Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si jako kluk holit podpaží?

Od: honz15 odpovědí: 25 změna:

sorry za trapnou otázku :) Jak by si měl kluk holit podpaží? Raději zcela úplně nebo jenom nůžkama nebo vůbec? Možná bych to zkusil... Můžete mi taky říct jak na to? A je to normální aby to kluk dělal nebo holky to raději nechtějí? thx ;)

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ducati996*
hodnocení

0x

Otázka vůbec není trapná. Přítel se holí strojkem na vlasy bez nástavce. Pokud se oholí žiletkou,tak ho to potom svědí. Takže jako chlap doporučuje strojek na vlasy bez nástavce*palec* A za mě jako holku,to schvaluji,mám to radši ;)

hodnocení

0x

Můj se holí. Jsem ráda - je to estetičtější a mně se to líbí. Já to jenom schvaluji.*hej*

martinaa*
hodnocení

0x

Přítel se také holí, lépe to vypadá a když se zapotí, tolik to "nesmrdí". Holí se kvalitní žiletkou, nesvědí to ani trochu. Pokud to svědí, je něco špatně - pěna, kvalita holítka apod.

hodnocení

0x

Zkuste vsechny zpusoby a uvidite, co vam bude vyhovovat. Proc se chcete holit? Jestli kvuli holce, tak se zeptejte ji. Nekterym se to libi, inym ne. Ja se zacal holit kvuli sportu, aby jsem nesmrdel na tri metry daleko :). Ziletka je na zacatku neprijemna, ale zvyknete si. Takze zalezi, jak citlivou mate kuzi

sargo*
hodnocení

0x

Já si nemůžu pomoct, ale oholení kluci ve mně budí ryze ochranářské pudy, ty přitažlivostní upadají do hlubokého spánku... *smich*

martinaa*

Než zvedne ruce od těla, tak to mnohdy ani nepoznáte;)

cobrak*
hodnocení

0x

Smrdět? Pak neholit. Nesmrdět? Holit. Je to jednoduché. Lepší oholit a máte to. Nepotíte se tolik a přijdete si svěžejší. Už tu jeden dotaz podobný Vašemu byl, tak se zkuste mrknout do vyhledávače ;)

olaf71*
hodnocení

0x

Gillette Fusion Power + pěna Gillette na všechno. jestli to holky chtějí, to je mi jedno, hlavně že to chci já.

askmenow*
hodnocení

0x

Jsem holka a upřímně mě netěší, když je chlap v podpaží neoholený. Takže holit. Normálně žiletkou. Napoprvé to půjde hůř, pak už je to otázka pár vteřin. Napoprvé možná normálně s pěnou na holení, pak už stačí ve sprše, když jsi namydlený. Nějakou chilku na to pak nedávej žádný agresivní přípravek - ohol se třeba večer a anitiperspirant si dej až ráno. Aspoň na poprvé, pak je už kůže dost zvyklá. za mě to má samé plusy - estetické, hygienické, antiperspiranty a podobné věci se dostanou blíže k pokožce atd.

doplněno 17.09.12 15:15:

A doporučuji strpjek s více břity a s výkyvnou hlavicí. Asi takový máš i na tvář, ale jestli ne, zainvestuj. jednorázové žiletky jsou děs běs.

hodnocení

0x

Všechno je to trapná modní záležitost, lidi se nechávají masírovat nesmyslnými módními trendy, výsledek jsou vychrtlé hubené hnusné ženské a v tomto případě zženštělí vyholení chlapy :D:D:D

Například chlap, kterému se líbí žena se zcela holým přirozením, je vlastně potencionální pedofil *haha*

askmenow*

... och, vy jste jistě pedofílii musel studovat roky, abyste přišel na tak "hlubokou" myšlenku. Která sem navíc vůbec nepatří.

Na tu jsem nepřišel já, to je prostě fakt - neochlupené přirození je jeden ze znaků nedospělosti a proto je ten komu se to líbí potencionální pedofil. Dnes je móda holit se pod paží - přitom ochlupení nemáme pro nic za nic. Podpaží pomáhá odvodu a odpařování potu.

martinaa*

To pomáhalo v jeskyních:) V dnešní době, stejně jako více věcí, pozbývá svoji funkci. Není to jen móda, je to i hygieničtější.

A neříkejte, že Vám by se líbila ženská zarostlá jak Yetti.:D

doplněno 18.09.12 12:50:

:D:D

...bmbx to má rád pouze s dentální nití... :D

Jsem rád ža to jsem "pedofil" a k tomu ještě zženštilý :D

askmenow*

Ano, ochlupení přirození patří mezi sekundární pohlavní znaky, nicméně souvislost mezi holením a pedofilií je asi podobná, jako například mezi infantilním tetováním na protějšku a pedofilií.

nikolka*
Já si myslim že holení podpaží u mužů je zcela normální věc a, proto jsem pro holení a odporuji všem kdo mají jiný názor ...příklad: klukčina, 9. ročník školy zvedne podáždí a třídní se vyděsí pohledem na. ,, bobra...trochu blbý né? Kluci holte se!

olaf71*

chlupatej jazyk? brrrr

tomas447*
hodnocení

0x

Je mi 15 a holím si podpaží i se holím dole.Ale zase něko má takový názor,že chlupy jspu znakem dospělosti,co vy na to říkáte? :)

askmenow*

To je jednoduché, je to tvoje tělo, dělej si s ním, co se líbí tobě. pokud budeš mít v budoucnosti parnerku, které by to nevyhovovalo, můžete společně pouvažovat o změně, ale i tak je rozhodující to, co dělá dobře tobě.

Když už, tak je rozhodující co vyhovuje mému protějšku, přeci nebudu dělat něco co sice vyhovuje mně, ale nelíbí se to osobě kterou miluji, to zavání při nejmenším sobectvím ;)

askmenow*

Dělejte jak myslíte, já vám do toho kecat nebudu. Já bych třeba kvůli chlapovi zevnějšek neměnila, pokud by to byla nějaká změna, která je pro mě zásadní. Něco jsou prkotiny, některé věci na svém vzhledu/těle však vnímám jako svou nedílnou součást. Něco jiného je nedělat lidem to, co je jim nepříjemné, ale v nějakých věcech jsem pro sebe důležitejší já sama. Jestli to zavání sobectvm, jsem sobecká.

bena*
hodnocení

0x

Osobně si myslím, že to trapná otázka není. Zkus si podpaží oholit a uvidíš, jestli to bude pohodlnější.

Jeslti se to holkám nebo klukům libí, to neřeš, hlavně aby se to líbilo tobě.

tartaros*
hodnocení

0x

Hele, koukni se na to takhle, kdyby přišla k tobě holka a měla by chlupaté podpaží jako chlap, líbilo by se ti to? Asi ne, tak se radši začni holit strojkem já se bojím aby ses iletkou nepořezal.

technoman*
hodnocení

0x

třeba já to neholím ale jenom zastřihuju, protože jsem chlupatej *frajer*a to vyholený podpaží by vypadalo blbě*blee*.

kdfk
hodnocení

0x

napíši vam oji zkusenost uz nejaký cas se holim a to kompletne vsude jak podpaží atd, je to uzasnej pocit , jen si na to zvyknout ,clovek se tak nepoti a nesmrdí hlavne v lete, me pritelkyni se to líbí, za 2 jezdím na kole , saunuji se a i proto se holím, už sem se setkal s nazorem ze sem buzik nejsem :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]