Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ERmail - nějaká divná registrace?

Od: arakain77* odpovědí: 4 změna:

Může mi někdo říct,co to je,,eRmail"?Někdo jim poslal moji adresu a já jsem bez mého vědomí dokonce přihlášen.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ty se máš, budou ti chodit prachy a ani nebudeš vědět, s kým se rozdělit.

poradte.cz/...

arakain77*
hodnocení

To bude nějaká hovadina...

lidus*
hodnocení

0x

Budete dostávat reklamu a za její čtení dostanete peníze. Nechápu jak by ste mohl být přihlášen, ano někdo pošle odkaz na váš mejl ale vy se musíte zaregistrovat, zadat svojí mejlovou adresu a zadat si 2x heslo. Ten člověk co vás zlanařil vás má ve svém týmu a vy zase lanaříte druhé, za každého máte 10haléřů a jakmile budou ti lidé číst mejly od eRmejlu dostanete asi 50haléřů vy a oni myslím 5-20Kč. Zatím ovšem eRmejl moc mejlů neposílá a tak třeba týden nedostanete jediný.

arakain77*
hodnocení

Jo.Hovadina...a díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]