Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci vložit obrázek

Od: stafan* odpovědí: 32 změna:

Vážení rádcové. I když si myslím, že nejsem uplný lama, nejsem schopen do odpovědi na tomto foru, vložit obrázek. Ať mám nebo nemám zahaknutý -chci vložit obrázek - .Můžete mne někdo nakopnout správným směrem? Předem díky.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

zaškrtnout obrázek a

juvla*
hodnocení

0x

zaškrtnout obrázek a tlačítko vložit, otevře se další stránka a tam vybrat obrázek

papene*

Doplním v procházení vyberete kde máte uložený obr.

juvla*

a doknce jsem to odeslal dvakrát, protože jsem se díval jestli to tak funguje:D

stafan*
hodnocení

Bohužel, všechno jsem zkoušel a zkouším znova. Když zaškrtnu nic se

stafan*
hodnocení

Musí být text

doplněno 10.01.10 14:40:

Tak už jsem s Vaší pomoci na to přišel.První musí být napsaný text a potom lze přidávát obrázky. Heuréka. A já to činil opačně. Díky za šťouchanec. Stafan.

pravdomluvny*

Bez textu v okně Tě to dál nepustí, ale stačí pár teček... a můžeš pokračovat :)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Postup:

doplněno 10.01.10 20:41:

Pak kliknout na "Vložit"

Chci vložit obrázek

pravdomluvny*
10.01.10 14:29
hodnocení

0x

dále:

Chci vložit obrázek #2
randolf*

*bzum* Prokrista pána. Chtěl jsem k jedné odpovědi v jiné rubrice vložit obrázek ale malej. To co vylezlo je hrozně velké až se stydím. Někde jsem udělal nějakou taktickou chybu, může mě někdo poradit jakou. A nebo příště asi raději bez obrázku. Díky, přeji hezký den. R.

stafan*
hodnocení

A teď zase budu mudrovat já. Obrázek je třeba zmenšit. Pokud na nej najedete šipkou myšiska tak se Vám v tabulce objeví údaje o obrázku. Mezi jinými je tam i jeho velikost v MB nebo kB. Obrázek je třeba zmenšit asi na 300 - 500 kB. Umí to např ZonerPhotoStudio. Ale jsou i jiné programy.

pt®

nevložím obrázek, ale jen ten co mám u sebe uložený v dokumentech nebo ve složce. Když chci zkopírovat něco z netu nemám problém. Poradíte mi kde dělám chybu? Zkoušela jsem to podle návodu výš, ale nic. Děkuji PT /stařenka/

pravdomluvny*

Promiň, ale nějak tomu nerozumím..v čem máš problém?

pt®

Mám v PC uložené obrázky apd. Když nějaký chci poslat e-mailem někomu, tak jej aktivuji /zmodrá/, zkopíruji a dám do e-mailu ,,Vložit,, a obrázek není na ploše textu, ale v řádku ,,přílohy,, zabalený do ikonky. Ale víc mi vadí, když chci dát obrázek sem do Poradte, tak to nejde. Zkoušela jsem to podle návodu a nic. Nevím, jak sem dávají ostatní obrázky /fotky/. Poraďte mi. Děkuji PT /stařenka/

juvla*

v tom e-mailu to děláte dobře. Obrázky, soubory a pod. posílejte jako přílohy. velikost max. tak do 2MB

obrázky se zmenšují sami po přenosu, občas má nějaký obrázek podivný formát (server neumí všechny pod-typy) a proto se může velmi zřídka stát, že se bude chovat nepředvídatelně.

kytka*
hodnocení

0x

já tedy nic nekopíruji když vkládám obrázek ,jen kliknu na vložit obrázek vyberu si z toho kde je mám uložené /někdo dokumenty ,někdo na ploše apod/ to jak kdo a vyberu obrázek kliknu vložit a sám se mi zobrazí ve zprávě ,nevím asi to špatně vysvětluji ale je to hrozně jednoduché .

pt®

A kde kliknu na ,,vložit obrázek,, mně to nikde nenabízí tuto možnost, nebo jsem slepá? PT /stařenka/

kytka*

když píšeš odpověď tak pod tabulkou co do ní píšeš je upozornit e-mailem a pod tím je chci vložit obrázek ,do čtverečku klikni dej vložit a ono ti to přeskočí na další stranu a tam klikneš do obdélníku a vybereš si ze svých obrázků a pak klikneš vložit ,věřím,že se ti to povede

pt®

Když vkládám obrázky odkudkoli z netu, tak to mám okamžitě, ale ze svých obrázků, ze složky to prostě neudělám. Asi je to jednoduché, ale neudělám to. PT /stařenka/

pravdomluvny*

Tak ještě jednou:

Jsi na stránce poradte.cz a chceš zadat nový dotaz, nebo na nějaký odpovědět a přidat obrázek. V obou případech se Ti otevře okno pro vložení textu a pod ním dvě zatrhávací políčka. Zafajfkuješ tedy to: Chci vložit obrázek, (kliknutím do čtverečku) a pak klikneš níže na tlačítko vložit. Objeví se Ti další stránka. Klikneš na "Choose" a vyskočí Ti okno, kde vyhledáš obrázek (jeho umístění v Tvém počítači) a dvakrát klikneš na jeho ikonu. (Nebo ho jen označíš, aby "zmodral" a pak klikneš na "Otevřít") Tím se jeho adresa objeví v políčku před tlačítkem "Choose". Pak už jen klikneš na tlačítko "Přidat obrázek" A je to!

BTW: Admine, je to opravdu dost nešťastně a ne zcela logicky uděláno...

papene*

:)

doplněno 10.01.10 21:14:

Klikněte na procházet a tam si vyberete kde máte uložený obr.který chcete poslat.Pak kliknete na přidat obrázek a je to.Určitě vám to půjde.Mě to taky chvilku trvalo.Nebojte se zkuste to.Držím palce.*palec*

doplněno 10.01.10 21:19:

:)můžete te si přečíst další nápověď zde.Nejde o omyl je tady.Někde ke konci odpovědí.

:D poradte.cz/...

Chci vložit obrázek #3
lidka*

Milé kolegyně, tak jsem si alespoň prohlédla vaše miláčky a opět jsem se utvrdila v tom, že kdo má rád zvířata - má rád lidi!*tuc*Nejenže tady trpělivě odpovídají na různé otázky, ale se i vzorně a láskyplně starají o své chlupaté miláčky. Samozřejmě nechci paušalizovat, protože někdo skutečně nemá podmínky, aby si chlupatého kamaráda pořídil. Ale něco na tom fakt je. *placni* Jenom jsem původně chtěla vložit moji diskuzi, jak jsem já zápasila s prvním vložením obrázku. Už jsem to také chtěla vzdát, ale povedlo se. Mně asi dělalo problém pochopit, že vlastně ukládáš slovní odpověď a teprve poté (samozřejmě s předchozím zaškrtnutím "chci vložit obrázek") se ti objeví nabídka "procházet . . . . ."a najít si např. v dokumentech uloženou fotku a dokončit vložení. Také jsem volala: "hurááááááááááá!"*ua*

poradte.cz/...

kytka*

napadlo mě že máš problém dostat obrázek ze svých složek vůbec kamkoliv ,prostě vyber si obrázek který chceš a musíš kliknout otevřít a on se ti přesune kam potřebuješ,ty ho zřejmě nemůžeš vůbec kamkoliv přesunout .Držím palce zkusto a uvidíš půjde to.

kytka*
hodnocení

0x

myslím,že nemá cenu dávat vinu adminovi, takto se vkládá obrázek i v jiných pohlížečích. Chce to cvik, /stařenka /na to přijde a pak řekne jak je to jednoduché.Pro nás kteří už to umíme to přijde automatické,nehledáme v tom problém,aaaa možná proto,to ani neumíme tak polopatě vysvětlit ,je to jako se vším co se člověk učí. Já jsem také samouk ,mám radost z každého pokroku. Držím palečky všem co se o to pokouší,věřte naučíte se to!*klik*

papene*

*palec*kytka jako by to byla má slova.*hej*Mě když se něco něco podaří to je radosti jako hrom.*smich*

randolf*

*nevi* Dobří přátelé děkuji Vám za Vaše rady. Já jsem se asi špatně vymáčkl. Vložit obrázek mi jde ale mě šlo o tu ikonku vlevo pod jménem autora příspěvku, tam nevím jak to napasovat. Jinak souhlasím s Papenem , "Když se to umí je to sranda". Přeji Vám hezký den. R.

pt®

Moji milí kolegové a kolegyně, moc všem děkuji za návod, jak vložit obrázek. Včera večer jsem už nebyla na poradně, tak čtu vaše rady až dnes. Jak přijdu z práce, tak se doma hned do toho pustím a budu zkoušet a zkoušet. Zatím moc díky, PT /stařenka/

pt®

Moji milí kolegové, už to umím, díky, díky, díky, PT /stařenka/

Chci vložit obrázek #4
lidka*
11.01.10 18:24

Pavlo - *hej**palec*

pt®

Dobré ráno, včera večer jsem se ještě mořila s jedním obrázkem, který opravdu nejde vložit. Za pomoci kolegy jsme přišli na to, že obrázky s koncovkou ,,jpg,, se vloží bez problému, ale můj má kocovku ,,tif,, a tím to je. Zatím všem díky, PT /stařenka/

pokud si pamatuju spravne lze vkladat JPG, JPEG, GIF a PNG, nic jineho :) Ale JPG opravdu pouziva drtiva vetsina lidi. TIF je velmi zridka pouzivany, snad se pouziva na kresby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]