Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká odpověď na Poradte Vám moc pomohla?

Od: fidonet* odpovědí: 15 změna:

Chtěl bych veřejně poděkovat KYTCE za rady a trpělivost ohledně pěstování orchydejí. Po více než dvou letech nám rady poradte.cz přinesly úspěch v pěstování této rostlinky, která se nám odměnila krásnými květy. Zatím jsou jen tři, ale nasazeno má na dalších 24 květů.

Samozřejmě, že poděkování serveru poradte.czbychom mohli všichni rozšířit na desítky dobrých rad, kterých je tady opravdu obrovské množství. Bylo by to ale jen nošení dříví do lesa, nebot´ tohle všichni přece víme. Díky trpělivosti Admina s námi všemi a hlavně různými útoky na server, kdy stabilita serveru, díky přetížení, se hodně chvěla v základech, nám poradte.cz přináší dobrá rady den co den.

Myslím že, nějaké veřejné DĚKUJEME Admine, nikomu neublíží ..

Aby to ale nebyl jen jeden příspěvek, napište která odpověd´vám opravdu hodně moc pomohla, popřípadě odkaz, tedy odpověd´, která měla zásadní význam pro vaše živobytí, radost ze života, nebo třeba jen pomohla v denní starosti

p.s. otazky typu: Nutně potřebuji něco vypočítat, jsou jistě důležité, ale určitě nemají vliv na dlouhodobý účinek spokojenosti tazatele ..

-

Abych tedy začal :

*/ Mě moc pomohly rady třeba od KYTKY ohledně orchydejí

*/ rady ohledně stavby uzáku a uzení

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně nemám takový problém, kterého dořešení tady na poradně by zásadně změnilo něco vážného, o čem píše fidonet.

Ale jednoznačně na první místo z mého pohledu dávám dořešení problému bezdomovce Pavla, který z holé beznaděje v průběhu 3 a půl měsíční mravenčí práce Lidí na poradně získal opět místo v životě a chuť do života.

poradte.cz/... a po dořešení poradte.cz/...

pt®

Mně moc pomohli na Štědrý den, Dexx a Juvla, když nám odešel bojler, a my bychom v baráku zůstali přes svátky bez teplé vody. Určitě všichni chápete, že bez teplé vody v zimě, pro starší lidi, by to bylo všechno ztížené. Ale chlapci mi radili, až jsme bojler zprovoznili. Samozřejmě, že po Novém roce přišel opravář a vyměnil součástku, která zlobila. Jinak, již zmíněný bezdomovec Pavel, je jistě ojedinělá výhra, která se podařila. PT /stařenka/

hodnocení

0x

Mně pomohla odpověď na moji první otázku ohledně termoprádla a aviváže, a to nejenom fakticky, ale hlavně psychicky - míra laskavosti obsažená v odpovědích mě přiměla se do této Poradny vracet a zaregistrovat se. A poznat (byť virtuálně) spoustu lidí, které bych chtěla potkávat i v životě.

technikjirik*
hodnocení

0x

Rada je dar. Dar tomu, kdo ji dává... rád se obdarovávám a proto jsem tu

marenka*
hodnocení

0x

No mě osobně tu pomáhají odpovědi na otázky, které se mě třeba vůbec netýkají, na které jsem se neptala a v životě bych se o danou problematiku nezajímala. Utvářím si rozhled, rozšiřuji obzory, pronikám do rozmanitosti povah a charakterů lidí a nacházím "vychytávky" jak do praktického života = vaření,uklízení, praní, jednání s úřady,životní situace, tak i do psychologie=jednání s lidmi, myšlení a záběr lidské mysli. Mám dobrý pocit ještě dlouho poté, co se někomu pomůže.

lidus*
hodnocení

0x

Nejvíce mi pomohli dobří lidé v rubrice počítače. Nevysmívali se tomu, že jsem počítačový negramota a navedli mě krok za krokem.Jinak mi tu pomáhate všichni a ani netušíte jak, jsem imobilní a trávím tu dost času.Díky.

hop®
hodnocení

0x

Zajímavé téma! *palec*

Určitě jsem se zde dozvěděl spoustu zajímavých a užitečných věcí, a to i v případech, kdy otázky položili jiní. Pokud jsem otázku položil sám, pomohla mi vždy, a to třeba i ušetřením spousty času hledáním jinde, protože tady je téměř vždy NĚKDO, kdo žádanou informaci najde v hlavě, případně během pár vteřin na netu - ví kde hledat. Přiznám, že to nebyly informace, které by mi zachránily život, asi bych přežil i bez "poraďte". Ale s "poraďte" se mi žije nějak "lépeji a radostněji"! *slunce*

jita*
hodnocení

0x

Mě se tu moc líbí,jsou tu bezva lidičky a to snad stačí.Můžu říct že mi tu i pomohli s problematikou-mokrá zed,atd.bylo toho víc.Pomohla mi Marenka v radách ohledně drog v době kdy řešila kamarádka tento problém.Bylo toho více a na poradte se ráda vracím.Je tu fajn.*slunce*

hop®

Téma drog jsem nějak propásl, kde se dají sehnat?! ;)*smich*

Néé, ale teď trochu vážně, je droga "poraďte.cz" kromě návykovosti taky nějak škodlivá? Vždyť jsme tady vlastně skoro všichni závisláci...*srdce*

marenka*

*smich*Hope a zkus si představit, že by nás všechny v rámci léčení zavřeli na jedno oddělení *smich*

hop®

Mařenko, už ta představa je šílená, vzhledem k tomu že se hádáme o řešení různých problémů i přes klávesnici a jenom naše vrozená slušnost je zárukou toho, že tento server může být čten i mladistvými a dětmi (tedy že si můžeme psát i před 22. hodinou), nevím jak by to dopadlo v reálu!*zed**ee**blee**afro**cert*

Ale asi by to bylo krásný, doktoři v Bohnicích by se z nás zbláznili! *slunce**ua*

technikjirik*

zeptám se doktora až přijde na vizitu, jestli má dostatek lůžek*sok*. jestli mi tedy sundají kazajku

marenka*

ááá Jiřík se nám z porodného zbláznil ;) Jiříku klid, ať tak nebo tak, stejně to neovlivníme. *mala*

pt®

Mařenko, směji se ještě teď, Vy vždycky trefíte hřebíček na hlavičku. *palec* PT /stařenka/

taratara
hodnocení

0x

Zrovna dnes jsem díky této poradně ušetřila 1677 Kč, které bych jinak šoupla do kapsy podvodníkovi za nějaký zápis do "rejstříku obchodu a živností". Tady mě pisatelé ujistili, že to není žádná povinná platba - to se tu akorát někdo snaží vydělat na hlouposti lidí, kteří si myslí, že jim přišla složenka od nějakého úřadu (on ten dopis opravdu tak vypadá, má i razítko) a zaplatí za to, že je v nějaké neveřejné databázi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]