Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budte na sebe hodní

Od: krkovicka* odpovědí: 7 změna:
Tak se mi zdá, že poradnu ještě nenavstivil vánoční duch.Mě to taky nebaví.V obchode jen dávám tisícovky, lidi jako sarancata,regály se slevou vyprazdneny, fronty na pokladnách.Jsem taky už unavená a proto prosím chovejme se k sobe hezký.byť třeba na oko.Díky všem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

To je fakt, člověk jde jen pro chleba a rohlíky lidi šílí s plnýma vozíkama, dvacet minut fronta u pokladny, jeden by si z toho dal prcka dobré domácí švestkové!

hodnocení

0x

Milá krkovičku, souhlasím s Vámi, abysme byli na sebo hodní. Dříve jsem používal "lidi mějme se rádi"ale někdo mě kdysi osočil že je to jeho věta..

že by zde nevládl vánoční duch. domnívám se že ano.

viz: poradte.cz/...

Jaroučkovi básničky (každý rok se na ně těším)

poradte.cz/...

ochody plné lidí? to je každý rok a je to správně, páč lidi můžou nakupovat, firly maji zisk a nebudou zavírat krám, prodavači dostanou přidáno...

a všichni se budeme mít lépe.

Přeji všem krásné svátky a za rok napsanou (naviděnou)

jumba
hodnocení

0x

I já se připojuji, aby tady na poradně byla pohoda a bylo tady stále více dobrých rádců.

Krkovičko, přeju i Vám, abyste i příští rok mohla v obchodě dávat samé tisícovky.Myslím to v dobrém smyslu.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj krkovičko. Já tyhle předvánoční stresy nesnáším, a proto se jim vyhýbám. Včera jsme byli v Penny jen pro chleba a brambory, a jelikož zítra odjíždíme slavit Vánoce k rodičům na Moravu, nic do zásoby nakupovat nepotřebujeme. Dárky jsem nakoupila s předstihem. Vloni jsem se snažila na poslední chvíli sehnat pár drobností, ale moje nervy to prostě nevydržely.

Tak hezké Vánoce :)

hm*
hodnocení

0x

Byl jsem dneska u nás na rohu v sámošce a při příchodu k pokladně jsem byl druhý na řadě. Zkuste taky normální obchod a ne sklady (těmi sklady myslím všechny ty fenikmarkety, hypersupery apod.).

A že poradnu nenavštívil vánoční duch? To je dobře. Už je zas těch Vánoc nějak moc. Ale hezky se chovat, to jo, s tím souhlasím. Nejen na Vánoce.

ukulele*
23.12.11 21:37
hodnocení

0x

PF 2012

Budte na sebe hodní

krkovicka*
hodnocení

Oficiálne ohlasuji že zacli právě vánoce.Prožijte je v klidu v lásce a rok 2012 ve zdraví.
P.S. Moc se mi líbí stromecek místo žárovky na hl.stránce.Je to tu jako doma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]