Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orgasmus - chci to dokázat sama

Od: monulinka odpovědí: 11 změna:

Mám dotaz, hrozne me vzrušujou erotické filmy, když vidím jak se pomalinku vyslíkají,začínám být tak trochu vlhká, a začínám si tam dávat pomalinku ruku,ale když začnu kroužit a dráždit si klitoris kde je mi to velice příjemný sice, ale toje asi tak všechno, chtela bych aby to bylo silnejší, a abych se taky nekdy udelala sama, ješte se mi to nestalo, delám neco špatne? Mělabych nejdřív zkusit pomalinku a pak rychleji? Nebo je chyba v nečem jiném, že jsem ješte nedosáhlatoho, abych jsm vzdychalavíce nahlas,a cítila neco víc..poradte =) díky:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

1x

Dám jednu radu, nedívejte se na takové filmy, nebudete se muset mučit nějakými nechutnými praktikami. Tyto filmy se točí aby určití lidé vydělali penízky.

venacz*

Masturbace je podle vás nechutná?

evates*

Pro mě teda nechutná není, když nemám muže, tak kvůli tomu nepolezu ke komukoliv do postele:)

cibuk*
hodnocení

1x

monulinka,proč se chcete uspokojovat sama.Vzrušuje vás erotické filmy,jak se svlékají atd.Takže jsou tam dva a já si myslím,že vy budete potřebovat také druhého.Jinak si musíte dráždit klitoris ,ale ještě si představovat nějakou vzrušující scenku a dráždění zvyšovat.Hernajs ženská,to jsem se tedy zapotil a jsem rudý až za ušima,(myslím jen tou radou).*hi*

doplněno 19.06.11 17:57:

Ale byl bych pro, najít si partnera.A tyto filmy když jste sama ,bych nevyhledával a nepouštěl.

hop®
hodnocení

0x

Monulinko, asi děláš něco špatně, když nedosáhneš toho, čeho chceš. Ale přeji Ti, aby ses to postupně naučila, zkoušej různé postupy, rychlosti, místečka. Víc asi neporadím, nepíšeš, kolik Ti je, ani jestli jsi měla kluka a s ním byla spokojená...

krkovicka*
hodnocení

0x
Stačí si na netu najít techniky ženské masturbace a zkoušet a zkoušet...
1jara*

To asi bude velký nedostatek svíček.*smich*

venacz*
hodnocení

0x

Zkus nějaké erotické pomůcky, třeba vibrátor (nebo okurku, jestli nemáš peníze) apod. Pokud ti ještě nebylo osmnáct, objednej si to přes internet, tam nebudou zjišťovat kolik ti je. Ovšem někdy ani to nepomůže, např. přítelkyně se dokáže udělat sama jen sprchou.

buss
hodnocení

0x

Chce to zkoušet a vydržet...
to evates
nesmusí se pro toto zrovna do postele, stačí čisté ruce, něžnost ... ne?

ondrasheq*
hodnocení

0x

monulinko, pánové co píší výše jsou nejspíš ze starý školy, neber je vážně.

Pokud Tě vzrušují erot. filmy, je to naprosto v pořádku. Vlastně sis i sama na tu otázku odpověděla - zkoušej různý techniky, místa dotyků, rychlost... určitě orgasmus dřív nebo později přijde. Objevuj, co se Ti líbí i co ne. Vibrátor si hned kupovat nemusíš - je nepravděpodobný, že by ses nedokázala udělat i bez něj. Pokud máš pocit, že ti pomůže vzdychání, vzdychej. Masturbace nemá pravidla, každý reaguje malinko jinak.
pt®

Pánové, "monulinka" již zřejmě ví, jak na to, proto se už neozvala. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]