Nejste přihlášen/a.
Na ERMEJLU jsem, nic vás nenutí dávat adresy jiných, nic to nestojí a v současné době ERMEJL chodí tak 2x týdně, mám 196 kč. Co bude dál netuším, pokud je to podvod a peníze nedostanu tak mě to nic nestálo a u počítače stejně sedím denně.
Přesně tak. Já ani nekoukala, kolik tam mám. Někdy před měsícem jsem si udělala prohlídku stránek, z kterých mi chodí dotazníky, vybrala odměny a tisícovka byla na světě. Sice za nějaké dva roky, ale na ulici ji nenajdu.
Kdysi pred lety jsem se registroval u podobne firmy, ktera se rozjizdela a slibovala penize za emaily a sms ... emaily chodily sporadicky... mozna tak 1 za 14 dni ... sms neprisla nikdy zadna ... Schvalne sjem se ted podival na ucet, protoze pred par dny mi zrovinka prisel email. Po xx letech mam zustatek na ucte 43kc ... zkratka se topim v penezich, co vam budu povidat.
Mařenko tak sem se na to díval na FB a je to pravda, další ,,společnost" co chce vytáhnout z lidí informace který chtěj pak asi prodávat dál!.!.!
Nemusíte se bát.
Máte možnost smazání účtu.
Je ale diskutabilní, zda-li opravdu provozovatel smaže veškerá vaše data.
Hans S.
Jde jednoznačně o velmi podezřelou činnost hraníčící s úvahou oznámit vše na Útvar boje s hospodářskou kriminalitou. Přihlásil jsem se čistě ze zvědavosti, oč jde. Místo avizovaných "reklamních" dotazů hned přišel dotazník na osobní údaje, které jsem uvedl úmyslně nepravdivé. (Připomíná mi to telefonický hovor s jednou dámou, "co dělala anketu o cestování v metru". Žádnou otázku o metru mi nepoložila, zato ale chtěla vědět jméno, věk, adresu a - to se podržte - jaký mám plat.)
Zmíněné "odměny" z eRmailu nikdy nemohou dojít do hranice výplaty, která je šikovně "ošetřena" tím, že se zvyšuje získáním další oběti. Dát číslo účtu a bližší údaje, to bych měl strach o vykradení účtu či bytu. Tato firma je tak stupidní, že se ani nenamáhá předstírat, že jde o výdělek z reklamy a rovnou najíždí na šnuflování v soukromí.
Možná by bylo pro policii zajímavé, kolik účtů či bytů účastníků právě takových anket nebo tohoto eRmailu bylo vykradeno, protože lidská pitomost je nekonečná.
Doufejme, že taková to představa je příliš černá, ale je zcela jednoznačně zřejmé, že eRmailu jde o získávání osobních informací o lidech, a je otázkou, na co pak budou chtít tato informace použít.
Také jsme se dostal na jejich stránky a po přečtení podmínek - výplata až po dosažení 1000,-Kč nemám zájem. Je jasné že k téhle hranici se nikdy nikdo nedostane. A myslím si že ani nemají tolik lientů, jejich ceny reklamních kampaní nejsou pro firmy zajímavé. Nejhorší je , že lidé co si chtějí vydělat si myslí že si je vydělají u podobných firem a na opravdovou práci kde se peníze fakt vydělají nereagují. Osobní zkušenost
Jde o to co chcete dělat. dělám do reklamy sháním lidi aby sháněli klienty na to co děláme, no a když se povede peníze jsou slušné.ale říkám musí se makat. teď jsem začal dělat něco z Aloe a je toho více aleto není na psaní tady
Již mě to nebaví a nemohu se dopátrat, jak zrušit přihlášení e-Rmailu a zadané adresy. PORAĎTE PROSÍM NĚKDO ... Díky
Zadat do vyhledávacího řádku ermail.cz/.... Zcela dole klinout na přihlášení k účtu. Zadat přihlašovací e-adresu a heslo. Vstoupit do nastavení a zatrhnout Zrušit účet. (Při tom se zadává heslo ještě jednou.) Výmaz je okamžitý a lze si ho ověřit pokusem se znovu na svůj (smazaný) účet přihlásit. Objeví se hláška, že neexistuje. (V nejhorším mají taky infolinku info@ermail.cz.)
Čím dříve, tím lépe!
Zdravím,
zkusit se to může. Jen bych nedávala možnost přístupu do adresáře. Spíš mám obavy z poskytnutí čísla účtu, pokud by se dosáhlo částky k vyplacení.
já tam číslo nedávala dalajsemto na složenku uvidíme co dál mám tam 140kč za dva dny jsem na to zvědavá
asi tady nikdo netusi k cemu ty stranky jsou dobre a "socialni rank" nikomu nic nerika co
Pro registraci použijte tento odkaz dostanete 100kč zdarma:
meilů moc nechodí, spam žádný a to občasné kliknutí jednou za týden na pár odkazů za ty peníze není tak špatné.
Pokud budete chtít zrušit z jakéhokoliv důvodu registraci doporučuji předtím změnit kontaktní meil v ermailu na nějaký vymyšlený
Dobrý den, mám pro Vás skvělou nabídku jak si přivydělat z domova. Pokud Vás teda nebaví nudné klikačky a jste ochotni něco investovat když víte, že se vám investice v mžiku vrátí
Čím se liší 20 let od 18 let?
Měl jste problémy, ale jakmile vám na ten úžasný objev x lidí naletělo, podařilo se vám dostat do plusu na jejich úkor? :p
kupni silou to snad vi kazdej, o placeni emailu 18 letym nestojim mam face twit a podobne nastaveno od 20-23 let
Takže se spoléhá na to, že příjemce reklamy, který má málo peněz a snaží se tím přivydělat, si nakonec nějaké výrobky od vás koupí?
konverzni pomer u podobne sluzby emailing.cz je zatim nejvetsi ze vsech reklamnich kampani co jsem delal. Zalezi ale co prodavate, urcite nepochodite z nabidkou levneho zlata ci luxusni elektroniky. Ja primo spolehal na to ze lidi co jsou v tomto systemu tak zrovna penezma neoplyvaji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.