím souhlasím. Nejen na Vánoce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.