Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení podpaží (muži)

Od: lukas99 odpovědí: 7 změna:

Zdravím,
Měl bych tři otázky.
Prvně bych jsem se chtěl zeptat, zda je normální u mužů / kluků holení podpaží?
Poté bych jsem se chtěl zeptat, po oholení, normálně nanést i vodu po holení, nebo ne? :)
A poslední otázka - Jaký vám asi nejvíce vyhovuje deodorant, který aspoň chvíli působí?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ducati996*
hodnocení

0x

Hodně se dočtete zde: poradte.cz/... ;)

technoman*
hodnocení

0x

Dneska je normální ledacos.*nevi* Já to jenom zastřihuju, jsem chlupatej a vyholený podpaží by pak vypadalo pitomě:D

To bude asi dost štípat, asi bych to nedělal.

Mám Axe, docela dobrý.

askmenow*
hodnocení

0x

1) Já to třeba považuji za zcela normální a za mnohem lepší, než když se muži neholí.

Zde pošlu odkaz na 3 diskuze, kde už se to řešilo, hodně se tam dočtete:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

2) Jinak vodu po holení bych nenanášela, ženy také nic po holení podpaží nenanáší a myslím, že by to bylo jen nepříjemné.

Doporučuji ale oholit večer a nechat do rána odpočinout, než na to budete dávat deodorant.

3) Neporadím vám konkrétní pánský produkt proti pocení, který působí, ale POZOR, kupujte ANTIPERSPIRANTY, nikoli DEODORANTY. Antiperspiranty pocení omezují, zatímco deodoranty "jen"maskují.

doplněno 10.10.12 21:29:

No, většina mužů, které znám, používali AXE nebo Old Spice... ale zda je to jen proto, že jsou to známé značky, nebo zda skutečně fungují, to nevím.

Jinak co se vůně týče, takovéto spreje nikdy nebudou vonět tolik, jako parfémy. Dost lidí naopak preferuje nenápadný antiperspirant, který mají ozkoušený, že je účinný + výraznější parfém.

ja se holi v celku běžně.. a jeto docela rozdil a to ozhodně k lepšímu... co se zápachu týče... jinak normalně pěnu na holeni , pak to umyju a nakonec bud pořadně postřikam sprejem ale na to pozor, nastřikat a mit po ruce ručnik... štipe to jinak jak cyp.. a nebo to přejedu vodou po holeni.. to je v poho.. raději takhle než tam pak chytnout nějakou hnusnou vyrašku.. jistota je jistota.. jinak ted mam doma ten tuhy deodorant nebo co to je a je to na houby,... vubec ta vuně nevydrží oproti spreji..

lukas99
hodnocení

Mockrát děkuji všem za odpověď.

Díval jsem se a nyní používám antiperpirant od adidasu(spray).. Nevím proč, ale připadá mi, že vbec nepůsobí.. NEvím, zda zmenšuje pocení, ale hodilo by se něco i na vůni a to adidas moc není...

namyslenecek*
hodnocení

0x

Ja se teda holim a prijde mi to zcela normalni holkam se to taky libi vic nez kdyz jsi neoholeny :D na vic kazdy den sportuji takze je to lepsi co se toho zapachu tyce. Po holeni zadnou vodu ani penu nepouzivam jelikoz to nemam za potrebi ale kdyz se holis poprve tak by asi bylo lepsi tu vodu pouzit. Jinak ja pouzivam vsechno mozny a nejvic mi asi zabira Adidas nebo Axe.

technoman*
hodnocení

0x

blbý je když to pak zase začne vyrůstat, je to jak rašple:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]