Nejste přihlášen/a.
Před chvilkou jsem dostala v poště tento záběr na bouřku z minulého týdne. A to se musím o tento záběr podělit. Jistě bych se jich v republice našlo hodně takových.
doplněno 31.07.09 14:57:Tak se omlouvám, obrázek tam byl, ale najednou je fuč?
Lidko,ten obrázek jsme sice neviděli,ale při té bouřce jela dcera k příbuzným k Lounům a zažila cestu hrůzy,vezla i malou vnučku a skutečně si užily velké větve na dálnici a vítr,který se je snažil ze silnice odfouknout.Takže jsme si oddechli,když hlásila,že jsou na místě.Nu a u našeho paneláku,kde zrovna firma provádí izolace polystyrenovými deskami,to sfouklo EPS ze 4 pater.
Takže aspoň popisem,i bez obrázku to bylo silné.
JABRAKA
Ale mrzí mě, že jsem nedokázala ten obrázek neskutečných mraků na Jabloncem vložit. To bylo opravdu jak z nějakého katastrofického filmu. Ale jinak to bylo opravdu silné, fakt jsem se trochu bála i v domě. Také jsem hnedka ráno psala vnučce SMS, jestli smrky u domečku stojí. Je to počasí opravdu nějaké bouřlivé. Už zase ukazovali kroupy tuším v Pardubicích. Tak hezký a klidný večer!
toto že je focené u nás?
proboha odkud to je vyfocené?
doplněno 05.08.09 09:54:a kdo to fotil? neříkejte že vy?
Já jsem to dostala v mailu a tak jsem to chtěla za každou cenu ukázat i ostatním, protože to bylo děsivé i nádherné. K tomu ještě i obrázek blesků, jak se fronta táhla napříč republikou. Možná, je to focené z Černostudničního hřebene, od tamtud je hezky vidět na Jablonec n/N. A protože tady to začalo navečer, kdy ještě svítilo sluníčko a do toho se hnala neskutečná bouře, tak je to krásně osvětlené.
doplněno 05.08.09 10:13:Našla jsem i autora fotografie, má tuto fotku (a i jiné krásné) vystavenou ve své fotogalerii. Je tam i jiný pohled na Jablonec - předpokládám, že ze stejného místa. photoextract.com/...
jj, jen chci upozornit na to aby jste neměla problém, pokud jste si tu fotka od něj "stáhla" bez povolení.
jinak ty jeho fotky jsou naprosto skvělé!
mějte se
Doufám, že ne, já jsem to zkopírovala z emailu, teprve potom jsem hledala autora. A tam jsem našla tuto fotku v jeho fotogalerii. Tak snad ne. Ani jsem tam nenašla žádné upozornění.
Zdravím kolego kubinče! Trochu jste mne vyděsil a tak jsem napsala email autorovi fotografie, kde jsem mu upřímně poděkovala za krásný zážitek z jeho snímku. Přiznala jsem se, že jsem ho ihned přeposlala celé rodině i kolegyním a kolegům na poradně. A už mám i milou odpověď, kde je autor potěšen, že se fotografie líbila a i celá jeho fotogalerie. Tak jsem si oddechla a zprávu uložila. Díky za upozornění. Jinak bych po autorovi nepátrala a nezjistila, jakého šikovného fotografa tady máme.
Úžasné a děsivé fotky. A když si k tomu člověk pustí ta videa o konci světa... nevím, nevím. I moje racionální nátura se otřásá v základech. U nás byl včera v noci "jenom" vichr, ale stromy opisovaly korunami hrůzostrašné osmičky. Tak jsem se docela nepříjemně bála. A můj (uznávám, unavený jak zvíře) manžel to všechno zaspal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.