Nejste přihlášen/a.
Tak nevím - myslíte, že je cibuk ženská nebo chlap? Je to záhadná bytost! Nebo srandista?
poradte.cz/... - 1. odpověď
poradte.cz/... - 3. odpověď
Dobrý den limetko, cibuk® je chlap, už tady toho o sobě dost napsal, ale má báječnou ženu Magdalénu a ta občas odpovídá na jeho nick. Už mu tady radili, aby ji taky zaregistroval, ale buď nelze použít dvě registrace z jednoho PC, nebo nějaký jiný podobný problém. Rád svou manželku příjemně překvapí, tak to třeba bude nový PC jen pro ni. Patronka
Z hlediska přesných odpovědí mě CIBUK velmi přesvědčil,myslím,že bude velkým přínosem.
JABRAKA
Takových lidí , jako jsou Čibukovi, kdyby bylo na světě víc . Hned by se nám všem žilo veseleji
.
Přeji všem bezva lidem na této poradně krásné léto . A pro těch pár škorohlídů, co tu jsou : Přestaňte se na svět mračit
a prudit kolem sebe
. Jsme tady na tom světě jenom NA NÁVŠTĚVĚ. Tak se podle toho chovejme
limetka-tak jsem se ted nakoukl do trenek a je tam je,sice nějak věsí hlavičku,ale on za nějaký čas zase vyjukne,takže jsem kluk!Ale již s tím nějakým křížkem na hřbetě(75).A děkuji ostatním kukačkám,že mne nedali a nenechali ze mne udělat ženskou s bradkou,knírem a čibukem.To by byla hrozná představa.Jinak si krásně užijte večera.Čibuk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.