Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční a Novoroční přání

Od: jabraka* odpovědí: 38 změna:

Zapomeňte na neshody ,

vymeťte zlobu za dveře .

Važte si domácí pohody

a štědrovečerní večeře.

Nový rok pak v ohňostroji

půlnoční nebe nám rozzáří.

Všem se pak ruce spojí

a tváře radostně rozzáří.

Vánoční a Novoroční přání

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jabrakova slova přesně vystihují i mé přání. Připojuji se s přáním zdraví, štěstí, pohody, dobře placené práce, laskavé rodiny, milých lidí okolo. babka z Ostravy

Vánoční a Novoroční přání #2
karelxii*

I já se připojuji se svou troškou do mlýna a přeji Všem pohodové svátky.ps něco pro odlehčení=můj betlem*smich*

Vánoční a Novoroční přání #3
20.12.11 11:17

karel-*hej**palec**haha*

Jee,ten je nadhernej a jeste k tomu voni po masicku,mnam.

kato*

Tak se mi váš betlém líbil,že mi jej má drahá žena udělala k zítřejším narozeninám.(už je trošku pobořem předčasným jucháním)

A připojuji se s přáním šťastného Nového roku.*pivo*Ať vás všechny provází zdraví,štěstí,moudrost a hlavně smích.*vtip*

Vánoční a Novoroční přání #4

hodnocení

0x

Ač sám Vánoce nemám rád, nebudu je kazit někomu jinýmu tudíž se k přání připojuju! .! .!

lidus*

Krásné přání. Také všem přeji hezké a klidné svátky. L

Všem přeji také to nejošklivější a hodně nemilé ať se vám vyhne a naopak, to krásné, co můžeme od života očekávat ať má vždy uvás otevřené dveře.
doplněno 23.12.11 15:49:

Pro "Jabraka"...*pusa*

hodnocení

0x

Přeji všem, i těm co mě nemusí, hodně zdravíčka a pohody. 22.12. odjíždím od poče, a vrátím se až 1.1.

Vánoční a Novoroční přání #5

lidka*
hodnocení

0x

Já přeji všem pohodové Vánoce a kupu pevného zdraví - protože tak to snad všechno v příštím roce zase zvládneme. *placni* A když už to nebude únosné, tak budeme mít alespoň sílu ty neschopné a chamtivé politiky vykopat ze svých teplých místeček. Jenom si nejsem jistá, zda bude z čeho vybírat ty schopné a obětavé?*nevi*

Dovolím si přidat něco ze své tvorby:

Až se k tobě dneska večer

s dárky staví Ježíšek,

radši schovej slivovici,

nenabízej kalíšek.

Opil by se,je to sviňa,

dávno už ho znám...

S dárečkama musí totiž

dojet taky k nám!

Tak veselé vánoce

jumba
hodnocení

0x

Kapr už je usmažený, ještě sebou mrská

prskavka vietnamská nějak divně prská

dívám se na stromeček, k zemi se klátí, na dveře hasičí zoufale mlátí.

Pěkné Vánoce a veselého Ježiška všem na poradně přeje Jumba

fran
hodnocení

0x

Vánoční VTIP:

Byla takhle jednou perfektní ženská, co potkala perfektního chlapa. Po perfektním randění měli perfektní svatbu a perfektní líbánky. Jejich celý život byl perfektní. Jednou takhle o vánocích, všechno pod sněhem, který se valil z mraků v hustých chuchvalcích, jeli tihle perfektní manželé autem domů, když vidí, jak na ně v chumelenici někdo u krajnice mává. Protože to byli perfektní lidi, samozřejmě zastavili a on tam stojí Ježíšek, plný pytel dárků. Tak ho naložili. Když je poprosil, rádi mu vyhověli, že mu pomůžou rozvést dárky. Tak tak jezdí po kraji od domu k domu, až na jedné cestě dostali smyk a napálili to do stromu. Přežil to jen jeden z nich. Kdo? No samozřejmě perfektní žena, protože perfektní chlap a Ježíšek přece neexistují. A jak to vidí chlap? No, když prefektní chlap a Ježíšek neexistují, tak musela řídit perfektní žena, což vysvětluje tu autonehodu.

výtka
Upozornění od sys strejc 21. 12. 2011 14:18:43
A opravdu si myslíte, že to patří právě sem? *stop*

mil®
hodnocení

0x

A taky pohodu a klídek a peníze a práci a zdraví a...

Vánoční a Novoroční přání #6

hodnocení

0x

Tak taky vše nejlepší a ať se v tom novém roce zde stále ve zdraví úastníme

Vánoční a Novoroční přání #7

hodnocení

0x

Je to je pekne Jabrako at se i vam vyplni.stastne a vesele.Juglans

ahasver4*
hodnocení

0x

Přeji Všem dostatek zdraví,životního elánu a tolerance...ahasver4

Vánoční a Novoroční přání #8

23.12.11 07:28
hodnocení

0x

.

Vánoční a Novoroční přání #9

hodnocení

0x

JABRAKA- s tím se nedá jinak než souhlasit :)

Krásné svátky a v novém roce jen to nejlepší

hodnocení

0x

Taky se přidávám s přáním - všem dobrým lidem štěstí, zdraví, spokojenost a klid v duši. Věřím, že se tady na poradně budeme vídat i v příštím roce a nějaký konec světa bude jen drobnou lapálií, která nám nepokazí dobrou náladu.

solenza*
hodnocení

0x

Také přeji všem krásné Vánoce, hezký Silvestr a hlavně veselý rok 2012.

Vánoční a Novoroční přání #10

michal958*
hodnocení

0x

Také všem přeji hezké prožití svátku vánočních, a do nového vše nej nej .

ladinpraha*
23.12.11 23:44
hodnocení

0x

.

Vánoční a Novoroční přání #11

celp*
hodnocení

0x

Přeji všem pěkné a klidné Vánoční svátky.

slonbonjohn*
24.12.11 13:15
hodnocení

0x

:)

Vánoční a Novoroční přání #12

hodnocení

0x

Připojuji-se . Snad vše bylo již zde vyjádřeno. Těším se na setkání v přístím roce 2012 , při řešení problémů. - miro

raadek*
Také vám všem přeju krásné a veselé svátky, pevné zdraví a hodně štěstí. R.

krkovicka*
hodnocení

0x
Krásné vánoce, hodně darů zadny spěch žádnou zlobu.V Novém roce přeji jen to nejlepší.A.
doplněno 24.12.11 15:26: Náš
Vánoční a Novoroční přání #13

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ikdyz jsem tu jako prispevovatel teprve kratce, dovolte mi pridat mou troskou k prani novemu roku.

Vánoční a Novoroční přání #14

hodnocení

0x

snad nebudu poslední :)

Vánoční a Novoroční přání #15

hodnocení

0x

Taky se připojuji s přáním hezky prožitých svátků a šťastného Nového roku.Jsem ráda,že tato stránka existuje a vždy je ochotný někdo poradit.. Mamina

kvik
hodnocení

0x

Objeveno pozdě, ale ... Podívejte se na pěkné přání od naší " Paní Květy Fialové" Je skutečně krásné. V Novém roce 2012 může toto přání, hodně lidem rozjasnit tvář, dát na chvilku zapomenout na nepříjemné věci. S úsměvem vykročme do Nového roku 2012. ...

=

fran
29.12.11 15:30
hodnocení

0x

mrnousek*
hodnocení

0x

Já se samozřejmě taky musim přidat! Takže hodně štěstí, zdraví, lásky, spokojenosti a také málo kocovinky po Silvestru Vám všem přeje mrňousek /alias Míša. ;)

Vánoční a Novoroční přání #16

hodnocení

0x

Šťastnou cestu příštím rokem všem přeje strejc®

Vánoční a Novoroční přání #17

ahasver4*
hodnocení

0x

Zdraví a spokojenost pro všechny tady...

Vánoční a Novoroční přání #18
stribrnak*

všem pohodu a zdraví do nového roku přeje Stříbrnák Milan

stribrnak*

všem pozitivního do nového roku (mimo HIV)

přeje Stříbrnák Milan

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]