Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde bydlí Ježíšek?

Od: banan* odpovědí: 57 změna:
57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danch*
hodnocení

4x

Vzhledem k jeho původu by to mělo být někde v Palestině, nebo Izraeli, ale protože se světem toulá už přes dva tisíce let, mohl se mockrát přestěhovat.

Jestli bydlí tam kam odešel, tak nejspíš někde nad obláčky :).

Pro naše účely ale bude nejlepší, když bude bydlet v našich srdcích :).

Pozor, nezaměňovat Ježíška s tlustým Santou!

1jara*
18.12.11 18:20

Jo jo! *palec*

kaczmar

Vždyť Ježíšek, je v každém dětském srdci a myslím, že tam zůstane.

atti022*
hodnocení

3x

Ježíšek bydlí v Božím Daru :)

hodnocení

1x

Já vůbec netuším. Ale po večeři mě mí rodiče střídavě postavili na okno v tmavé kuchyni a tiše, šeptem jsme koukali, jestli se už z mraků nespouští zlatý žebřík. *hi* A já to se dvěma vnoučky praktikuju také tak. Jen jsem přidala, že ten zlatý žebřík vidí jen hodné děti. A tak stojíme u toho okna, dokud se nám za zády neozve z obýváku od stromečku, zvoneček.*ua*Je to krásná, velmi intimní chvilka. Kloučkům voní hebké vlásky, hoří tvářičky. Úžasné ztišení, zklidnění. Krása!

charvat29*
hodnocení

0x

Obávám se, že se budete muset zeptat Google.

doplněno 18.12.11 20:24:

(v tém reklamě to tak hledali :D)

tatarka123

Jestli jste byli ve škole a učili se, tak to prý má být v Nazarethu v Betlémě

inoz

A cestovní kanceláře z celého světa pořádají zájezdy do Betléma, aby ho všichni viděli jako mudrci z východu.. Kam jsi to chodil do školy ty?

neznamy

Pravděpodobně v Jeruzalémně ve městě Nazareth v Betlémě

hodnocení

0x

Ježíšek je přece Ježíš Kristus,a ten bydlí všude,je zkrátka v nás všech*slunce*

olaf71*
hodnocení

0x

tak tenhle týpek je vymyšlenej

anonym4651
hodnocení

0x

U mě doma.

martinxx1

u me taky jeden bydli*smich*

alzca

A u ě mikuláš :p a jak se jmenujes :) :d

hodnocení

0x

Ježíšek je vlastně vánoční podoba Ježíše Krista, můžeme tedy usuzovat, že bydlí v nebi, po boku svého otce Boha.

tatarka123

Konečně nějaká pořádná odpověď :)

neumelka
hodnocení

0x

Když jsem byla malá, posílali jsme dopis Ježíškovi do Božího Daru...:)

chytmacz
hodnocení

0x

zavolej na 1188 tam ti poraděj *palec*

aliis21
hodnocení

0x

na Severním polu :) a má elfi :P

*sok*Ježíši co sem zase taháte tu obézní reklamu na limonádu! To přece není Ježíšek!*bum*

anonymd*
Na Severním pólu vám všem co si to myslí říkám rozhoně velké NE! *zed* Nejrdši bych všem co si tohle myslí a tím pádem zaměňují JEŽÍŠKA s Americkým tlustým páprdouj jménem Santa Claus, omlátila hlavu o zeď. My (aspoň si to mysllí) jsme ČESKÝ národ tak s ptám proč se chceme tzv. poameričtit? Chcete být tlustí od všech různých "Mekáčů a KáeFCéček" tak že se skoro ani nehnete?Já jsem zastánec Ježíška a budu si za tím stát za svým teď zítra no prostě do své smrti.Kde bydlí Ježíšek? Přece v nebi, to je jasné.Ježíšek narozdíl od Santy Clause nemá konkrétní bydliště, ale protože Ježíšek je vlastně vánoční podoba Ježíše Krista, můžeme tedy usuzovat, že bydlí v nebi, po boku svého otce Boha.

nik*
hodnocení

0x

na severním polu

banan*
hodnocení

Ježíšek přece nebydlí na severním pólu a nemá elfy, to je Santa Claus! :)

Myslím že mě nejvíc uspokojila odpověď, že Ježíšek je přece v srdci každého z nás ;)

banán:díky za ztotožnění mého názoru*pusa*

krkovicka*
hodnocení

0x
Když před večeri vyjde první hvězda tak mě jako dítěti říkaly že Ježíšek právě vstal.Takže bydlí tam.

ludak*
hodnocení

0x

Přece v nebi.

Tam odtud vidí kdo si co zaslouží a proto si musíme dárky nadělit samy.

jezisek
hodnocení

0x

Má adresa je Fagor 501 25 Izrael

arturek00

zavolejte na 1188 tam to budou vědět určitě *smich*

adela12
hodnocení

0x

no přece na severnim polu tomu věří všechny děti já jsem taky ditě

mrnousek*

tam bydlí ten santa americkej, to neni ježíšek!

honz*
hodnocení

0x

jezisek jsou rodice

ludak*

A kde bydlí rodiče?

radek*
hodnocení

0x

na severu na pude

4321venda
hodnocení

0x

Lidi. Vy jste, ale hrozní. Já bych vůbec tykovéhle stránky nezakládala. Když jsem byla malá tak mi ty Vánoce a všechno to věření, že Ježíšek existuje. Zkazil právě internet. Takže jsem přestala věřit hodně brzo.*plac* Pak jsem s nikým 2 dny skoro nemluvila. Takže by mě zajímalo, proč se takhle klamou děti? :( Tohle by se nemělo dělat.*stop*

krkovicka*
Ahoj Vendo.Tady se možná hodi tahle ma otázka. poradte.cz/...
doplněno 21.12.11 21:01: Moje holka na ježíška pomalu přestává věřit.Pta se už logicky jako to malé miminko dokáže unést vsecjny ty dárky a proc lidí moc nakupují dárky.Řekla jsem jim že dospelim lidem už ježíšek dárky nenosí a tak se obdaruji navzájem.
martinaa*

Proč "zkazil internet"? Když někdo na jakési stránce napíše, že Ježíšek není, tak tomu musíš věřit?

1jara*

To jen ti co nemají Ježíška v srdci píší že není.

stribrnak*

přesně tak,at věří každý tomu,čemu chce,ale pro děti je to dobrá inspirace -hlavně ve výchově,znám z vlastní praxe,vnučka nechtěla moc baštit a jak jsme řekli,že to Ježulda vidí,jakpak to zbaštila,a sama povídala,že už papat bude,protože dárečky jí dotyčný přinese a je klid,někdy to zabírá,časem na to děcka přijdou sami,jako my

dando001*
hodnocení

0x

ono je asi nejsmutnější to že když řeknete dnešnímu dítěti vanoce nebo ježíšek tak první co si představý je tlustej chlápek v červeným hábitu co má sáně soby žije na severním polu se skřítkama a má tam obrovskou fabriku a do baráku leze kominem. :(:(:( ale to není naž ježíšek ten se narodil v Jeruzalémně ve chlívě na seně jeho chudím rodičům a později ho ukřižovali . *bum* já beru že fantasmagorický příběh o chlápkovy co líta na saních nejmín 400 km/h je zábavnější ale to není ten ježišek co předlety. ale za to nemužou děti že neví co je to ježíšek vodmala vánoční pohadky jsou z ameriky kde je santa a když vejdu do obchodu tak po českých vanocích neštěkne ani pes tamhle visí sob tamhle stojí sob a ještě nejsu ani vevnitř a už vydím tlustýho chlápka v červeným ale ježišek možná někde v zastavárně :( . ježíškama mame každýho v sobě *smich**frajer*

devil*
hodnocení

0x

U tebe doma! :D

jro*
25.12.11 16:44
hodnocení

0x

nevím

terry*
hodnocení

0x

podle mě bydlí všude možně myslím tím kam ho pustí bydlí třeba i v oblacích v nebi tam má svůj domeček ,ale když jsou Vánoce tak se nevrácí do domku tam a zpátky to bydlí teda všude kde ho pustí tam kde mu ptevřou dveře

efektni
hodnocení

0x

Ježíšek neexistuje dárky nám kupujou rodiče*zed**ua*,ale je to blbí že neexistuje dostávyli by jsme *možná* více dárku (ale jen *možná*)...

mira2*
hodnocení

0x

Momentálně bydlí na Brňově.

neznamejmeno
hodnocení

0x

Neexistuje

anonymd*
hodnocení

0x

Přece v nebi, to je jasné.
Ježíšek narozdíl od Santy Clause nemá konkrétní bydliště, ale protože Ježíšek je vlastně vánoční podoba Ježíše Krista, můžeme tedy usuzovat, že bydlí v nebi, po boku svého otce Boha.

dzulieta*
hodnocení

0x

Ježíšek bydlí tady přece ceskyjezisek.cz/...

annie*
hodnocení

0x

Ježíšek nemá určené místo jako například Santa Klaus. Ježíšek je energie a bydlí v nebi :) A kousek Ježíška je v každém z nás :)

krykry406
hodnocení

0x

hele ti malej jezisek je tvoje mama nebo tata chapes malinkatej

jdidjijdfjfnvmkd
02.01.12 14:56
hodnocení

0x

v nebi*andel*

veveverka
hodnocení

0x

ježíšek asi žije v jeruzalémě v betlémně ale určitě ve všech i v dospělích a dětech*andel**houpy*asi určitě

martinaa*

Jeeeeeežiš, to je krásný geparďátko:):)

lillz
hodnocení

0x

na severním polu

kubamu*
hodnocení

0x

No tak určitě bydlí doma:)

jimmyfloyd*

mě bratr v 7mi řekl že není a ukázal dárky co dostanu co rodiče koupily, a pod stromečkem jsem je viděl, uplynulo od té doby 20 let.

od té doby vím že ježíšek neexistuje

krkovicka*

jipka*
hodnocení

0x

No Ježíšek bydlí přece na Božím Daru, byli jste zam někdo? My ano, má tem pro děti pěknou procházku s ůkoly a malými dárky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde bydlí ježíšek

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]