Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak radit či neradit

Od: technikjirik* odpovědí: 72 změna:

Tak by mě zajímalo co si kdo může myslet o diskuzi v této otázce, zejména pak o vyjadřování uživatele DES?

poradte.cz/...

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
omluva pro Axuse, je ukončeno :)všem bude naděleno dle jejich zásluh... brzy

72 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Buď tak laskav a založ dotazník o sobě,copak ale tě vede k tomu,napadat druhé?

krkovicka*
hodnocení

0x
Nebudu tady vyjadřovat,jak je Des pro mě zajimavý nebo nezajimavý.Jeho příspěvky jsou leckdy do očí bijící ale pak výjde sluníčko a je to v normě.Hejkal,již v otázce Dese upozornil.

technikjirik*
hodnocení

Tak mi des na vnitřní poštu poslal násllledující citaci:

Co se do mne sereš debile?Starej se osebe,blbečku.Sere tě že mám úspěch?Je mi tě líto.

des*

Ano ,vypadá to na anální cestovatelství hraničící s práskačstvím a hoaxem.Taktéž o osobní neúspěch technikjirik.Co ale vede,nějakého zaprděnce napadat jiné?Je mi tě fakt líto.

výtka
Upozornění od sys hejkal 16. 10. 2011 20:53:26
des, porušuješ pravidla... zkus se mírnit, takto se problémy neřeší... upozorňuji na pravidlo poradny Z2

pecenkav*
hodnocení

0x

Hele, ty techniku, myslis, ze je normalni zverejnovat soukromou postu? To je prece vase soukroma vec, co si nadavate mezi sebou, od toho prece vnitrni posta je.

technikjirik*
hodnocení

Co je a co není normální si netroufnu hodnotit, protože na toto není vydaná žádná oficiální norma. Další věc je že tu nejde o to co si nadáváme mezi sebou, protože my si mezi sebou nenadáváme, to des se vyjadřuje způsobem sobě vlastním protože se cítí být napadán. Já jsem jej noslovil a ani jsem mu neodpověděl. Vložil jsem ten citát, aby byli k dispozici všechna fakta...

Moje základní otázka zni scela jasně - co si kdo myslí o té diskuzi a o vyjadřování uživatele des. Já se ptám nic víc nic mín. Žádné osočení, žádný útok, žádná hodnotící slova. Jen otázka... a jestli se někdo cítí být touto otázkou napaden, mohl bych si za jistých okolností myslet, že se naplnilo staré známé přísloví o potrefené huse...

ahasver4*
hodnocení

0x

Já osobně považuji zveřejnění soukromé pošty za nevhodné.To by to tu za chvíli vypadalo jak na fórech o politice.A to snad nechceme.A vyřizovat si tu účty?Jsme přece inteligentní lidé...:)Ať si každý píše co chce.Admin si s tím určitě poradí...

pecenkav*

Proc by se ale mel s tim zbytecne zabyvat admin, tan ma myslim svoji prace dost a nemusel by se zabyvat kravinama, to by si meli lidi vyrizovat sami.

ahasver4*

Jo,to já souhlasím,určitě má svého dost.Já jen kdyby to překročilo únosnou mez.A vůbec si myslím,že se to uklidní,všichni máme ,,své dny,,:)

doplněno 16.10.11 21:49:

a jestli se někdo cítí být touto otázkou napaden, mohl bych si za jistých okolností myslet, že se naplnilo staré známé přísloví o potrefené huse...Tohle mi moc jasné není...A k té diskuzi?Je našponovaná ale už jsem zažil horší.Já chodím na politické diskuze.Tam je to někdy i na žalobu.

technikjirik*
hodnocení

Není co uklidňovat... jen mám otázku. A zatím jste mi na ni neodpověděl. Co si myslíte? Ale to vy mi asi neodpovíte...Říct nebo napsat co si člověk myslí, není pro každého. Někdo jen papouškuje jiné, jiný raději rozdvojí svojí osobnost, jiný zase bude hledat dedukce co se za tím vším skrývá a než se rozhoupe s odpovědí doufá že někdo odpoví za něj a do té doby bude pouštět tisíce nicneříkajících slov doufajíc že se to samo vyřeší... není lepší mlčet než odpovídat na něco jiného než na co se tazatel ptal?

ahasver4*

Neodpovím?Není nutné podceňovat...A Váš tón taky není moc zdvořilý...

doplněno 16.10.11 21:51:

...pane...

jumba

Tady by se mělo dodržovat slušné chování a odpovídat na otázku tazatele a né se odklánět od diskuze. At položí tazatel otázku sebe hloupější, tak můžu odpovědět, ale taky nemusím. Ale začínat odpovídat ůtokem, nebo urážkou je hnusný. Souhlasím s panem technikjirik.

hodnocení

0x

A nebo zde: poradte.cz/...

jennekdy
hodnocení

0x

Prosím, nehádejte se tady, *stop*jestli někomu chcete vynadat, tak stačí jít do diskuze do Blesku, nebo na IDnes. *hej* Tam spokojeně nadávejte všem.

Tady je to pěkné, *slunce*Poraďte. cz *slunce*pomáhá to spoustu lidem. *placni*Vaše rady také, tak zakopejte válečné sekery!*houpy*

ahasver4*

No moje řeč!Taky jsem to už psal...jenže,prý jsem se nedržel tématu...*ua*Zdravím jennekdy!*placni*

technikjirik*
hodnocení

Ale tady dochází k nějaké zásadní mýlce... já se přece nehádám a ani nikoho nenapadám. Proč to někomu tak připadá a z čeho tak kdo soudí, že se s někým hádám nebo napadám? Znovu opakuji Zajímá mě názor ostatních lidí na tu diskuzi v základní otázce zvláště pak vyjadřování uživatele "des" . Nikoho nenapadám.Je to otázka jako každá jiná. Když mě něco zajímá, tak se na to prostě zeptám. Chci se v tom vyznat, chci poradit a otázku jsem položil podle pravidel tohoto portálu PORADTE.CZ. V pravidlech tohoto portálu je také definováno jak má odpověď vypadat.

hodnocení

0x

Obě diskuse (dotazovaná i zde rozvinutá) mi přijdou poněkud vychýleny z rovnováhy.

olaf71*
hodnocení

0x

na des mám svůj názor, není zrovna růžový. těch "diskuzí "by se dalo zpětně rozebírat několik, ale na co. admin si to ošéfuje a ostatní si z toho vezmou to co potřebují. Rozhodně mu nezávidím jeho hodnocené odpovědi.

hodnocení

0x

DES je nějaké silně zakomplexované individuum, které si své mindráky léčí zde na poradně. Jeho vyjadřování a napadání druhých svědči o ne zrovna vysokém IQ. Jediná pomoc je tohoto jedince ignorovat. Jít s ním do sporu, znamená snížit se na jeho nezávidění hodnou úroveň, nebo spíš podúroveň. Takového člověka mi nemůže být a ani není líto. Je mispíš k smíchu, už nejednou mne ten ubožák pobavil *haha**haha**haha*

des*

*ua*BMBX je silně odkomplexované individuum,které si zde léčí svoje mindfráky ,zde na poradně Jelikož je jeho IQ nadprůměrné nelze se divit že napadá méněcenné.Vůbec nikoho mu není líto.Jeho rady jsou většinou k ničemu.Bože .ta úroveň.Spíš podůroveň.Ten ubožák mne pobavil nejednou,ba co dím baví mne skoro pořád.Jen do toho.

DES:

Vůbec si mne nepřekvapil, nebo možná trochu ano, asi nejsi ve své kůži, jsi nějaký mírný *smich*. Jestli jsou mé rady k ničemu nebo ne zde hodnotí jiní a to že se o mých radách zmiňuješ, jen potvrzuje můj příspěvek výše.

Díky, tvá reakce mne opět pobavila a mohu vstoupit do dnešního dne s veselou myslí, což ty bohužel asi nemůžeš říci, pokud vůbec víš co to veselá mysl znamená. Bohužel i takové bezcené bytosti se plahočí kolem nás *haha*

I tak ti přeji pěkný a úspěšný den *palec*

des*
BMBX-
Vůbec si mne nepřekvapil, nebo možná trochu ano, asi nejsi ve své kůži, jsi nějaký mírný . Jestli jsou mé rady k ničemu nebo ne zde hodnotí jiní a to že se o mých radách zmiňuješ, jen potvrzuje můj příspěvek výše.
Díky, tvá reakce mne opět pobavila a mohu vstoupit do dnešního dne s veselou myslí, což ty bohužel asi nemůžeš říci, pokud vůbec víš co to veselá mysl znamená. Bohužel i takové bezcené bytosti se plahočí kolem nás
I tak ti přeji pěkný a úspěšný den

hodnocení

0x

Odpovím na tazatelovu otázku co mne napadá když si prohlédnu odkaz:

Podle reakcí individua DES, se nabízí docela jasné vysvětlení jeho reakce, DES je nejspíš instalatér a poznal svojí práci *haha*

des*

Odpovím na tazatelovu otázku co mne napadá když si prohlédnu odkaz:
Podle reakcí individua BMBX, se nabízí docela jasné vysvětlení jeho reakce, BMBX je nejspíš instalatér a poznal svojí práci
17.10.11 10:04
des*
17.10.11 10:06

hodnocení

0x

1x konstruktivni rada od Technikajirika (nevim, zda spravna ci spatna, ale to nehodnotim)

1x mozne nasledky od Machpa (nevim, zda opodstatnene, ale to opet nehodnotim)

a zbytek strzeno prvni nesmyslnou odpovedi Dese k nesouvisejicim dohadum a napadani.

Co si o tom myslim?

Ze uz se tu tazatelka znova hned tak na neco nezepta.

georgina*
hodnocení

0x

Přiznám se, že první dojem po přečtení diskuse na vašem odkazu byl, že tu práci dělal DES.

des*

Mně zase napadlo že tu práci dělal bmbx.*tuc*

limetka*
hodnocení

0x

Jj, s des je tady často veselo *haha* poradte.cz/...

des*

Máš to u mne.*pusa*

raadek*
Doporučil bych vám Děsi některé odpovědi formulovat slušněji. Jinak mě víc trápí, že prezident krade po světě drahé propisky a někteří politici místo práce pro blaho lidu vaří dětem pervitin. R.
limetka*

...není zač, už se DĚSím *frajer*

uko
hodnocení

0x

Takových magorů jako je des je plný internet, že vás takový primit může rozhodit? :D

technikjirik*
hodnocení

Ujištuji vás uko a všechny ostatní také, že des mě nemůže rozhodit. Neznám ho a je mi úplně jedno co říká a dělá pokud tím neuráží mé blízké a mé přátele. Já se pouze ptám. Kdyby tam bylo jakékoliv jiné jméno uživatele tak je to šumák. Prostě mě jen zajímá názor druhých. Nemám s des žádný spor ani konflikt. Jestli on to tak cítí tak je na tento spor sám, protože do sporu musí jít minimálně dva lidé, ale já to nejsem... jen a pouze se ptám je to otázka jako každá jiná a nemá znamenat nic jiného než zase jen otázku a není v tom žádný podtext ani nadtext ani jiný skrytý význam. Prostě jen otázka.

pt®

Zdravím Vás Jiříku, Nerozumím kanalizaci ani tomu tématu, ale "desovo" vyjadřování k problému, je jeho vizitkou. Pokud jste sem zadal tuto otázku, pravděpodobně se Vám jeho vyjadřování nelíbilo. Nejste sám, mně se také nelíbí. Vím, že teď jste zaneprázdněn s vydáním Vaší knihy a nejste tak často na poradně, tak jste si nevšiml, že "des" se tak podobně vyjadřuje častěji. - stařenka

technikjirik*
hodnocení

Dobrý den, milá PT, kniha už je u nakladetele takže zase mi odpadla další věc. Vždycky když vidím podobné excesy jako předvádí někteří uživatelé třeba zrovna Des tak si říkám, že sem nějak nepatřím. A stejně se zase vrátím abych se grafomansky exhiboval... jsem nepoučitelný*klik*

Takže mi vniká existencionalistická otázka jakož ta v úvodu. Všímají si toho i ostatní, nebo je to jen zase další přijatá společenská norma, a můžeme tvrdit že takové chování jako předvádí des je "normání"? Nebo jsem jen štoural co se zabývá prkotinama a sám nemá zameteno před vlastním prahem. Nepranýřuju toho člověka žádným hodnocením, na to já nemám právo. Jen se nad tím zamýšlím abych zjistil nakolik je moje vnímání těchto věcí intenzivnější než u ostatních a zároveň je to i sebereflexe, abych se podíval na to nakolik se chování des podobá chování mému a zda nejsem náhodou na stejné úrovni vyjadřování a chápání jako on. Dokážu pochopit, že člověka někdy něco vyložene popíchne a naštve a pak nemá daloko pro ostré slovo a přiznávám, že mě se to stává. Pak je ovšem na každém aby to vzplanutí nenechal přerůst v agresi a aroganci.

Jirka

Jiří, určitě si všímám (ne)odpovědí od poradců. I na jiných webech. Ale život mě poučil, že pokud dotyčného upozorním, že se mýlí, asi se spletl, že by to mohl napsat slušněji...

vrátí se mi to, že jsem blb... Nedávno dokonce to zašlo tak daleko, že založil profil s mojí fotkou, ale malinkov upravený nick, a škodil a škodil. Dokonce když jsem četl svoji odpověď, tak jsem zíral, co jsem to napsa za blbost, až jsem se dočetl k urážkám a již mě to trklo, páč hruhý slovník nepoužívám...

Trvalo to několik dní, nežli normální to poznali.

Takže musím přiznat zbaběle, nemíním napravovat hulvátství jiných, páč pak útočí na mě.

Máte můj obdiv.

*hej**palec*

technikjirik*
hodnocení

Pane Milane myslím, že napravovat svět nepatří k užitečným disciplínám. Váš přístup mi připadne moudrý z důvodu, že nepadáte na úroveň hulvátů a nějak to vystihuje onen krásný citát "Nepři se příliš dlouho s hlupákem, někdo by si nemusel všimnout rozdílu"

*placni*

hodnocení

0x

Pane Jiří, jsou (ne)poradci, jejiž odpovědi již ani nečtu. Snad občas, jen ze zvědavosti, zdali se zlepšili ve vyjadřování. Snažím se na ně nereagovat. Rada třeba tak si přečti zákon... a podobně je špatná rada, ale lepší, nežli urážet a nadávat sprostě. To je bohužel anonymita internetu (pokud se nepotkáme osobně jako dneska s jiným jinou poradkyní poradcem).

Nechápu rady tímto přednesem, ale přehlížím je.

Na jiných poradnách je to i horší, proto se domnívám, že zde by se to nemělo prohlubovat.

Nebyl podobný poradce Kosák? Taky jsem ho nečetl...

martinaa*

Pekny vecer Milane, Vase odpoved se mi moc libi. Pokud mi nekdo nesedi, jeho odpovedi ani nectu - dobra strategie. Ja si je sice prectu, ale vetsinou nereaguji (max. je nahlasim, pokud jsou vulgarni ci urazlive). Pred casem jsem tu taky slusne debatovala s jistym uzivatelem. Ja se mu trpelive snazila neco rici, on me urazel a zesmesnoval.

Holt - nejhorsi je srazka s blbcem, tu nelze vyhrat ani silou, ani rozumem. Mysleno vseobecne, aby to nekdo nevztahl na sene:):)

Martino, zrovna vedle probíhá debata o blikání dálkových světel, a ubíhá debata k rychlosti vozidla...

ještě chvíli a už se zlobí...

martinaa*

Koukma, taky tam padaji same perly a vybrana sluvka...

technikjirik*
hodnocení

Dobrý den pane Milane, nevím jak se to tak stane, ale Vy vykazujete všechny prvky moudrosti. Když se někde k něčemu vyjádřím a pak si přečtu Váš komentář, tak mám dojem že jsem proti Vám úplný břídil a neotesanec. *smich*

des*

Což je tedy opravdu,pravda.Též by mne zajímalo,krom análního cestovatelství,které provádíte,proč si též neuděláte takové flame na svém webu,žeby vám tam nechodili lidi?

možná bychom měli zvážit existenci "nařízení" povinné dovolené na x dnů, aby člověk získal zpět odstup k vyhodnocení svého chování... což?

Myslím, že takovýmto jedincům jako je DES by nepomohla ani reinkarnace *smich*

claire*
18.10.11 15:37
des*

Soráč admine,tvoje tolerance vůdči mně je nulová,zatímco do mne se může sr...t kde kdo.Tak bych laskavě prosil,když se bráním ,abys hned nevyhrožoval nějakou blokací.Blbečků je na to tady dost,co to hned zneužijí.Měli by si vidět předevší sami do svojí huby.Dík.

martinaa*

Pozor, plati - jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

olaf71*

trochu vlezpr...,ale jinak dobrý

technikjirik*
hodnocení

Víte, jsou lidé moudří, před kterými rád zahodím své ego a vyjádřím svůj obdiv a nemusí to znamenat nutně že souhlasím se vším co píše. Oproti tomu jsoou jiní lidé, kteří mi nestojí za reakci a to třeba proto, že mi nemají co ukázat krom své blbosti a té je kolem tolik, že je to spíše odpad než rarita.

Pan Milan má pravdu, internet je plný (ne)rádců, kteří spíše než rady, poskytují balast vzniklý ať už jako prvotní produkt či jen odpad jejich mysli a dost možná že i v dobré víře. Jenže pak tu ještě krom odpovědi na otázku má být i špetka osobní zodpovědnosti za to pustím do světa

Mě je trochu záhadou, proč člověk, který má už v nicku to, že je technik, zakládá na serveru poradny otázku, když přitom žádnou radu nepotřebuje? Navíc zveřejňovat soukromou poštu bez souhlasu pisatele je podle mě naprosto stejná neomalenost jako sprosté vyjadřováni.

Tím se nechci kohokoliv či čehokoliv zastávat, či cokoliv odsuzovat. Jsem také technik, také nemám rád vulgarity, vadí mi , když si tazatel požadujuící radu nedá ani tu trošku námahy s tím, aby otázku zformuloval do správného českého jazyka. Ale také si myslím, že podobně provokativní otázky, jako je ta v záhlaví tohoto vlákna mohou a musí vést pouze k nesmyslným hádkám, které nemají a ani nemohou mít jakékoliv řešení či smysl. A technik, používající alespoň trošku technické myšlení by měl toto předpokládat.

ahasver4*

Souhlas.A psát cosi o odpadu mysli...To už vypovídá taky své.Trochu mi to připomíná jednu písničku...Jak jen to bylo...Když se dívám na sebe,tak se musím pochválit...A tím končím k tomuto tématu.

technikjirik*
hodnocení

Vážený promon,

Byl byste prosím tak laskav a přečetl si opravdu všechny reakce, které jsem v tomto vláknu napsal? Evidentně jste to neudělal, protože v opačném případě byste moje pohnutky k otázce zaznamenal (o pochopení tu není řeč).

Jen proto, že jsem technik tak nepotřebuju poradit? A na toto jste došel jakou dedukcí? To jako že se samosebou předpokládá, že všechno vím, nebo že nemám právo na odpověď?

Zveřejňovat soukromou poštu bych si nedovolil. Ale pokud mi někdo píše vulgarity slovně mě napadá a uráží, pak už to není soukromá pošta. Pokud bych toto měl měl brát jako soukromou záležitost, pak bych asi podnikl soukromé kroky k odhalení identity onoho pisatele a pak bych mu mohl scela soukromě nadělat dost nepříjemností. Takto to tu pěkně veřejně probereme, nikdo nikomu nebude dělat problémy a vulgární pisatel může klidně urážet dál. Ale vše má své meze.

Formulace do správného čekého jazyka? Toto sousloví se v poslední době používá dost často v případě,kdy chce interpet slov někoho vykolejit a nebo nemá dostatek argumentů a uměle navozuje napětí... a nebo v případě, že naprosto neporozuměl napsanému slovu a absolutně mu význam textu nedává smysl. To druhé bych u vás s jistotou vyloučil, protože jste jaksi ráčil pochopit že jsem se na něco ptal, jen jste neráčil pochopit proč jsem se ptal.

Co je na mé otázce provokativního? Co kdybych se třeba zeptal co si kdo myslí o mém vyjadřování? Ne o vyjadřování pana prezidenta, nebo o vyjadřování rozhlasového moderátora? Musí to nutně znamenat, že tím chci někoho nařknout? To, že všichni kdo se zůčastnili tohoto vlákna vidí za mojí otázkou narážku na způsob chování a vyjadřování uživatele des jako ne zrovna slušné a společensky přijatelné vzhledem ke všeobecně přijímaným požadavkům na chování a vyjadřování, je samo o sobě vypovídající.

Tato sekce PORADTe.CZ je nazvána "Volná diskuze" v přesném slova smyslu si můžu dovolit předpokládat, že zde můžu položit téma k diskuzi a s jinými volně diskutovat a to i za podmínky, že moje otázka nebude mít povahu žádosti o radu.

Ptal jsem se na názor jiných lidí. To proto, že svůj názor bych chtěl konfrontovat. Stalo se. Svůj názor mi však podle charakteru otázky sdělilo jen malé procento zůčastněných. Ostatní mě jen upozorňují na to, že někoho napadám nebo že vedu spor, ale svůj názor mi nesdělili.

Když vyhodnotím zpětně svoji otázku a následné své reakce, neshledávám nic čím by mohl vzniknout dojem že někoho napadám. Toto se událo jen v hlavách ostatních. Je to obraz o tom jak snadno je lidská mysl manipulovatelná a jak málo vnímáme pravý stav věcí.

Že mám předpokládat, že svým dotazem vzbudím nevoli? A proč bych to měl jako předpokládat? To že se někdo urazí protože se zeptám jiných na to co si myslí o jeho chování? Zde si troufám mít stejné právo na svobodné vyjadřování jako jiní co se vyjadřují hulvátsky a urážlivě. Někdo se nějak k něčemu vyjadřuje a to v rozporu jak se společenským chováním tak v rozporu s pravidly tohoto portálu a je to přehlíženo. Já se jen a pouze v rámci všech pravidel zeptám na názor a jsem rázem častován vulgarismy a je mi spíláno za to že čeřím kklidné hladiny zdejších vod jen proto že se nesmí ublížit hulvátovi...

Společnost, která toto dovolí, je společnost která si zaslouží takové hulváty a sprosťáky.

jabraka*
hodnocení

0x

Kvůli této diskuzi jsem přečetl všechny příspěvky dotčené diskuze, ale nezdálo se mi to tam až tak moc vyhrocené.Pár negativních názorů,ale reakce dnes až příliš krvavá.Divím se Kolegovi Jiříkovi,kterého si velmi vážím,že se nechá tak lehce vytočit.Jak je jewdnoduché,"odložit pero" a jít k televizi.

JABRAKA

technikjirik*
hodnocení

Jbrako děkuji vám za vlídné slovo. Jen musím negovat vaši doměnku, že mě to vytáčí. Nevytáčí. Naopak mě to nechává naprosto klidným - tedy zatím. Já jen položil otázku a jen velmi málo lidí mi dalo jednosznačnou odpověď co si myslí o té diskusy a o vyjadřování uživatele Des.

Ale máte pravdu Jabrako, stejně jako pan Milancukrar, je lepší neklást otázky, netázat se lidí na vlastní názor. Opradu to není pro každého... Přeji Vám hezký večer.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ono je docela smutný,když příjde někdo z venčí,nový a zeptá se slušně co a jak.První odpověď dostane od Dese,který zrovna není v náladě.Mě je to putna,ja už si zvykla,vím co od něj čekat.Když už tady jdu do sporu s někým zrovna si vzpomínám na kolonku poznámky v záznamu o nehodě a mých pravd že je lepší když tam vpíše řidič kdo je viníkem.Je to dohoda a lepší pro pojíštovnu.Pamatujete pane Milane?Musel jste soptit,mačkat stresový míček,ale vyjadřoval jste se slušně a to je právě ono.Zatnout zuby,mačkat si balónek a né tít hlavy.Nechci-tak ignorujte.Hotovo,tečka.

On má DES někdy dobrou náladu? Ten člověk má prudění jako hobby, jako své poslání *smich*

doplněno 18.10.11 22:34:

A když už neví kudykam tak začne kopírovat. Je to asi úplně zbytečný a ničím neužitečný člověk i mimo poradnu *smich*

krkovicka*
Možná,že máte pravdu.Veřejně to tady nenapíšu,dese čtu a vím,nejsem pomluvačná a když si budu chtít postěžovat rozešlu Vnitřní poštu nebo použiji tlačítko Nahlasit.

atreus*
hodnocení

0x

Co si myslím: Vyjadřování uživatele des považuji za nevhodné a urážející.

des*

On BMBX je někdy normální? Ten člověk má prudění jako hobby, jako své poslání *smich*

doplněno 18.10.11 22:34:

A když už neví kudykam tak začne kopírovat. Je to asi úplně zbytečný a ničím neužitečný člověk i mimo poradnu.Akdyž se rozhodne škodit ,tak až do pos...í.Jinak také jste si všimli?Nejvíc se tu prezentují bývalí bolševičtí exekutoři,kteří jsou zvyklí kádrovat.A ničit vztahy .Ty krkovice,čímpak jsem ti ublížil?Máš jen blbé kydy,o tom že mne nemusíš.Což já tebe ano?Kolkrát máš tak blbý dotaz,že mám chuť odepsat,jestlis vůbec vyšla školu.O dalším an.cestovateli atreus ani nemluvím.No a já mám pocit,že tady blbě kvákáte jen proto že závidíte.On úspěch druhých bolí.Je mně z vás nablití.Je to volná diskuze,ale jak vznikla?Tím že ji založil nějaký filozof,který údajně něco napsal,a údajně někdo to zkopíroval...Nebylo to náhodou jinak?A aby se pobavil,založil diskuzi,kde vyprovokoval né diskuzi ,ale odhalení padoucha.Vážení cosi,čehož jsem si přestal vážit,vlezte mi na záda,mých 267bodů,o něčem svědčí,jste ubožáci.

A zase jen kopíruje a uráží *haha**haha**haha* Asi mu tečou nervíky *smich*

des*

Ale netečou,jen mne pobavila ta tvá jednohrbá ťava,sám ses ohodnotil.

cyril*

Naprosto s tebou souhlasím, soudruhu exekutore! Tak je to spravne, tak to ma byt! *palec*

krkovicka*
Kde jsem co psala že tě nemusím?Mimochodem,to že maš 267 bodů vím až teď,je mi jedno,kdo kolik má.Tobě slušné chovaní chybí a věřím,že až budeš zase vcajku,přestaneš nám tady všem nadavat,všem,co se o ty body taky zasloužili.Jestli ti jde o moji základku,tak 9let s výborným prospěchem mám a zkus znovu popřemýšlet proč vzniklo tady tohle tablo.Kde vidím útočné urážky jen od tebe.Zřejmě chceš se něčím lišit,ale tudy cesta nevede.

hodnocení

0x

desi / děsi!

Omlouvám se, že tvůj nick píši ve dvou tvarech, bohužel mne to tak vychází. Připadáš mi jako rozpolcená osobnost.

Jednou je radost číst tvoje příspěvky, rady jsou jasné a k věci, je vidět, že máš dobré znalosti, a z více oblastí... za to máš i ten počet ohodnocení, který vzpomínáš.

Podruhé tvoje vyjadřování svědčí o opaku. Hašteřivá osoba bez kultúry a sebekritiky, popuzovaná každým ne zrovna souhlasným vyjádřením... za to bohužel žádná kladné ohodnocení nemáš.

Provokuješ, napadáš, porušuješ pravidla. Vícekrát jsem tě já i ostatní SYS na to upozorňovali, admin taktéž. Tvoje chování a vyjadřování se nezměnilo. Bohužel.

Použiji parafrázi tvého vyjádření: Vážení cosi,čehož jsem si přestal vážit,vlezte mi na záda,mých 267bodů,o něčem svědčí,jste ubožáci. )

Mnozí z uživatelů poradny si tě přestávají vážit, Tvoje vyjádřování o něčem svědčí ...

na obrázku je statistika tvoje, jiříkova a bmbxe

Souhlasím, ukazuje ti to tvých 267 bodů... to je ovšem za posledních 365 dní, v tvém případě za 268 dní, co jsi na poradně.

celkově máš o nějakých 200 odpovědí více jako jiřík, on je na tom zase lépe v počtu ohodnocených odpovědí celkově za celý čas působení na poradně. Když koukneš na výsledky bmbxe, je na tom podstatně lépe jako ty... a je tu takových uživatelů více, myslím, že se s tím nikdo ale nechválí...

technikjiřík je tu na poradně téměř 4a půlkrát déle než ty, bmbx dvakrát déle...je jasné, že dohonit se to nedá.

Ale myslím si, že ani celkové bodové hodnocení už nemáš šanci dohonit, protože já budu jedním z těch, kteří budou admina iniciovat k vážnému zásahu, jakým je zamezení přístupu na tuto poradnu...

Jak radit či neradit

hodnocení

0x

DES:

Ano, není nad to se umět sám objektivně ohodnotit, to je to co tobě zjevně chybí *haha*

pecenkav*
hodnocení

0x

Nechteli by jste se na to hadani uz konecne vysrat? K nicemu to stejne nevede.

To není hádání, to je volná diskuze. ;)

pecenkav*

Tak se vyserte na tu volnou diskuzi, delate ze sebe vetsi debily, nez se snazite naznacit o desovi

Jenom neukoncovat.

Vzdyt takovahle vesela diskuse mi vzdycky hned po ranu zvedne naladu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]