Nejste přihlášen/a.
Zapomeňte na neshody ,
vymeťte zlobu za dveře .
Važte si domácí pohody
a štědrovečerní večeře.
Nový rok pak v ohňostroji
půlnoční nebe nám rozzáří.
Všem se pak ruce spojí
a tváře radostně rozzáří.
Jabrakova slova přesně vystihují i mé přání. Připojuji se s přáním zdraví, štěstí, pohody, dobře placené práce, laskavé rodiny, milých lidí okolo. babka z Ostravy
I já se připojuji se svou troškou do mlýna a přeji Všem pohodové svátky.ps něco pro odlehčení=můj betlem
Tak se mi váš betlém líbil,že mi jej má drahá žena udělala k zítřejším narozeninám.(už je trošku pobořem předčasným jucháním)
A připojuji se s přáním šťastného Nového roku.Ať vás všechny provází zdraví,štěstí,moudrost a hlavně smích.
Já přeji všem pohodové Vánoce a kupu pevného zdraví - protože tak to snad všechno v příštím roce zase zvládneme. A když už to nebude únosné, tak budeme mít alespoň sílu ty neschopné a chamtivé politiky vykopat ze svých teplých místeček. Jenom si nejsem jistá, zda bude z čeho vybírat ty schopné a obětavé?
Vánoční VTIP:
Byla takhle jednou perfektní ženská, co potkala perfektního chlapa. Po perfektním randění měli perfektní svatbu a perfektní líbánky. Jejich celý život byl perfektní. Jednou takhle o vánocích, všechno pod sněhem, který se valil z mraků v hustých chuchvalcích, jeli tihle perfektní manželé autem domů, když vidí, jak na ně v chumelenici někdo u krajnice mává. Protože to byli perfektní lidi, samozřejmě zastavili a on tam stojí Ježíšek, plný pytel dárků. Tak ho naložili. Když je poprosil, rádi mu vyhověli, že mu pomůžou rozvést dárky. Tak tak jezdí po kraji od domu k domu, až na jedné cestě dostali smyk a napálili to do stromu. Přežil to jen jeden z nich. Kdo? No samozřejmě perfektní žena, protože perfektní chlap a Ježíšek přece neexistují. A jak to vidí chlap? No, když prefektní chlap a Ježíšek neexistují, tak musela řídit perfektní žena, což vysvětluje tu autonehodu.
Připojuji-se . Snad vše bylo již zde vyjádřeno. Těším se na setkání v přístím roce 2012 , při řešení problémů. - miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.