Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kde najdu z vaší zkušenosti dobré vtipy?
Díky
Když jsme u toho gynekologa. Příjde paní a stěžuje si, že ji má velkou jako vrata, jestli se s tím dá něco dělat. Doktor se nevěřícně zatváří a řekne, no, tak si běžte odložit. Paní pořád nevychází, doktor znejistí a pak rozhrne plentu.. " Sestro, kdo tady postavil ty vrata?!?"
Nebo u zubaře. Pacientka sedá na zubařské křeslo se strachem v očích. Trhat osmičku, to bude strašně bolet, to už bych radši rodila. Zubař na to: Tak se rozhodněte, jak to křeslo mám nastavit.
Teefonuje paní na gynekologii: "Dobrý den, tady Vopičková - nezapomněla jsem u vás kalhotky?" "Ne, nic tady není." "Tak děkuju, já si ještě zavolám k zubaři."
Už jsem toho v životě vyslechla tolik, že značku "prdlá" beru spíš jako kompliment
Mimochodem - všimla jste si, že naše fórky, na rozdíl od toho, na který reagujeme, mají pointu?
Tak ještě jeden gynekologický - Jaký je rozdíl mezi zdravým německým ovčákem a krátkozrakým gynekologem? Oba mají mokrý nos.
Taky bych řekla - takže jaksi nechápu proč @ jannaa dneska vydává cosi "od "vtipnehojendy" za vtip, aniž by se obtěžovala ho aspoň zkopírovat celý - ale možná to za vtip považuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.