Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k jeho původu by to mělo být někde v Palestině, nebo Izraeli, ale protože se světem toulá už přes dva tisíce let, mohl se mockrát přestěhovat.
Jestli bydlí tam kam odešel, tak nejspíš někde nad obláčky .
Pro naše účely ale bude nejlepší, když bude bydlet v našich srdcích .
Pozor, nezaměňovat Ježíška s tlustým Santou!
Já vůbec netuším. Ale po večeři mě mí rodiče střídavě postavili na okno v tmavé kuchyni a tiše, šeptem jsme koukali, jestli se už z mraků nespouští zlatý žebřík. A já to se dvěma vnoučky praktikuju také tak. Jen jsem přidala, že ten zlatý žebřík vidí jen hodné děti. A tak stojíme u toho okna, dokud se nám za zády neozve z obýváku od stromečku, zvoneček.
Je to krásná, velmi intimní chvilka. Kloučkům voní hebké vlásky, hoří tvářičky. Úžasné ztišení, zklidnění. Krása!
Lidi. Vy jste, ale hrozní. Já bych vůbec tykovéhle stránky nezakládala. Když jsem byla malá tak mi ty Vánoce a všechno to věření, že Ježíšek existuje. Zkazil právě internet. Takže jsem přestala věřit hodně brzo. Pak jsem s nikým 2 dny skoro nemluvila. Takže by mě zajímalo, proč se takhle klamou děti?
Tohle by se nemělo dělat.
Proč "zkazil internet"? Když někdo na jakési stránce napíše, že Ježíšek není, tak tomu musíš věřit?
přesně tak,at věří každý tomu,čemu chce,ale pro děti je to dobrá inspirace -hlavně ve výchově,znám z vlastní praxe,vnučka nechtěla moc baštit a jak jsme řekli,že to Ježulda vidí,jakpak to zbaštila,a sama povídala,že už papat bude,protože dárečky jí dotyčný přinese a je klid,někdy to zabírá,časem na to děcka přijdou sami,jako my
ono je asi nejsmutnější to že když řeknete dnešnímu dítěti vanoce nebo ježíšek tak první co si představý je tlustej chlápek v červeným hábitu co má sáně soby žije na severním polu se skřítkama a má tam obrovskou fabriku a do baráku leze kominem. ale to není naž ježíšek ten se narodil v Jeruzalémně ve chlívě na seně jeho chudím rodičům a později ho ukřižovali .
já beru že fantasmagorický příběh o chlápkovy co líta na saních nejmín 400 km/h je zábavnější ale to není ten ježišek co předlety. ale za to nemužou děti že neví co je to ježíšek vodmala vánoční pohadky jsou z ameriky kde je santa a když vejdu do obchodu tak po českých vanocích neštěkne ani pes tamhle visí sob tamhle stojí sob a ještě nejsu ani vevnitř a už vydím tlustýho chlápka v červeným ale ježišek možná někde v zastavárně
. ježíškama mame každýho v sobě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.