Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potřebovala jsem pomoc při určení názvu pokojové kytky. Je jasné, že jsem chtěla přiložit její fotografii. Čili jsem zaškrtla políčko "Chci vložit obrázek" - a nic. Žádná nabídka typu "procházet" - prostě vůbec nic se nedělo. Ani po opakovaných pokusech. Co s tím?
Označ "chci vložit obrázek", klikni na "vložit" a pak se Ti objeví teprve vyhledávání. Je to tu nešťastně udělané, ale asii to jinak nejde..
doplněno 17.10.10 21:58:Sorry, ale ty předchozí dva pokusy jsem vůbec neodeslal a přesto se tu objevily
Aha, tak to by mě nenapadlo. Předpokládala jsem, že jakmile dám "Vložit" , vloží se tam můj dotaz už napevno a samozřejmě bez fotky. Díky moc. Akorát teď musím s dotazem na kytku počkat... právě jsem možnost "vyplejtvala"
Dejte třeba smajlíka a pod něj fotku.
doplněno 17.10.10 22:16:Jasně
Akorát to chtělo rubriku kytky.
doplněno 17.10.10 22:25:Svatá pravda.Tak já juknu co to máte za poklad.:D
Obrázky jdou sice přiložit,ale oběvují se pod prvním příspěvkem,ne pod mým!
JABRAKA
doplněno 29.10.10 07:34:Samozřejmě se"objevují"
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.