Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer vsem. Rad bych Vam oznamil,ze jsem se stal hrdym majitelem noveho O.P. Rad bych touto cestou podekoval Vam vsem. Dekuji Vam. Nikdy vam to nezapomenu. Veskera slova jsou nejspise prazdna. To,co skutecne citim za Vasi pomoc je uvnitr meho srdicka,duse. Tezko se to popisuje. DEKUJI MOC. Vas BEZDOMOVEC.
Nazdar Pavle, tak na tuhle zprávu jsem fakticky moc a moc čekala. Já už jsem se obávala, že se zase něco zadrhlo. Dokonce se mě i někteří ptali, zda nemám od Vás nějakou zprávu. Takže je nás samozřejmě víc, kdo Vám fandí. To nejdůležitější máte a to je dobře. Mám z toho strašně dobrý pocit, že jste toto dotáhl do konce. Věřte, že jsme to všichni udělali moc rádi, protože pomoc upřímnému člověku v těžké situaci - to je i pro nás veliký dar. Držte se teď a postupně si vyřizujte, co bude potřeba. A kdykoliv se zase ozvěte, budeme tu pro Vás. A zase dejte vědět, jak to postupuje. Teď Vám ještě přeji, ať se Vám podaří najít tu pravou, která Vám pomůže zase se dostat o kousek dál. A hlavně, naplnit ten Vás veliký sen - dobrou a fungující rodinu, kterou Vy jste tolik postrádal a jistě Vám stále chybí. Pavle, díky za zprávu, hodně štěstí a vydržte!
Blahopřejeme k návratu mezi "oficiální"... Všechno ostatní za nás vyslovila Lidka... nezapomeňte na poradnu a držíme palce...
a dejte vědět...
Připojuji se k Lidušce a k hejkalovi s blahopřáním i přáním,aby už teď bylo ve Vašem životě jen to dobré,protože to špatné jste si už vybral.
Myslím,že na poradte nebude nikdo,koho Váš příběh zanechal chladným a tak si nejsem jistá kdo komu dal víc jestli rádci Vám a nebo Vy svým příběhem a přístupem ,bojovností nám.
Mám radost,že to dobře dopadlo a věřím,že dívku,o které sníte jistě potkáte.
Určitě se ozvěte,přeji Vám mnoho štěstí,zasloužíte si ho.Lenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.