Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volby USA - potvrzena účast mrtvých duší v Michiganu!

Od: dejv111* odpovědí: 127 změna:

Dámy a pánové, další, tentokrát hmatatelný důkaz o nezvratných podvodech při volbách v USA v Michiganu je tady! :)

Přináším Vám exkluzivní video člověka, který představil seznam mrtvých duší v Michiganu, jejichž jména zadával na kontrolní stránku michigenského volebního centra , zda obdrželi volební lístky a zda byli hlasovat a kdy... Tohle nemůže být nikým vyvráceno, každý si to může ověřit a zadat sám! Odkazy najdete pod videem v diskuzi.

Výhodu budou mít ruštinou vybavení jedinci, ale při troše pozornosti se i s automatickým překladačem titulků dá mnohému porozumět.

Bojujme společně proti dezinformacím

Je tu stále vysoká naděje, že se nakonec prezidentem stane D. Trump. Těch hlasujících mrtvých duší budou možná statisíce i z dalších států, tohle je Michigan!

Video najdete

ZDE

127 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

3x
Ja myslím, zs to tady nikoho vlastne ani nezajímá. Takže je to úplně zbytecna prace z tvojí strany.
dejv111*
hodnocení

Jak to víš? Je spoustu lidí, co si to jen prolítnou nebo přečtou, ale nemají důvod se k tomu vyjadřovat. Neměl bys něco k tématu?

No, jistě by to mělo zajímat představitele EU a ti by měli zakázat představitelům USA vstup na území a zablokovat zde alokovaný majetek.

Jak bývá zvykem v podobných případech, že?

maxipes
hodnocení

3x

Tohoto blogera pravidelně sleduju a mám ho ve svých oblíbených. Od ruských blogerů si můžete zjistit pravdu a stav v jakém stavu se USA současně nachází. Též sleduji Sky news z Austrálie aj. U nás se nedozvíte pravdu, Naše media hrají mrtvého brouka a jako obvykle lžou, ČT i CNN Prima fake, ale Biden nemá ještě vyhráno. Těch podvodů ve vobách tam bylo víc než jen mrtvé duše a tak očividně okatý, hlavně s korespodenčními hlasy, že se nedivím tomu, že je Trump naštvaný, kdo by nebyl, ono jde o hodně o křeslo prezidenta USA.

bublaaa*

Máte nějaké povědomí o existenci těchto důkazů o podvodech, které pocházejí z důvěryhodných zdrojů?

Informace o podvodech od tohoto "blogera" byly vyvráceny ješt dřív, než to stihl nastříhat a nahrát na net. I přesto mu věříte?

dejv111*
hodnocení

Díky maxipse za slušný komentář. Tak podvod ukázal např. ruský bloger hned v mém prvním příspěvku. Další budou postupně naskakovat, Trump slíbil další "velkou věc" příští týden, tak si počkejme. :)

007cz

Mě by trochu zajímalo, jsou ty lži ČT a CNN Prima někde zdokumentovány a zdůkazovány? Nebo je to jen něčí pocit?

motak
Když si od ruských blogeru muzu zjistit pravdu, jak to v USA aktuálně vypada, muzu se taky od nějakých amerických blogeru dozvědět pravdu o Rusku?

Agente, ČT na to téma dostala zprávu, která měla nějakých 500 stran. Ani to nečetli ..

007cz

ra252 Co se tam píše? Jistě jsi to prostudoval.

Stačí si pustit televizi a zapisovat ..

Já už to nedělám, škoda času. Těm lhářům už věří jen ... málokdo.

007cz

ra252 Děkuji za smysluplnou a věcnou debatu...co jsem taky mohl čekat.

motáku - pokud jde o americké blogery a Rusko - přečtěte si zprávy BIS ..

bublaaa*

A co se tam píše v té zprávě BIS? Poprosím o odkaz.

007cz

bublaa Nestačí ti jen pocit, že ta zpráva existuje, spousta lidí si s tím vystačí.

bublaaa*

Aha, tak to bude něco jako yeti, rozumím *palec*

Mě jen fascinuje, jak se tito fanatici a laičtí "dezinformátoři" posouvají v čase od jednoho důkazu k druhému. Zatím absolutně vše, čím tady kdy o začátku voleb argumentovali,bylo racionálně vyvráceno. A oni stále tvrdí, že existuje mnoho důkazů. Nikdy nedodali ani jeden jediný důkaz z ověřitelných a důvěryhodných zdrojů.

dejv111*
hodnocení

Aha a proto jste bublo odsoudil server prvnizpravy.cz jako dezinformační, i když čerpali informace ze seriozního webu a měli na něj i odkaz? :) To je přesně ale to, o čem jsem se rozepsal v jiném vlákně, kdy lidé nesprávně zkoumají kdo informaci napsal, místo toho, aby se zajímali, co je napsáno. Proto kritizuji ten váš seznam dezinfo webů, který je tímto prakticky nepoužitelný a povrchní.

maxipes

Trump vzkázal Bidenovi, že se neměl prohlašovat prezidentem. Do Michiganu odletěli jak právníci, tak úředníci, zjistit, co to bylo za "chybu" softwaru. V Georgii se postrádají hlasy od armády. Pensylvánie musí oddělit pozdě došlé korespondenční hlasy od těch platných. Jestli si někdo myslí, že tohle proběhne v klidu, tak to určitě ne. Trump je rozjetý a já se mu nedivím. Stále je prezidentem USA ... a je hodně naštvaný. Čevené tlačítko ještě jeho. Tohle bude další kumulační bod ve velmi zvláštním roce 2020. Uvidíme, jestli se Biden bude cítit prezidentem ještě za měsíc.

007cz

Kteří právníci? Doufám ze ne ti co opouštějí potápějící se loď.

liska5
hodnocení

1x

Dejv111, i tady žije plno Rusů se zvláštními úkoly. S jedním jsem se tady seznámila na dovolené už před deseti lety. Hodně jsme si o takové činnosti Rusů v zahraničí povídali. Žádnou nenávist k Rusům jako národu nechovám, to bych mezi nimi neměla přátele a nestudovala mimo jiné ruštinu. Jen vím, že tam teda demokracie není. Ale taky si uvědomuji, že ukočírovat takový mnohonárodnostní kolos vyžaduje nejspíš dávku diktatury.

dejv111*
hodnocení

*palec* Skvěle beru a respektuji. Pak ale nechápu, proč jste předtím napsala to, co jste napsala, co vás k tomu vedlo... To bylo opravdu hodně povrchní a komentářem jste prostě nereagovala na informaci obsaženou ve videu, ale reagovala jste na toho, kdo tu informaci říká, to je celé a to mě prostě dostalo... Ano v Rusku je to s tou demokracií, zvlášť na menších samosprávných celích, stále na štíru a vládnou ve velké míře oligarchové a místní mafie. Ale co tak sleduji, Putin se je snaží eliminovat a myslím, že se mu to i docela (pomalu ale jistě) svoji politikou, daří. Tak snad mu to vydrží.

bublaaa*
hodnocení

0x

*alene*

eu.usatoday.com/...

doplněno 12.11.20 00:35:

Zloděj křičí, chyťte zloděje *smich2*

dejv111*
hodnocení

Samozřejmě i na seznamu se můžou objevit chyby o tom žádná. Ať si každý vybrané jméno zadá do formuláře sám a přesvědčí se na vlastní oči. V článku se i zmiňují o administrativním pochybení, takže tu něco smrdí.

dejv111*
hodnocení

Obrat ve státě Georgia! Bude se ručně přepočítávat!

doplněno 12.11.20 13:31:

ve Slovenštině: prvnizpravy.cz/...

bublaaa*

Toho sis všimnul až teď? To je už několik dní stará zpráva.
Přepočítávání se děje skoro v každých volbách USA
seznamzpravy.cz/...

dejv111*
hodnocení

Jenže tady jde o ruční přepočítávání, kde se možná dostane i na kontrolu toho již zmiňovaného vodoznaku, který tu byl označován za hoax. Uvidíme. A jen tak mezi námi děvčaty, požádal jsem jednoho ze sysadminů, aby mazal příspěvky, které budou urážlivé a ponižující druhého člověka, jako obrana proti uzavření vlákna. Takže se snaž být slušný ke mně i ke všem ostatním, i když se ti moje nebo odpovědi ostatních uživatelů nebudou libit.

bublaaa*

Zatím se vlákno vždycky zamklo převážně díky tobě. Nelži a všechno bude v cajku. Já umím debatovat věcně a slušně, ale nemám rád když se mi lže přímo do obrazovky ;)

dejv111*
hodnocení

Jo a požádal jsem taky admina, jestli by mi z archivu nevytáhl původní nepromazané vlakno, kde jsi mi vyhrožoval fyzickým napadením a násilím, abych mohl ukázat, jak umíš slušně diskutovat, tak doufám, že uspěji. ☺

bublaaa*

Hele ty si fakt nemocnej.

No nic, jsem pevně rozhodnutý vyvrátít každou lež, kterou sem napíšeš ty, nebo tví kumpáni. I když to bude práce na plnej úvazek, protože ty určitě lžeš i ze spaní.

Ale já mám teď času dost *cert*

dejv111*
hodnocení

Ano jsem nemocný, mám právě smrtelnou chlapskou nemoc - rýmičku. :-D

bublaaa*

Dodatečně se v prvním příspěvku špatného dezinformátora a lháře dejva objevil odkaz na web prvnizpravy.cz
Jde o dezinformační web, který se nachází na seznamu dezinformačních webů.

I když jde o dezinformace b s průměrnou nebezpečnost (tzn. články jsou horší kvality, velmi průhledně manipulativní a zavádějící), tak neměly by se číst, zdravým lidem by se z toho mohl zvednout žaludek.

dejv111*
hodnocení

Analytický server RealClearPolitics odebral Bidenovi 20 volitelů. Podle tohoto serveru tedy již není vítezem voleb.

realclearpolitics.com/...

Ve Slovenštině: prvnizpravy.cz/...

doplněno 12.11.20 14:03:

Aktualizace: Server www.realclearpolitics.com opět vrátil Bidenovi počet hlasů na 279.

bublaaa*

Web prnizpravy.cz je prokazatelně dezinformční web, to znamená že jsou to lháři. cs.wikipedia.org/...
A kde je na realclearpolitics.com to odečtení volitelů? U Bidena je tam stále 279, stejně jako včera.
Co to zase zkoušíš dejve? Zase lžeš?

Jojo zahraniční rozhlas a dezinformační weby.

Zastřeleni i s celou rodinou ..

007cz

Jak lze vidět na interaktivní tabulce na webu zdroje, demokratický kandidát má nyní 259 hlasů - o 11 méně, než je zapotřebí k vítězství. Stalo se tak poté, co bylo od Bidenova předběžného výsledku odečteno 20 volebních hlasů v Pensylvánii. Majitel portálu však sám tuto informaci zpochybnil.

Tak zase nic, počkáme na další.

dejv111*
hodnocení

Já nikdy nelžu, to si zapamatuj. Ještě před chvílí tam bylo pro Bidena 259 hlasů, takže to museli před chvílí změnit. Měli totiž Pensylvánii v šedých barvách (tzn. -20 hlasů). Tvůj komentář o dezinformačním webu prvnízprávy neobstojí, protože jejich zdroj byl právě RCP, takže smolík. Nemůžeš posuzovat černě celý web, ale pouze jednotlivé zprávy a tady byl zrovna odkaz na americký web, což jsem si i pohlídal.

bublaaa*

Web prvnizpravy.cz je na seznamu dezinformačních webů. S tím neuděláš vůbec nic, i kdyby ses stavěl na svou prolhanou hlavu a odrážel se prolhanýma ušima.

A ten seznam vydalo Ministerstvo pravdy, že?

dejv111*
hodnocení

Seznam dezinformačních webů je nic nevypovídající seznam, který byl vytvořen bůh ví kým na základě irelevantních "důkazů". Krom toho tento seznam vytvářel i server Neovlivni - majitel serveru je společnost Dead Line Media. s.r.o Sabiny Slonkové, která je sponzorována krom jiného nadnárodní ziskovkou Open Society Found George Sorose, což je dohledatelné na jejich stránkách (dole). Takže zase smůla, o těchto stránkách se nedá vůbec říci, že jsou nezávislé, ba naopak, jsou závislé až běda. Za mě bych dal server Neovlivni.cz na seznam dezinformačních webů.

bublaaa*

Sabina Slonková má větší hodnotu a důvěryhodnost, než 3000 takových lhářů jako jsi ty. Přesně takhle jde jednoduše odhalit primitivní dezinformaci a slaboduchého dezinformátora, že se ohání Sorošem.
Seznam dezinformačních webů sestavují a aktualizují nezávislí investigativní novináři ve spolupráci s ministerstvem vnitra, který ten svůj má neveřejný.

Hele piš si co chceš, moje mise je splněna, každý rozumný člověk, když si to tady přečte, tak uvidí jaký jsi lhář.

"Já nikdy nelžu" Tak to jste asi na světě jediný.Ale má to háček-Vy sice nemusíte lhát ,ale můžete se opírat o lživý článek a tím padem negujete sám sebe!
dejv111*
hodnocení

Dobře jinak, vědomě nelžu a proto bych byl rád, pokud narazíte na lež v článcích, tak jí sem, prosím, uveďte. Díky. Jak vidíte, aktualizoval jsem původní zprávu z webu RCP na upozornění uživatele bublaaa.

dejv111*
hodnocení

Podle mě další z důvodů, proč by měl vyhrát republikánský kandidát a ne "demokratický". Čtu správně, že se něco takového děje v USA, kolébce to svobody slova a demokracie? Zdá se jen mně, že toto tvrzení už o USA dávno neplatí? To co je za marxisty tohle?!

dennikstandard.sk/...

Myslel jsem, že seznamy nepohodlných se vytvářejí v totalitních režimech... Takže USA jsou už totalitní stát?

Dějiny se opakují dvakrát: poprvé jako tragédie, podruhé jako fraška.

liska5
hodnocení

0x

Už jak to vidím, tak pochybuji.

Internet je plný takových videí. Rusové mají na jejich generování celé instituce.

Že se nezaměří na svoji domácí scénu?!

bublaaa*

V přídadě tohoto videa se možná jedná o tzv. "misinformaci". Ten rus tomu skutečně mohl věřit, že to tak je, to už se nedozvíme. I dejv mohl věřit že tomu tak je. Ale už v době zveřejnění videa byly tyto chyby v seznamech voličů racionálně vysvětleny. Bloger to ještě nemusel vědět, ale dejv už ano. Kdyby nebyl líný, mohl si to ověřit za 20 vteřin s pomocí google, jako jsem to udělal já. Ale jeho touha postnout sem něco "bombastického" byla evidentně silnější, než pud sebezáchovy.

dejv111*
hodnocení

Liško, proč se vyjadřujete, když o tom člověku zhola nic nevíte? On žije na Floridě. :) Vaše xenofobní vyjadřování není na místě a já být např. Rakušan a slyšet vás na náměstí ve Vídni, tak Vám plivnu do običeje, a řeknu, že jste zlodějka z Česka, protože Češi po "revoluci"v obchodech kradli. Je to tak v pořádku? Není, tak se nad sebou laskavě zamyslete. Díky...

A jak bublo vysvětlíš tenhle podvod? Vaříš z vody a nemáš nic proti, jen si vymýšlíš. Klasika.

Video je nastavené od 9. minuty, kde podvod popisuje. Stal se v přímém přenose pořadu. Trumpovi ubyly hlasy, Bidenovi přibyly během jedné minuty.

youtu.be/...

bublaaa*

Nejspíš stejná ptákovina, jako ten zmanipulovaný screenshot se skokovým nárůstem hlasů pro Bidena. Proč sem furt postuješ tohohle prolhaného rusáka? Vždyť je to průhledná pomluva. Je to stejně slaboduché, jako obvinit Bidena z pedofilie.

A vysvětli mi tohle: " Vaříš z vody a nemáš nic proti, jen si vymýšlíš. Klasika" Co to na mě zkoušíš ty lháři? Ukaž mi, kde vařím z vody. Ukaž mi kde si vymýšlím. Dejve neser mě, nebo tě budu pronásledovat zkrz celé tohle fórum. Jsi ten největší lhář na poradte.cz.

007cz

Lisko Doufám ze nebudete reagovat na primitivní urážky trolla.

dejv111*
hodnocení

Lžeš tady jen ty a ten člověk ve videu na rozdíl od tebe má co nabídnout, ty tu jen mlátíš prázdnou slámu a lžeš a lžeš a obviňuješ druhé ze lži a otravuješ s vylhaným seznamem dezinfo webů. Řekni těm tvým kolegům elfům z kutlochu, ať ti poradí něco lepšího, už jsi s tím obviňováním ze lži trapný. :) Agente, pro tebe platí to stejné, nic jsi nepřinesl, jen máš nevhodné poznámky.

A pronásleduj si bublo koho chceš... *smich*

007cz

Dejve00 Že jsi nalitej?

bublaaa*

dejve dokaž, že lžu.

Agente, dobrý postřeh, to by ty jeho slaboduché řeči vysvětlovalo. Nejspíš je nalitej permanentně *smich*

dejv je Hugo.

Hugo je vůl!

jjjj

Bingo!

Že je "tenkohonebudujmenovat" pod vlivem mě napadlo už víckrát. Jinak to snad ani není možné. *smich*

bublaaa*

Přiznávám, že nevím, kdo je Hugo. To je alterego tohoto špatného a prolhaného dezinformátora?

007cz

Hugo je vůl.

bublaaa*

A co máš furt s těma elfama? Myslíš, že by někdo z elfů ztrácel čas s takovou tříjedničkovou nulou?

willybrandt*

Klidné předání mandátu je asi dneska útopií. Politika je o hodnotách, myšlenkách a vizích. Dříve i vrcholní představitelé státu až gentlemansky uznali prohru a pogratulovali soupeři. Trump má nárok na stížnost, ale nechápu, jak někdo může žít s jeho příběhem. Raději, kdyby Republikánská strana našla aspoň trochu normálního republikána, který by nebyl tak kontroverzní a dodržoval i mravní (morální zásady) ve prospěch nejen USA. Jako podporovatel jsem nyní zklamán a z této situace se stává fraška zejména vlivem nepodložených zpráv. Pojďme se posunout a kriticky sledujme budoucí výkon Joe Bidena ve funkci. Pokud se vrátí důstojnost a pokora aspoň v nějaké rovině, má u mě tato politika plus.

bublaaa*

Souhlasím pane willy. Je to nedůstojné a poškozuje to prezidentskou funkci jako takovou a také stranu, která stojí za ním. Ale není to nic zase tak neočekávaného, pamatuji si, že jsem už na počátku voleb četl článek, ve kterem se podobné Trumpovo chování předpovídalo.
Včera jsem četl na iRozhlasu, co čeká Trumpa, až ho přestane chránít imunita. Pěkných pár žalob. Např. nějaký soudce se na něj chystá kvůli podezření z uplácení.

Mno myslím, že Trump bude bohužel ještě dlouho plnit titulky novin.

willybrandt*
Role politika je zapeklitá, jako politik jste na očích. Nedávno jsem se podíval na debatu primárek GOP a viděl jsem osobnostní duely mezi kandidáty. Názorově to bylo velmi jednotné, ačkoliv Ted Cruz je silně konzervativní a Christie se tam také neshodl na určitých otázkách.
Nicméně jeden důležitý aspekt, který měl pouze Trump. Dokáže vás přesvědčit o své lži a vzbuzuje principy kultu osobnosti. Právě toto je aspekt, se kterým by se měla Republikánská strana vypořádat, protože to ani u ní není norma. Ale GOP má logické dilema.
Zvolením Trumpa se ukázalo, že jeho administrativa výledky má, ale za cenu zpochybnění tradičních politických instrumentů, ke kterým se dosud republikáni hlásili. To ovšem nezabránilo k masivní podpoře občanů.Trump se nebojí ve svém přesvědčení o své síle zpochybnit i ty základní pilíře demokracie a demokratickeho instititu. A tady, ač příznivec GOP musím říct, že republikáni i přes výsledky se musí vrátit zpátky do svého hodnotového zakotvení a nepopulismu. To znamená zastat se institucí, pomoci zklidnit společnost a být konstruktivní opozicí.
V tomto musí najít DP a GOP společnou řeč, jedině tak se lze posunout a zvrátit politickou a ekonomickou nestabilitu. A tady je jedno, zda je člověk demokrat nebo republikán. Můj názor.
bublaaa*

*palec*
Já se spíš bojím té spousty lidí, kterou je možné tak snadno zmanipulovat. Můžeme sice jen spekulovat, kdo volil Trumpa kvůli Trumpovi a kdo z jiných pohnutek, ale určitě jich je stále strašně moc. Co když to někdo další udělá podobně jako Trump, ale jen chytřeji? Přiznám se, že mě to děsí. Vždyť dění v USA přímo či nepřímo ovlivňuje skoro celý svět a jestli si neumí udělat pořádek ve vlastních demokratických mechanismech, tak je to nebezpečí pro nás pro všechny.
Navíc to vypadá, že se laciná popularita v USA dá dokonce "nakoupit" díky masivní dezinformační scéně. S tím se také musí něco udělat.

willybrandt*

Populismus je i dnes velký trend. Lidé rádi slyší, že jde někdo proti establishmentu, že chce vyčistit ten špinavý rybník, že chce konečně pro lidi makat. Už nevidí ty důsledky a problémy s tím související. Jediná šance je posilovat gramotnost lidí, lépe pracovat s informacemi a vráti lidem důvěru v instituce, které svobodný systém ,,zaručuje".Pokud však politik dělá opak, pak je to spíše nereálné. Obavy zvolením DP mám zejména vůči střední a ,,lepší" střední třídě. Tato skupina společnosti drží ten systém a doufám, že na to levicové strany pamatují.

bublaaa*

Populismus mi nijak nevadí, je to myslím standartní součást voleb. Ano střední a vyšší třída táhne v zemích ekonomiku, negativního vlivu demokratů na tuto část obyvatelstva bych se ale moc nebál. Jestli chce v čistě demokratickém systému někdo obstát, nemůže dělat žádná razatní levičácká opatření, jinak by si pod sebou podřízl větev. V takto svobodomyslné společnosti by jim to lidé a novináři dali sežrat. Ideál je někde uprostřed a každý chvilku tahá pilku, příští vládnoucí stranou můžou být zase republikáni. Ale Trump jednoznačně posunul červenou čáru toho, kam až lze zajít. Snížil důstojnost svěřeného mandátu na svou úroveň.
.
Ale abych se vrátil k tématu vlákna, mně vadí taková ta skrytá manipulace, ne populismus. Populismus je celkem transparentní a snadno identifikovatelný, většina lidí se může svobodně rozhodnout, jestli tomu bude věřit nebo ne. Ale u skrytých manipulací je to jinak, pomluvy a obvinění bez věrohodných důkazů, doplněné konspirativním obsahem typu QAnon, to je strašné zlo. Vidím tu určitý vývoj, minulé volby byly také ve stínu dezinformací, ale tam se celkem srozumitelně ukázalo na Rusko. Zdá se mi, že tyto současné volby jsou pod vlivem dezinformací ještě víc ale už se o nikom konkrétním nemluví. Znamená to, že i dezinformační scéna se posunal dopředu, poučili se z chyb a nejsou tak snadno identifikovatelní a polapitelní?

Přijde mi, že více volí osvědčené metody, např. vytvoří dezinformaci, skrze anonymní dezinformační weby ji dostanou do světa a pak už jen spoléhají na virální šíření.

willybrandt*

To je na delší diskuzi a myslím, že Biden bude mít co dělat odolávat silně levicovým hlasům. Ale online diskuze nenahradí klasickou debatu. Díky za diskusi.

bublaaa*

Biden bude mít dost práce s rozdělenou a rozhádanou zemí, třeba na silně levicové tlaky ani nezbyde čas.
Ale to samozřejmě jen zlehčuji. Čas ukáže :)
*pozdrav*

dejv111*
hodnocení

Satame, tak jste se nám tady duševně vyblinkal (u agenta 007cz je to už standard) a přispěl pádnými argumenty do debaty. Díky :). Jen nechápu, že to máte zapotřebí. V jiných sekcích jste uznávaný rádce, agumentačně celkem silný (např. předpisy v silničním provozu, či servis automobilů), ale tady jste to "trošku" nedal... Něco k tématu byste měl? ;)

@willybrandt: Díky, že se slušně vyjadřujete, vážím si toho. Jaký je váš názor na zjevnou fašizaci demokrtických politiků, kterou mimo dalších předvádí paní Cortezová? Je to přípustné vytvářet seznamy politických protivníků a vyhrožovat jim postihy? Je to přípustné v zemi, která diktuje jiným státům, jak demokraticky se mají chovat? Díky.

007cz

Dejve00 Také jsi včera blinkal? Hlavička nebolí?

dejv111*
hodnocení

Děkuji agente za optání, nebolí. :) Něco k tématu bys měl? Jak ty vysvětlíš ten úbytek hlasů Trumpovi ve videu (a zvýšení hlasů Bidenovi)? A nebo se klidně vyjádři k vytváření seznamů nepohodlných trumpovců, které chtějí demokraté v čele s Cortezovou potrestat. Jak se k tomu stavíš? :)

007cz

Ale já se už nechci vyjadřovat k tvým hoaxum, kolikrát ti to mám psát? Dohodla doufám platí?

dejv111*
hodnocení

Jak můžeš napsat, že se jedná o hoax, když se to stalo v přímém televizním přenosu? Člověče něťastná... :)

Že dohoda platí, to je z mé strany samozřejmé, to se nemusíš ptát. :)

007cz

No jo ale CISA a další to vidi jinak, co s tím neděláme? Bude mrzeničko.

dejv111*
hodnocení

Přináším další video opět od uživatele Sanya, které je neuvěřitelné a on prostě analyzuje tak, že si to sami můžete ověřit z oficiálních stránek US gov. a tudíž je těžké jeho informace zpochybnit. O čem ve videu mluví: 1) Software na počítání volebních hlasů (Dominion-použila ho většina států USA)) provozován společností Scytl ze Španělska, která je letos v konkurzu a běží na cloud serveru (Amazonu?) někde ve Frankfurtu (chápejte, volby v USA jedou někde přes cloud v Evropě :) ). 2) Dále poukazuje na opětovné hlasování mrtvých a potenciálně (vzhledem k věku) mrtvých lidí a hlasování nezletilých nebo novorozeňat v Pensylvánii jdoucí do desetitisíců. :( Tito všichni lidé hlasovali emailem!

Zapněte si automatické titulky, pokud nevládnete ruštinou.

Prosím uživatele bublaaa (a další), jakožto bijce dezinformačních webů (a myslím to teď opravdu vážně, bez zesměšnování), aby v tomhle videu našel dezinformace a ukázal nám, kde se ten člověk případně mýlí. Prosím tě o to (vás) "na kolenou"! I já si přeji uvádět fakta, proto sem ta videa dávám. Díky předem.

en.wikipedia.org/...

bublaaa*

Vážně musim? Když vidím ten jeho xicht tak se mi dělá zle ...

dejv111*
hodnocení

Jistě že nemusíš, musíme jen umřít. Já tě prosil. ;)

007cz

Také jsem našel nějaká fakta, sice to není rusky, je to pouze "nějaké"ministerstvo ale třeba tam bude něco zajímavého.

cisa.gov/...

razman

Lidé,kteří jsou zodpovědní za bezproblémový průběh voleb vydali prohlášení,že mají všechno v merku a vše bylo OK.

Tak to jsou "fakta",která v žádném případě nelze zpochybnit ale také těžko očekávat prohlášení jiné,které by vzneslo stín pochybností nad zodpovědnou prací, kterou z titulu svých funkcí vykonávají pro svou zemi :)

007cz

razman Je mi jasné že oficiální web vlády USA nelze brát vážně a nemá takovou uroven jako video nějakého rusa, jen jsem to zkusil.

razman

Zajímavější by bylo vědět kdo jsou ti lidé,kteří to prohlášení vydali,jakou mají např.politickou příslušnost,jakého jsou vyznání,zda jsou vydíratelní atd. Srovnávat oficiální vyjádření ministerstva a videa na youtube je nesmysl a zbytečnost !

dejv111*
hodnocení

Agente, ani tobe nikdo nebrání rozcupovat tvrzení toho Rusa na atomy. Chapu, ze je to docela problém, pokud se i on opírá o oficiální vládní weby. ☺

007cz

Googl ti je všechny najde i co měli k večeři.

WASHINGTON – The members of Election Infrastructure Government Coordinating Council (GCC) Executive Committee – Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) Assistant Director Bob Kolasky, U.S. Election Assistance Commission Chair Benjamin Hovland, National Association of Secretaries of State (NASS) President Maggie Toulouse Oliver, National Association of State Election Directors (NASED) President Lori Augino, and Escambia County (Florida) Supervisor of Elections David Stafford – and the members of the Election Infrastructure Sector Coordinating Council (SCC) – Chair Brian Hancock (Unisyn Voting Solutions), Vice Chair Sam Derheimer (Hart InterCivic), Chris Wlaschin (Election Systems & Software), Ericka Haas (Electronic Registration Information Center), and Maria Bianchi (Democracy Works) - released the following statement:

Ale neřeháníme to? Jak se např. u nás lustruje volební komise?

dejv111*
hodnocení

Přidám teď do placu jednu takovou nevinnou moji spekulaci, jak nakonec skončí volby v USA. Myslím, že už to pomalu přestává být o tom jestli Biden nebo Trump. Začínám mít pocit, že ty volby budou celkově zneplatněny právě kvůli podvodům v hlasovacím softwaru. Jen spekuluju, uvidíme.

razman

Tak Google by určitě našel hodně a pokud by tolik necenzůroval,našel by ještě víc :)

Když prohlášení vydá oficiální web vlády USA - tak to musí bejt svatá pravda (teda záleží kdo vyhraje)
Když ruské - záleží kdo vyhraje
Když české - záleží kdo vyhraje
atd...

007cz

To je pravda, Dony tenhle spolek vytvořil a voni ho tak podrazej, nevděčníci.

bublaaa*

Ok, tak jsem si to video pustil. Ale dal jsem jen 7 minut, víc mi žaludek nedovolil. Stopl jsem to přesně v okamžiku, kdy jsem zřetelně viděl, jak ten člověk manipuluje s nesouvisejícími fakty a informacemi tak, aby jakoby "zapadly do sebe" a měly konspirativní nádech.
Došel jsem až do bodu, kdy se "vypořádává" s faktem, že webová aplikace běží na serveru ve Frankfurtu.
Viděl jsem tam hned několik manipulací s fakty, která záměrně zasadil do účelového kontextu. Vypíchnu dvě hlavní manipulace:
Zaprvé -
Ten geolokační server, který použil. V životě jsem o něm neslyšel. A každý v problematice znalý člověk vám řekne, že tyto služby mají velmi pochybné výsledky. Mnohdy jsou výsledky takové lokalizace zcela rozdílné. Takže pro potřebu videa a ukázání "zajímavého" faktu by asi nebyl problém najít takový server, který ukáže nějaký "zajímavý" výsledek. Proč nepoužil nějakou chronicky známou a uživatelsky prověřenou lokalizační službu? Proč nepoužil více geolokačních služeb, aby závěr potvrdil?
Za druhé -
I kdybych tedy hypoteticky přijmul fakt, že ta webová aplikace má své úložiště ve Frankfurtu, co je na tom divného? Řada českých služeb běží na serverech v USA, v Německu, v Holandsku, na Kypru, nebo i v Austrálii. Důvody můžou být ekonomické, politické, ale i právní. Třeba mají s Amazonem slouvu na uložení a ochranu dat a ajťáci v Amazonu se z nějakých provozních důvodů rozhodli pro uložení dat práve ve Frankfurtu. Co je na tom divného?

.

Dál už ve videu nemusím pokračovat, protože mám o tom člověku jasno. Je to klasický jůtrubkový dezinformátor. Jde mu o sledovanost a předplatitele. Když už podle svých slov žije tak dlouho na Floridě, proč vysílá v ruštině? Neměl by větší sledovanost v angličtině?

dejv111*
hodnocení

bublaaa: *smich2*

https://www.realclearinvestigations.com/articles/2020/11/13/pro-biden_bug_also_suspected_in_georgias_vote-counting_software__125995.html (klikatelný odkaz)

Piš dál... Člověče, čím víc toho napíšeš, tím víc se potom snad budeš cítit trapně, až to celé rupne. Ty kecy, co jsi napsal, to je něco příšerného. A fakta? Cituji tebe: "Dál ve videu nemusím pokračovat" Jistě že nebudeš pokračovat, protože potom bys musel vysvětlit ten divný cirkus s mailovými hlasy, které se objevují u mrtvých lidí nad 93 let, kterých bylo napočítáno kolem 60 tisíc! A proč nevysílá v Angličtině , ale Ruštině? Asi proto, proč Čech Michal Šopor , (žijící v LA) náš velice oblíbený a známý Youtuber vysílá Česky pro Čechy, ty hlavo! Jseš k smíchu ty dezinformátore!

Vsadím pískací hračku svého synka, že jak tohle celé skončí, tak přestaneš psát pod přezdívkou bublaaa a vytvoříš si novou. Protože to, cos tady nalhal za celou tu dobu, to jsou kýble sr... *blee*

dejv111*
hodnocení

Další zajímavé čtení o podvodech, valí se to ze všech stran

zerohedge.com/... (klik)

I na AE vyšel zajímavý článek o podvodu a jestli se to potvrdí, bude to pecka... ZDE

A hlavní media stále mlčí a mlčí... Česká televize už něco cekla?

bublaaa*

Ukaž mi jedinou moji lež. Proč jsi moje vysvětlení nazaval kecama? Co je tam špatně?

bublaaa*

Zase jenom plácáš blbosti a urážíš, místo toho abys věcně rozporoval, co je na mém textu špatně.

A co se týká zabavení těch serverů, to vypadá na typický hoax. Kdyby se něco takového stalo, tak je toho plný internet a všechny zpravodajské servery by o tom informovaly.

dejv111*
hodnocení

Další čerstvý rozhovor s právníky Guillianim a Powell o podvodu na FOX News. Byly přesunuty statisíce hlasů od Trumpa k Bidenovi.

dejv111*
hodnocení

bublo, já mám takový dojem, že už i ty sám tušíš, že se stalo něco příšerně nekalého, ale tvoje ego ti stále nedovolí ten fakt přijmout. :)

bublaaa*

Jediné co vidím je, že je vše při starém. Stále žádný důkaz, jen pomluvy a výmysly. Už celá řada lidí ta svá místopřísežná svědectví už vzali zpět a přiznali, že si to vymysleli.

Americká armáda nikam nevnikla a nezabavila žádné servery. To jen trnky-brnky server aeronet pro své předplatilele a vášnivé konspirátory vytvořil další fór, aby jim vytáhl z peněženek nějaké prachy.

Ten kongresman nepotrvrdil žádný zásah ve Frankfurtu, jen mluví o nějakém neurčitém tweetu od neznámého němce, který to píše.

Takže zase šíříš lež dejve. Jak se ti s tím žije? Vidím, že ti to nijak moc nevadí, ty to máš rád, viď?

bublaaa*

Nazval jsi mě lhářem? Ukaž mi jedinou moji lež, nebo shoř v pekle.

dejv111*
hodnocení

Jedinou? No dobře. Prohlásil jsi o tom videu, že je to dezinformace a ani jsi se na to video - na tu hlavní část s podvody, nepodíval! Hahaha! V pekle shoříš ty! Já přináším fakta, ty jen spekuluješ! :-D

bublaaa*

Tak já ti to vysvětlím bobečku.

Nemusel jsem pokračovat dál, protože na té jeho bombastické informaci o serveru ve Frankfurtu evidentně není ani zrnko pravdy. Celá ta jeho lež je zaměřená na pc laiky, kteří si to neumí ověřit. Já naštěstí pc laik nejsem, tak si to umím ověřit.

Ta jeho dezinformace se serverem ve Frankfurtu ho usvědčuje z motivu, proč to celé dělá. Logický závěr je, že on nechce primárně informovat o nekalostech, ale že jen hledá cokoliv, co by mohl použít jako konspirativní nádivku do svého videa.
Proto jsem nemusel pokračovat dál, prvních sedm minut ho usvědčuje z toho, o co mu jde. Nemusím přeplavat celou řeku, abych zjistil, že voda je mokrá.

Ta firma žádné servery ani kanceláře ve Frankfurtu vůbec nemá. Už to potvrdila i agentura AP, která to celé označila za nepravdu. Stejně tak i americká armáda odpověděla na dotaz novinářů, že nikde ve Frankfurtu nic nezabavila a že je to lež.

Moje tvzení, že je to video dezinformace, není lží, ale pravdou. Stačí ti to takhle?

Jestli chceš i nadále tvrdit, že že lžu protože jsem to video nazval dezinformací, tak prokaž, že to dezinformace není.

dejv111*
hodnocení

Ježíííš... To že to není dezinformace, je uvedeno ve videu v části, kterou jsi neviděl! Kolikrát to chceš ještě zopakovat? Pusť si tu část s mrtvými hlasujícími a máš můj důkaz, protože jinak bych musel na ty vládní stránky najet sám a podstrčit ti to až pod nos! Ale na to teď nemám čas, pracuju, víš? Každý si to může ověřit, úúúplě každý! Vše je ve videu.

bublaaa*

Je to lhář, rozumíš tomu? Chceš to nakreslit? Prvních sedm minut videa ho usvědčuje ze lži. Proč bych se měl zabývat dalším obsahem videa, který je podle prvních sedmi minut evidentní vylhaný?
Když mi prokážeš z důvěryhodných zdrojů, že jediná z těch "informací" z videa se zakládá na pravdě, tak ti postnu dvacet smajlíků *dril* jako uznání porážky.

Snaž se trochu a dokaž svá tvrzení informacemi z důvěryhodných zdrojů.

Já svoji pravdu prokázal.

Máš koule na to prokázat tu svoji? Přestaň kecat a urážet a dokaž svoji pravdu. Už ti hoří paty kámo, za chvíli do toho kotle spadneš.

bublaaa*

Můžu ti nabídnout kompromis dejve. Když mi beze všech pochyb informacemi z důvěryhodných zdrojů prokážeš, že ty konspirativní informace z prvních sedmi minut videa jsou pravdivé, tak se přemůžu a dokoukám to video celé.

Dokaž mi, že ta fima má servery ve Frankfurtu. On tvrdí, že je to pravda. Já tvrdím, že to pravda není.

dejv111*
hodnocení

Kompromisy se dělají v manželství... Nevím, v čem ten Rus podle tebe lhal. IP z videa. Tak a teď mrkni na zbytek videa. ☺

bublaaa*

Já jsem po tobě chtěl, abys mi z důvěryhodných zdrojů dokázal, že ta SW firma stojící za volebním systémem má server/y ve Frankfurtu.
Webová geolokace IP mě nezajímá, to není důkaz.

dejv111*
hodnocení

Tvůj problém. Jasně zadával ping scytl.com a vyjela mu ip adresa, která míří na cloud amazonu někde ve Frankfurtu. Já ji zadal též a vyšlo mi to stejné. Víc ti k tomu nemám co říct. Beru tedy, že ta další část videa je z tvé strany v pořádku. OK? Tu bys totiž neměl jak vyvrátit a toho se bojíš jak čert kříže. :) Dívej, den co den chodí nové zprávy, info o podvodech se pouští pěkně po kouskách, dva právnící Giulliani a Powell mají dle jejich slov jasné důkazy (teď je na veřejnost neůžou pustit, protože běží proces)... Takže jakmile zase někdo něco zajímavého uvolní, já to sem dám. Tys mi odhalený podvod ve videích s mrtvými voliči NIČÍM nevyvrátil, kroutíš se jako had, z tvého textu je cítit, jak se bojíš uznat, že to smrdí... :) Jsem si totiž celkem jistý, že ses na video díval až do konce, ale tady hraješ haura a mlžíš... :)

bublaaa*

Ty i Trump shoříte v pekle *cert*

bublaaa*

Počti si konspirátore irozhlas.cz/...

Jsem zvědavý, čím očerníč iRozhlas? Zase Soroš?

dejv111*
hodnocení

*smich* to asi neee... ale sranda musí být, co říkáš... :)

dejv111*
hodnocení

Ale oni tam dezinformují! Píšou, že mohlo jít v Pensylvánii až o 21 tisíc zemřelých, ale to je lež! Podle tohoto seznamu se dostaneš až k 60 tisícům mrtvých! A určitě tahle všechna data mrtvých patří někomu, kdo byl obětí např. domácího násilí, to určitě! Tohle můžeš cpát někomu úplně tupému... Bože. V tom článku si vyzobali něco z toho seznamu, co se jim hodilo. Každopádně můžou být (a budou) na seznamu chyby při tak velkém počtu lidí - to ani já nepopírám a už jsem to jednou připustil! Ale ne v desítkách tisích! A o hlasujících novorozeňatech se zde takticky mlčí, že? A vlastně se v článku přiznala opět administrativní chyba a bordel, který v tom mají. A jasně, že úředníci nepřiznají chybu... Proč by to jako dělali? Aby se stříleli do vlastní nohy? Tak zas nic... :) Už mě to neba se s tebou hádat. Pokud to už nesmazali nebo neupravili, tak v dalším příspěvku dám odkaz z videa na seznamy mrtvých z Pensylvánských .gov stránek a údaje o tom, že hlasovali. Ať se nemusíš dívat na toho škaredého Rusa, ze kterého se ti zvedá kufr, a můžeš si sám kliknout. :-D

Soroš? To těžko říct, ale na wiki se u zbankrotovaného Scytlu krom jiného objevilo jméno Billa Gatse, tak se nechme překvapit, co z toho bude. :)

bublaaa*

Tak jestli fakt musíš, takto sem postni. Ale šetři mě prosím, ať nevrhnu šavli na koberec.

Už dost na tom, že se při rozkliknutí vlákna musím dívat na xicht toho ruskýho šaška.

hodnocení

0x

epochtimes.cz/...

Já osobně čerpám informace odsud (noviny založené čínskými disidenty, blokované v Číně a velmi neoblíbené různými ultra-levicovými organizacemi po světě).

Schválně sem hodím několik zajímavých odkazů z těchto stránek:

epochtimes.cz/...

epochtimes.cz/...

epochtimes.cz/... (zde je i odkaz na oficiální video v angličtině)

bublaaa*

Musím vás zklamat paní ildiko. EpochTimes jsou sice známí svou protičínskou rétorikou a mají svou širokou základnu čtenářů s podobným smýšlením, ale také fungují jako prodejné d**vky. Nechávají se najmout k dezinformačním kampaním nejspíš kýmkoliv, kdo jim dost zaplatí.

Tento web je známý jako Trumpova hlásná trouba, která se neštítí ani hoaxů a fake news ve prospěch tohoto svého "klienta". S tímto konkrétním odhalením přišla NBC News, což je zpravodajská divize americké televize NBC. Podle jejich zjištění se EpochTimes nechali za 9.5 mil dolarů najmout na protrumpovskou kampaň. Např. založili a spravovali okolo 600 falešných facebookových účtů, ze kterých šířili konspirace a reklamu v jeho prospěch.
nbcnews.com/...

Seriozní novináři se od EpochTimes distancují a nazývají ho dezinformačním.

Nebudu se s vámi dohadovat, která média jsou zmanipulovaná, a která ne. Možná potom - teď na to nemám čas. Poslechněte si ovšem to video (záznam z výslechu zakladatelů Twitteru a Facebooku, kde je slovy senátora potvrzena informace o volebním podvodu v Arizoně).

Ne v Arizoně, v Texasu. Ovšem pointa zůstává - volební podvody se tam děly, ač se to někomu špatně poslouchá.

Zkrácená verze od Fox news:

bublaaa*

Jen připomenu paní ildiko, že žádné volební podvody dosud nebyly bez pochyb prokázány. Řada obvinění už byla vyvrácena a ty další jsou prozatím v poloze konspirací a hoaxů. Důkazy (alespoň prozatím) neexistují.

To video jsem proklikal v jeho nezkrácené podobě už dříve, překlikával jsem si jen zajímavé pasáže. Celkem jsem z něj viděl cca 40 minut. Uznávám, že obecný problém sociálních médií v ovlivňování voličů je opravdu vážný. O čemž mimojiné svědčí i ta kauza EpochTimes, kdy se jim prokázalo ovlivňování voličů ve prospěch Trumpa pomocí falešných účtů na FB.

dejv111*
hodnocení

Díky ildiko, dobrá práce. A za zmínku stojí i včerejší docela výživný článek na Aeronetu o podvodech. Pokud se toto prokáže, není už důležitý souboj Trump vs. Biden, ale problém se rázem přesouvá na mezinárodní scénu, protože volební software byl používán v mnoha zemích světa. A zase se nám do toho "záhadně" zamotává pan Soros... :-D :-D

dejv111*
hodnocení

Jak bublo definuješ seriozního novináře? Kdo ho definuje? Tvůrci seznamu dezinfowebů, že? :-D

bublaaa*

Něco mi říká, že bys to nepochopil dejve. To jsou lidé, jejichž práci ty na internetu nepotkáváš a záměrně se jim vyhýbáš jako čert kříži.

bublaaa*

Dejve chceš být do smrti pitomec, co mu nevěří ani pant u dveří?

007cz
hodnocení

0x
dejv111*
hodnocení

Díky za článek agente, jasně to potvrzuje skutečnost, že to bylo možné provést! Jen nechapu ten nadpis článku, který podle mě vůbec nekoresponduje s jeho obsahem. Tak ještě vyšetřit těch zbylých desetitisíce mrtvých lidí, co volili a bude to fajn. ☺

007cz

Davídku...Co chceš vyšetřovat? Akce STING jede a ještě ta videa od rusáků. S tvou pomocí to Doník vyhraje! Důkazy podvodu století přece máš.

dejv111*
hodnocení

Ale ty důkazy podvodů jsou, jen nesmíš být líný si je najít.☺ Neboj, Tump ještě neřekl poslední slovo. ☺

dejv111*
hodnocení

Docela zajímavá zpráva od datových expertů: V Pensylvánii bylo smazáno více než 423 tisíc hlasů pro Trumpa.

Exkluzivně: Více /...

007cz

Také docela zajímavá zpráva.

novinky.cz/...

hodnocení

0x

Chlapi, kdy to již ukončíte, páč se stejně nedohodnete?

007cz
Naopak, vše je ukončené. Davídek splní slib, já mám také splněno a dneškem končím.TrumpV pořádku agente, je to váš názor. Budoucnost ukáže, kdo měl pravdu. Doufám, že pak jako chlap uznáte, že jste se mýlil a případně se i omluvíte. ☺007cz07.11.20 11:44dejve tady jsem ti rozklíčoval záhadu náhlého nárustu hlasu...a přitom taková blbost že?eu.usatoday.com/...Jen tak na okraj, kdy začíná ta akce "STING"?...komici.007cz07.11.20 13:31Tak a tady máš zbytek toho tvého hoaxu.m.facebook.com/...Ted počkáme na výsledek a pak se zachováme jako chlapy...bereš?dejv111neprihl07.11.20 13:56[?][?]Beru agente, ruku na to :) *placni*Zdroj: poradte.cz/...
007cz

Jen ještě doplnim...

007cz

13.11.20 10:40

dejve00 Já už si s tebou nemám co říct, je to škoda času. Jen si počkám na tu slíbenou omluvu a uznání že všechny ty hlouposti, počínaje akcí Sting, konče...to vlastně ještě konec nemá, jsou jen sprosté hoaxy.
Zdroj: poradte.cz/...

dejv111*

S trumpem mi to nevyšlo, přiznávám chybu, v tom jsem se mýlil, oficiálně byl zvolen Biden, tady už není co řešit, i když to bylo za situace, za kterou by se nemusela stydět nejedna země "třetího světa". Za podvody, které se následně staly a byly zdokumentované, se omlouvat nemůžu, to se na mě nezlob, protože se prostě staly a jsou na ně svědci (i důkazy) a lidé, co svědčili pod přísahou, jejíž porušení pro vypovídající znamená 5 let vězení. Akce Sting... co k tomu dodat... sám nevím, jestli z toho ještě něco bude nebo ne. Já za sebe jsem zvědav, jestli Biden doopravdy 20. 1. vstoupí do Bílého domu.

floro*
hodnocení

0x
No tak já myslím, že po tom, co teď pan Trump předvedl, zcela ztratil nárok na post prezidenta, i kdyby je vyhrál o polovinu všech hlasů. Je to jeho naprosté selhání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]