Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedno varle

Od: nikolas77* odpovědí: 33 změna:
Ahoj, je tu prosim nekdo kdo ma tak jako ja jenom jedno varle? Kdo o ne prisel kvuli rakovine nebo urazu nebo uz se tak narodil.
Ja o ne prisel nedavno a chtel bych se Vas zeptat jak jste se s tim vyrovnali? Me se to nejak nedari a vidim to jen cerne..
Jak vas to v zivote ovlivnuje at uz se to tyka vsech smeru. :)

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To, co se vám přihodilo, to je hodně zlé a já bych moc chtěla napsat něco, co by vás potěšilo a dodalo odvahu a sílu.. Jenže to nejde. Musíte sebrat všechnu sílu, která vám ještě zbyla a musíte zabojovat. Potloukala jsem se nějakou dobu v postelích na onkologii, tak vím o čem je řeč. O čem je beznaděj, ale také naděje. Nedejte se! Bojoval jste až doteď, bojujte dále. *bum*Mého bratrance poslali z vojny domů, nevím přesně kdy to bylo a ptát se nechci. Také po odebrání varlete přistál na onkologii v Ostravě Porubě. Nějak kolem této doby, mám pocit, že těsně před tím se oženil, protože "musel". Když se z léčby vrátil, splodil ještě kluka a žil do loňska, kdy mu bylo 62 let. Jeho žena se s tím dodnes nemůže smířit. On byl hodný a dobrý manžel. Lyžoval, byl myslivec se psem, měli krásný domeček se zahradou. Prostě prožil moc pěkný život. Jistě, strach mu stál za zády stále, jako nám všem, kdo jsme jednou zažili. *hej*Takže! Žádné černé myšlenky, chmury. Žijeme a nedovolme nikomu a ničemu život kazit! Ani jeden den! Držte se a hodně štěstí! *slunce*babka

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Mám známého (kolega z práce) kterému se to stalo tak jako Vám a v podstatě mohu konstatovat že vede plnohodnotný život a to po všech stránkách, (práce, sport zábava, rodina dítě...) léčbu má za sebou a vyjma preventivních zdrav. kontrol nemá prakticky žádná omezení ..., čili "na funkci to nemělo vliv"

K riziku rakoviny jako takové, ale i jiného vážného onemocnění, žel nikdo nemá 100% jistotu že nemůže onemocnět navzdory "zdravému životnímu stylu" a "pevnému zdraví" čili riziko je vždy bez ohledu na to jestli jste již onemocněl nebo jste "zatím" zdravý, z toho důvodu bych se tím nezabýval je zbytečné se stresovat a věnoval bych se tomu co vás baví "zažerte se do práce sportu nebo koníčku" a věnujte se tomu naplno protože nikdo z nás neví jak dlouho tu bude a vůbec nezáleží na tom zdali jsme dnes "zdraví" zítra může být vše jinak, život je v podstatě "stálé riziko" kdyby na to člověk stále myslel zblázní se z toho :) Navíc, ještě k vašemu problému, jsou i daleko horší nemoci nebo průběhy které člověka mohou úplně invalidizovat a kdy je pak další život značně "obtížný".

doplněno 02.04.16 09:21:

K tomu varleti, zda-li máte nebo nemáte není to navenek patrné čili je to problém spíše psychický nemusíte se bát není to na nikom navenek vidět, tudíž není proč se trápit, jsou jiné zdrav. problémy které jsou "vidět" a navíc mohou být i velice "omezující" čili bych to viděl jako "menší zlo"...

jenda2*
hodnocení

0x

Spolužák si jedno varle rozdrtil v tělocviku při přelézání dřevěné stěny. Děti má normálně a že mu jedno chybí je nepodstatné.

fhvcb
hodnocení

0x
Vždyť máte pořád to druhé a to na všechny funkce stačí. Já mám zase třeba jen jeden vaječník a taky to na všechno stačí. Tak proč se stresovat.
janm*

Ono totiž ani obě varlata a oba vaječníky nemusí být vždy zárukou "dobré funkce", případů problémů s plodností je dost.

nikolas77*
A kvuli cemu jste o nej prisla jestli se muzu zeptat?

nikolas77*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 25. 05. 2016 14:02:44
Na žádost autora byl příspěvek skryt.
hk

Buďte rád, že to nebyla rakovina.

Abych byl upřímný, nějak vás nechápu. Opravdu je pro vaše mužské ego tak důležité mít obě varlata? Jste ještě mladý, časem poznáte, že v životě jsou jiné podstatné věci, než nějaké varle.

nikolas77*
hodnocení

Tak to rad jsem, ale tohle jsem si ani nepripoustel. Prave proto ze jsem jeste mlady to pro me dulezite je, kdyby mi bylo 40 tak to tolik neresim. Je to proste rana do sebeduvery a od te se odviji spousta veci. Mel jsem ted nejlepsi casy pred sebou a misto toho zazivam ty nejhorsi.
doplněno 03.04.16 12:11: Clovek si jde celou dobu za nejakym idealem, snazi se nejak vypadat, snazi se zit zdrave, pracuje na sobe a pak ho to zasahne na tom nejblbejsim miste.
fjbv
Jo, přesně jak jsi to napsal - prisuzujes tomu moc velkou váhu. Máš úplně pokriveny vidění toho, co je v životě a v partnerství důležitý.
nikolas77*
A co by si mi prosim poradil? Co je pro tebe v zivote a partnerstvi dulezity? :) Ja to beru proste tak jak jsem psal.

Nikolas, mému spolužákovi varle nikdy nesestoupilo a tak má celý život taky jen jedno. Oženil sem, má dvě děti a žije naprosto spokojeně. Ono to naštve, když ne vlastní vinou, jste o ně zbytečně přišel. Ale zase vtaková tragédie to není, vědět o tom bude jen Vaše partnerka. Kdysi jsem někde četla, že se dělají "protézy", umělé varle, které se voperuje do šourku, aby vzhledově nechybělo. Jen nevím, jestli se to dělá u nás. To byste si musel zjistit, pokud by Vám to pomohlo.

nikolas77*
hodnocení

A jak to prosim spoluzak snasel? Nikdy skrz to nemel zadne problemy?
Ano o tom implantatu jsem si uz neco zjistoval. Co myslite vy, vadilo by Vam ze partner ma pouze jedno? Nebo kdyby vas potkalo to same, uvazovala byste o implantatu?
hk

Prosím pěkně, nač implantát? To budete stejně k smíchu, jak když si plešoun pořídí paruku. Vy řešíte varle, přitom pro ženu v posteli je varle zcela nezajímavé a zbytečné. Měl byste spíše jít k psychologovi. Váš problém je v hlavě nikoliv mezi nohami.

nikolas77*
Tak uz jen treba pro lepsi pocit, a leckterou zenu to muze taky odradit. Ja nevim no, jsem ve stavu kdy mi je vsechno jedno.

Nikolasi, odpozorovala jsem a nakonec mi to i doktoři potvrdili, že v nějaké patologické tkáni, se velice často některé buňky "zvrhnou". Pár buněk se změní na rakovinové. A pak se může stát několik událostí. Buď si tam v klidu přečkávají a díky nějakému spouštěcímu mechanizmu (obyčejná chřipka nebo něco podobného, co oslabí imunitu) ožijí a začnou se kvapem množit. Nebo jednu jedinou buňku krev vynese a ona se někde usadí a udělá totéž. Počká si na příležitost, kdy poroste. A založí metastázi. *sok* Vůbec nelitujte, že doktoři takto radikálně zasáhli! Třeba osud kouknul a doktory na vás včas poslal. Osud je potvora! Občas řekneme, že náhoda, štěstí. Ale je to osud. A ten včas udělal pořádek. *hej*Moc bych chtěla, abyste si uvědomil, že je to váš život. Máte určený, odměřený jen nějaký čas na světě. Nepromarněte ho pitomostma, depkama, uvažováním "co kdyby ", hovadinama! Využijte, užijte si čas, který vám osud někde napsal. A buďte mu vděčný, že to tak zařídil. Mohl jste dopadnout mnohem hůře! Nerouhejte se, nepřivolávejte. Mohl by vám ukázat, zač je toho loket. *hej**jasne*

nikolas77*
Babi, praveze toho lituju, objevili mi to tam blbou nahodou a mel jsem to tam 27 let a nikdy to zadny problem nedelalo. Dokonce jsem se ptal i doktoru co by to udelalo do budoucna kdyby se to tam nechalo a rekli ze nic, a ze mam byt rad ze to dobre dopadlo.Nazval bych to spise velkou smulou, 27 let jsem zil bez problemu a pak blbou nahodou se mi podela uplne vsechno.
Praveze ze se ted obavam, ze uz me nic hezkyho neceka do budoucna a vsechno jsem si to zavinil vlastni vinou! :-/ Ted ten zivot akorat tak promarnim.. Jediny co by muj problem vyresilo je stroj casu, ale ten bohuzel neexistuje. :-/

eulalie*
hodnocení

0x

No jak to napsat, někdo má obě dvě varlata, ale je buď neplodný, nebo impotentní. Tak se zbytečně nestresujte. Na první pohled vám do gatí nikdo nevidí. A v intimních chvílích to taky nemusí vadit, jestliže nemá jedno varle vliv na funkci... Jejda, chlape, však žijete, co více chcete?

doplněno 03.04.16 23:48:

Váš problém je v hlavě, nikoliv ve varleti. Tak si představte, kdyby vám ufikli penis. No nebylo by to o dost horší? A vy pořád řešíte varle. Jednou se tomu s partnerkou v posteli zasmějete...

nikolas77*
Do gati vam sice nikdo nevidi, ale vy o tom vite a prave to vas ovlivnuje. Co se tyka funkce plodici tak to vliv nema, ale co se tyka vykonosti je zkratka rozdil v jedne a ve dvou. Co vic bych chtel..? Byt "normalni" :)

wiki*
hodnocení

0x

Tak jako vždy,nejlíp do všeho viděj baby i do věcí co se z velké většiny týkají chlapů,to je jako ty bys jim radil,jak se s tím mají smířit,kdyby jim uřízly prso a co mají v životě dělat a stále to jsou ty samí...

wiki, mám to přesně tak, jak píšeš. A co?! A prd! ŽIJU! To je jediné, co se počítá, co se cení! *hej* Věř, je nás mnoho, ale ví o tom jen nejbližší.:-D V oblečení, dokonce i v plavkách to vidět není. Epiteza zakamufluje.

nikolas77*
A v kolika letech Vas to potkalo? :) Ja mam 27 a mel jsem ted nejlepsi casy pred sebou a misto toho zazivam ty nejhorsi. A napravit to uz nelze, to je na tom to nejhorsi!
Wiki, za ta léta, co jsi na poradně, sis mohl všimnout, že více pomůže poradit a podpořit, než kritizovat a posmívat se.
...Stále ti samí... Ano, ti samí lidé s množstvím životních zkušeností. Citliví. Chápaví. Připravení pomoci.
doplněno 04.04.16 19:56: Je jasné, že mluvíš o babách, které do všeho vidí a pletou se do chlapských věcí...
...a stále jsou to ty samí...
Buď TY SAMÉ, potom to budou ženy, nebo TI SAMÍ, potom se bude jednat o muže. Nebo o lidi.
Příště napiš hned, jak to opravdu bylo myšleno, vyhneš se zbytečným polemikám, nikdo z nás nevidí do tvé hlavy, jen se snažíme pochopit, co jsi vyplodil;
a můžeš se také zdržet zbytečných poznámek, které nesouvisí s předmětem dotazu a tazateli nepomohou...
wiki*

hejkal-nikdo se nikomu neposmívá a bylo to myšleno tak,že ti samí, rozumí a orientují se,jsou chápaví a citliví skoro ve všem

hodnocení

0x
Pesimista si povzdechne: už máme jen půl flašky...
Optimista zajásá: ještě máme půl flašky...
Vidíš ten rozdíl?
Pokud to zbylé je funkční, hoď to za hlavu.
Pokud by začalo haprovat, nech si pár spermií zamrazit.
Hlavu vzhůru! Mohl si přijít o obě. Jako mnoho jiných...
nikolas77*
Jenze ja tu flasku mel plnou a zbytecne jsem o tu pulku prisel! To je to co me srazi na kolena. Uplne zbytecne jsem o ni prisel a to posralo spoustu dalsich okolnosti kolem. S timhle se proste nesrovnam, nikdy uz nebudu jako driv.
hk

Stále dokola vykládáte, že jste o varle přišel zbytečně. To jste si vsugeroval a bohužel věříte těmto představám. Je mi vás už líto, ne z důvodu, že máte jednu kuličku, ale z důvodu vašeho duševního umanutí. Chlape, vzpamatujte se a přestaňte vymýšlet nesmysly.

Nikolasi, máš dvě možnosti. Buď se s tím srovnáš a budeš žít pěkný život anebo budeš furt brečet a mít kompexy, až tě lidi začnou mít plné zuby a budou se ti vyhýbat. A ty ublížený chudáček, budeš fňukat stále. Ať tak nebo tak, budeš mít stále jen dedno! *hej*Co bude, je jen na tobě!

Pane, dej mi sílu příjmout to, co nemohu změnit.

Dej mi odvahu změnit, to co změnit mohu

a dej mi moudrost odlišit jedno od druhého.

hodnocení

0x
Tak pohled z druhé strany - jako mladé, zdravé a (řečeno neskromně) ne zrovna ošklivé ženě by mně tento "defekt" byl uplně jedno... Zato fňukání a utápění v sebelítosti by mě odradilo stoprocentně. Chápu, že vyrovnat se s jakýmkoliv "urazem" není snadné, ale vidět pouze černou budoucnost je ta nejhorší možná cesta.
nikolas77*
Diky moc za posledni tri prispevky, ty od babky a maahry me doslova nakopli nejvice ze vsech, abych se konecne odrazil od zeme. Obe mate mate pravdu, ze vecny stezovanim a litovanim niceho nedosahnu a ztratim jeste mnohem vic nez jen to o co jsem prisel
No vida, to je správný přístup :) a překonání podobně obtížných životních situací je vždy i obrovská motivace do budoucnosti, jednou si vzpomeneš na to, jak hrozně tě to trápilo a budeš vědět, že když si překonal tohle, zvládneš už cokoliv
nikolas77*
:) Jak pises, ono to prekonani takovych zivotnich situaci prece jenom chvili trva nez se s tim clovek srovna a postavi se zpatky na nohy. Mas pravdu v tom ze pokud to clovek prekona, stane se silnejsim, ale je potreba aby si clovek nasel neco za cim si jit, aby mel nejaky ohen ktery ho bude pohanet, protoze bez nej se nikam nehne. Jak se rika, co te nezabije to te posili :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]