Nejste přihlášen/a.
Pobavte se. Dnes dobrá dávka z Neviditelného psa..
---------------------------
Jeden zbožný Žid, když se dožil 105 let, přestal náhle chodit do synagogy. Jeho přátelé, znepokojení jeho nepřítomností po tolika letech projevované zbožnosti, zašli neprodleně za rabínem. Ani rabín neotálel a vydal se za souvěrcem. Ten se k jeho překvapení těšil výbornému zdraví. Proč tedy, když mu nic není, přestal chodit do synagogy?
Stařec odpověděl:
" Když mi bylo devadesát, tak jsem, rebe, očekával, že si mne, baruch hašem, povolá každým dnem. Pak mi bylo devadesát pět, pak sto a teď, rebe, teď si myslím, že na mne, baruch hašem, zapomněl - a tak se mu nechci zbytečně připomínat."
-----
Kavárna Royal. Birnbaum s Blumenfeldem se konečně dočkají číšníka.
" Mně čaj,"objednává Birnbaum.
" Mně taky,"přidává se Blumenfeld, "a číšníku, nezapomenou, čistou sklenici."
Po chvíli přichází číšník s dvěma čaji a ubezpečuje se:
" Který z pánů si přál to čisté sklo?"
-----
Kohn: "Roubíček, prej jim umřela žena. Který lékař ji ošetřoval?"
Roubíček: "Žádnej, ona umřela sama."
-----
Manévry izraelské pěchoty. Vojáci dostávají od generála instrukce:
" Jak se z amplionů ozve pif - pif - pif, to je střelba, musíte zalehnout. Když se ozve ra-ta-ta-ta-ta, tak to jsou kulomety, vybalíte polní lopatky a začnete si kopat zákopy. A když se ozve bum - bum - bum, což jsou děla, tak do těch zákopů zalezete."
Pěšáci nahodí plnou polní, popadnou dřevěné pušky a vyrazí.
Ozve se pif - pif - pif , všichni zalehnou, jenom Roubíček pokračuje dál.
V tom ra - ta - ta- ta, všichni začínají hloubit zákopy, jen Roubíček postupuje stále vpřed.
Bum - bum - bum - bum, vojáci zapadnou do zákopů, Roubíček pořád pochoduje.
Generál už to nevydrží, seběhne z pozorovatelny a běží k němu.
" Roubíček! Vy jste to nepochopil?! Pif-pif pušky, ratata kulomety, bum-bum děla!"
" A to jste, pane generále ještě nikdy neviděl hrdinu?"
-----
Jaký je rozdíl mezi matkou z Jeruzaléma, Haify a Tel Avivu?
Matka z Jeruzaléma doufá, že se její syn ožení se slušnou věřící dívkou z ortodoxní rodiny. Matka za Haify doufá, že se její syn ožení se slušnou dívkou. Matka z Tel Avivu doufá, že se její syn ožení s dívkou.
Doplňuji zdroj: neviditelnypes.lidovky.cz/...
Dobrý den, pokud se Vám líbí židovské anekdoty, tak se podívejte na YouTube na krátký seriál Uctivá poklona, pane Kohn - je to hezky udělané a opravdu humorné. Zdravím!
Ano, první, druhá a poslední anekdota mě připadají vtipné. Nikdy jsem je neslyšela.
Každý týden v sobotu, na výše uvedeném webu, nové vtipy z jakéhokoliv soudku.
Není to reklama, nic s ním nemám společného.
Žádné postranní úmysly jsem neměla. Nastavím autocenzuru.
Prosím admina, aby příspěvek ,,Dnes dobré vtipy,, komplet smazal.
Děkuji pohanka.
Že se mi nelíbí vtipy, u kterých mám pocit, že se někomu vysmívají, nebo že se pokoušejí někoho zesměšnit, je jedna věc (to je můj problém > jiným lidem se ty vtipy mohou líbit).
Kopírování textů z jiných webů je ale něco jiného. K tomu by člověk měl mít souhlas toho, kdo text zveřejnil (majitele či provozovatele webu). I v tom případě je minimálně slušnost připojit odkaz (to není reklama) na stránku, z níž byl text zkopírován. (Nic se nezkazí ani poděkováním za souhlas.)
Takové vtipy jsou běžně. Našla jsem po zadání inkriminovaného sousloví. Již v roce 1966 třeba pan Jan Werich vypráví Židovské anekdoty 1. a 2. (k vidění na youtube.
Karel Poláček je také sepsal, roztřídil a vydaly se knižně.
I nyní se vydávají knižně a docela vyšla i E-kniha 1000 židovských anekdot. Vždyť ty vtipy o Khonovi a Roubíčkovi si sami sobě vyprávějí židé. V těch anekdotech je plno lidství, chytrosti, o lidských dobrých i špatných vlastnostech.
To by se nemohlo za chvíli vůbec nic - vtipy o lakomých skotech, o indiánech, cikánech, Putinovi, Obamovi, Zemanovi.
To se takhle potkají v nebi jeden rus, čech a američan ... takových vtipů jsme si jako děti navyprávěly...
Za chvíli se bude moci vyprávět pouze o zvířátkách.
Prosím tedy opět o smazání, abych nebyla soudně popotahována za nepovolený odkaz a uveřejnění obsahu stránek.
Děkuji.
ivzez, nebuďte suchar. Mám přátele mezi židy, a nejlepší židovské anekdoty (a leckdy dost drsné) znám od nich
Víte jak poznáte žida? Že vás při vyprávění židovské anekdoty přeruší, že je stará a že zná lepší
@admin : až budeš inovovat smajlíky, tak bych prosil nějakého s pejzy a jarmulkou
@Jethro, možná se tak sešly právě tyto vtipy → nelíbí se mi.
Ale v předchozí várce se mi líbí Oficiální návrh uniformy armády EU
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.