Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cibuk je holka nebo kluk?

Od: limetka* odpovědí: 7 změna:

Tak nevím - myslíte, že je cibuk ženská nebo chlap? Je to záhadná bytost! Nebo srandista?

poradte.cz/... - 1. odpověď

poradte.cz/... - 3. odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den limetko, cibuk® je chlap, už tady toho o sobě dost napsal, ale má báječnou ženu Magdalénu a ta občas odpovídá na jeho nick. Už mu tady radili, aby ji taky zaregistroval, ale buď nelze použít dvě registrace z jednoho PC, nebo nějaký jiný podobný problém. Rád svou manželku příjemně překvapí, tak to třeba bude nový PC jen pro ni. Patronka

lidka*
hodnocení

0x

Ahoj limetko! Tady bylo první seznámení s čibukem a jeho Majdalénkou. *placni* Tady nás prostě oba dva jak se říká dostali. *smich* A to nejen ovocným koláčem, ale i jejich krásným vztahem, humorem a moudrostí. *tuc*

poradte.cz/...

limetka*
hodnocení

Jejda, to vlákno mi úplně uniklo - četla jsem si to až teď - a skoro u toho slzím, také mne to dostalo. Tak děkuju, děvčata, že jste mne dostaly "do obrazu". Čibukovým krásný den a nám zas hodně jejich příspěvků přeje Limetka *slunce*

cocinkamichalka*

Limetko, myslím, že se Cibuk pobaví, až přijde :) :-D

jabraka*
hodnocení

0x

Z hlediska přesných odpovědí mě CIBUK velmi přesvědčil,myslím,že bude velkým přínosem.

JABRAKA

sebod*

Takových lidí , jako jsou Čibukovi, kdyby bylo na světě víc *modla*. Hned by se nám všem žilo veseleji :)*srdce*.

Přeji všem bezva lidem na této poradně krásné léto *slunce*. A pro těch pár škorohlídů, co tu jsou : Přestaňte se na svět mračit :( a prudit kolem sebe *bum*. Jsme tady na tom světě jenom NA NÁVŠTĚVĚ. Tak se podle toho chovejme *pivo**mala*

cibuk*
hodnocení

0x

limetka-tak jsem se ted nakoukl do trenek a je tam je,sice nějak věsí hlavičku,ale on za nějaký čas zase vyjukne,takže jsem kluk!Ale již s tím nějakým křížkem na hřbetě(75).A děkuji ostatním kukačkám,že mne nedali a nenechali ze mne udělat ženskou s bradkou,knírem a čibukem.To by byla hrozná představa.Jinak si krásně užijte večera.Čibuk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]