Nejste přihlášen/a.
Už kolikrát mi přišel email s odkazem na tuto stránku: ermail.cz/...
Jenom za registraci prý dostanete stovku...
A ak si říkám, jestli se tomu dá nebo nedá věřit. Má s tím někdo zkušenosti? Co si o tom myslíte vy?
Tak jsem se taky zaregistroval a jestli jsem to dobře pochopil tak cílem těchto stránek je platit lidem za sledování reklamy a dále také platiti provize za doporučení těchto stránek dalším lidem. Cílem těchto stránek je získávat funkční e-mailové adresa aby mohli rozesílat reklamy, jestli to dobře chápu. Už mám na kontě 100 Kč ale když dám zaslat na účet, tak nikde nejde vyplnit čílo účtu. Našel jsem to v nastavení, jdu vyplnit číslo účtu a napíšu, jestli mi poslali peníze. Napíšu v pondělí, jestli mi přišlo 100 Kč.
doplněno 11.08.11 15:56:Další poznatek: Lze uložit jakékoliv číslo účtu, tedy i to, které nesplňuje modulo 11. Vymyšlený kód banky, který v ČR není jde také uložit.
doplněno 11.08.11 16:25:Vzhledem k tomu, že skutečně chtějí heslo do e-mailové schránky, tak tyto stránky považuji za nedůvěrné.
Jesli si chcete na internetu přijít na nějakou korunu, tak zkuste třeba tns-aisa.cz/... kde za vyplňování dotazníků platí zhruba od 40 do 100 Kč. Nebo zkuste i stemmark.cz/... tyto oboje stránky fungují a skutečně vyplácejí v odměny za vyplnění dotazníků. Nepočítejte s nějakými velkými částkami, ale podle toho, do jaké Vás zařadí cílové skupiny tak vám budou posílat dotazníky a vyděláte si tak max 200 Kč za měsíc. Jako důkaz funkčnosti těchto stránek přikládám kopii transakce z mého IB.
Zásadně neklikám na odkazy z neznámých adres a zásadně nevěřím, že by mi někdo něco (a peníze zvlášť) dal pro nic za nic. Vždycky to něco stojí.
A nejde jen o maily. Jednou mi přišel dopis (v angličtině) ze Španělska (poštovní razítko z Barcelóny), že můžu získat až 5 368 720,00 euro a že mi k tomu gratulujou. Musím ovšem obratem vyplnit a odeslat přiložený dotazník, kde mám mimo jména a adresy (proč, když už oboje znají - poslali mi přece dopis) uvést řadu osobních údajů a hlavně číslo účtu, na který mi částku pošlou
. PIN kupodivu nechtěli. Docela jsem se tomu zasmál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.