Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouře na Jabloncem n/N

Od: lidka* odpovědí: 16 změna:

Před chvilkou jsem dostala v poště tento záběr na bouřku z minulého týdne. A to se musím o tento záběr podělit. Jistě bych se jich v republice našlo hodně takových.

doplněno 31.07.09 14:57:

Tak se omlouvám, obrázek tam byl, ale najednou je fuč? *nevi*

doplněno 31.07.09 15:01:177984_detail.jpg - 457,33 kB
výtka
Upozornění od sys clayman 03. 08. 2009 15:34:45
bohužel zdejší editor umožňuje vkládat obrázky pomocí CTR+V, což je špatný postup a obrázek se pak neuloží :) Správně je uložit jej k sobě do PC a pak pomocí formuláře načíst.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Lidko,ten obrázek jsme sice neviděli,ale při té bouřce jela dcera k příbuzným k Lounům a zažila cestu hrůzy,vezla i malou vnučku a skutečně si užily velké větve na dálnici a vítr,který se je snažil ze silnice odfouknout.Takže jsme si oddechli,když hlásila,že jsou na místě.Nu a u našeho paneláku,kde zrovna firma provádí izolace polystyrenovými deskami,to sfouklo EPS ze 4 pater.

Takže aspoň popisem,i bez obrázku to bylo silné.

JABRAKA

lidka*
hodnocení

Ale mrzí mě, že jsem nedokázala ten obrázek neskutečných mraků na Jabloncem vložit. To bylo opravdu jak z nějakého katastrofického filmu. Ale jinak to bylo opravdu silné, fakt jsem se trochu bála i v domě. Také jsem hnedka ráno psala vnučce SMS, jestli smrky u domečku stojí. Je to počasí opravdu nějaké bouřlivé. Už zase ukazovali kroupy tuším v Pardubicích. Tak hezký a klidný večer!

malvinka*

Byla jsem minulý týden téměř v epicentru ocitli jsme na 2 dny bez vody, elektřiny bez spojení se světem a mobil téměř bez energie. Stromy polámané ve 3 až 4 metrech výšky, vcelku žalostný pohled.

hodnocení

0x

zkuste ho vložit na = ulozto.cz

lidka*
hodnocení

Tak já už nevím, jestli si mám dělat ještě jednou ostudu?

Bouře na Jabloncem n/N

toto že je focené u nás?

proboha odkud to je vyfocené?

doplněno 05.08.09 09:54:

a kdo to fotil? neříkejte že vy?

lidka*
hodnocení

Já jsem to dostala v mailu a tak jsem to chtěla za každou cenu ukázat i ostatním, protože to bylo děsivé i nádherné. K tomu ještě i obrázek blesků, jak se fronta táhla napříč republikou. Možná, je to focené z Černostudničního hřebene, od tamtud je hezky vidět na Jablonec n/N. A protože tady to začalo navečer, kdy ještě svítilo sluníčko a do toho se hnala neskutečná bouře, tak je to krásně osvětlené.

doplněno 05.08.09 10:13:

Našla jsem i autora fotografie, má tuto fotku (a i jiné krásné) vystavenou ve své fotogalerii. Je tam i jiný pohled na Jablonec - předpokládám, že ze stejného místa. photoextract.com/...

Bouře na Jabloncem n/N #2

jj, jen chci upozornit na to aby jste neměla problém, pokud jste si tu fotka od něj "stáhla" bez povolení.

jinak ty jeho fotky jsou naprosto skvělé!

mějte se

lidka*
hodnocení

Doufám, že ne, já jsem to zkopírovala z emailu, teprve potom jsem hledala autora. A tam jsem našla tuto fotku v jeho fotogalerii. Tak snad ne. Ani jsem tam nenašla žádné upozornění.

lidka*
hodnocení

Zdravím kolego kubinče! Trochu jste mne vyděsil a tak jsem napsala email autorovi fotografie, kde jsem mu upřímně poděkovala za krásný zážitek z jeho snímku. Přiznala jsem se, že jsem ho ihned přeposlala celé rodině i kolegyním a kolegům na poradně. A už mám i milou odpověď, kde je autor potěšen, že se fotografie líbila a i celá jeho fotogalerie. Tak jsem si oddechla a zprávu uložila. Díky za upozornění. Jinak bych po autorovi nepátrala a nezjistila, jakého šikovného fotografa tady máme. *placni*

hodnocení

0x

Tohle bylo k vidění 23.7. v Hostinném

Bouře na Jabloncem n/N #3

antynka*
hodnocení

0x

Pro Lidku: já jsem tam ten obrázek viděla a pak mi zmizel, tak nevím v čem je problém.

lidka*
hodnocení

Antynko, teď už je to snad dobré, ne? A jestli by ani ten dnešní pokus nevyšel, tak je to tím, že to stále dělám špatně (nevylučuji to) a nebo je v tom UFO? *vtip*

antynka*

Teď je to dobré, ta druhá nikam neutekla jako ta první. Reagovala jsem na tu první fotku, že zmizela :)

zuzee*
hodnocení

0x

Nádherné fotky lidko, je to hrůzostrašné...

hodnocení

0x

Úžasné a děsivé fotky. A když si k tomu člověk pustí ta videa o konci světa... nevím, nevím. I moje racionální nátura se otřásá v základech. U nás byl včera v noci "jenom" vichr, ale stromy opisovaly korunami hrůzostrašné osmičky. Tak jsem se docela nepříjemně bála. A můj (uznávám, unavený jak zvíře) manžel to všechno zaspal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]