Nejste přihlášen/a.
Prosím, odepíše mě tady nějaký muž, který prodělal operaci ( odoperování) jednoho varlete a jakým způsobem bez toho jednoho varlete mu jde sexuální činnost (sexuální aktivita, sexuální život)? Prožívá a pociťuje pořád krásný kvalitní sex s partnerkou ( stopoření penisu, erekce a orgasmus) normálně krasně kvalitně, jako kdyby měl obě dvě varlata? Strachuju a ptám se na to proto, že mě čeká asi odoperování levého varlete z důvodu případného nádoru, tak se chci zeptat a mám strach abych nebyl v sexu chladný a před partnerkou se neztraptil a nedala mě kopačky kvůli tomu. - - - - Takže odepíše mě zde nějaký můž, který má jen jedno varle a i tak žije sexuální život? Díky - - - zdraví PETR
Zdravím, sice mám obě, ale to nevadí abych něco nenapsal. S jedním varletem v sexuálním životě o nic nepřicházíš, ba ani obě k tomu nejsou potřeba, ty slouží pouze k reprodukci. . Ve varlatech probíhá zrání spermií, neboli jejich opakované dělení, při kterém se sníží jejich počet chromozomů na poloviční . Zralé spermie jsou kanálky vytlačovány do nadvarlete, kde se shromažďují a získávají pohyblivost. Při ejakulaci (vystříknutí spermatu) jsou spermie vypuzovány do chámovodu, kterým putují skrz prostatu, kde se k nim přidá prostatická tekutina a vzniká tak ejakulát. Varlata vytvářejí hormon testosteron, který je odpovědný za vývoj mužských pohlavních orgánů, druhotných pohlavních znaků a typicky mužské chování a cítění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.