Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1varle má někdo? a co děti?

Od: vladimir30 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám jen 1 varle po rakovine...je mi 30let, bezdětný..,ale žiju již 8let spřítelkyní, máme se fajn.Sex máme super...Akorát mi vadí že asi budem bezdětný jak to tak vypadá..Snažili jsme se o miminko 2 roky anic...nyni mi zjistili u toho jednoho že mám zánět..a na netu jsem četl že muže zpusobovat i neplodnost...ach jo.bojim se že přítelkyni bude chtit mimčo má už vysoký věk a my nebudeme mit...každej z jejiho okolí se ji furt ptá kdy bude mimi...tak jsem z toho neštastný...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vladimíre, velmi gratuluji, že jste přežil. Byl jste na ozařování? A na chemě? Tam by mohl být problém. Jestli máte spermie vpořádku, to musí rozhodnout lékaři. Nechejte si udělat spermatograf nebo jak se to jmenuje. Určitě ano, budete to potřebovat vědět po celý život. A podle toho budete vědět, jestli jste neplodný vy nebo vaše přítelkyně anebo je to záhada. Jako u mnoha páru, kdy jsou oba vpořádku a děti nejsou. ;) Ještě jednou gratuluji. Mohl z vás i ze mně být jen krásný trs macešek. :-D

doplněno 28.02.14 07:40:

Nene, já problém s varlaty nemám. Já jsem babka z Ostravy. Měla jsem problém až po dětech. :-D Vyšetření spermatu si určitě nechejte udělat. Určitě! Hodně štěstí!

vladimir30
hodnocení

na chemoterapii jsem nikdy nebyl ani na ozařování.mám to od 2let..a vy?máte děti?.

hodnocení

0x

Dobrý den, znám jednoho muže, který má jedno varle od narození a plodný je, má dvě dcery. Nevím, jak to ale je po nemoci, jestli na to má léčba vliv. Jak píše babka z OV, nechte si udělat spermiograf. Držím palce, ať vše dopadne podle vašich přectav. Hodně zdraví !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]